Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 700171 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline remarque

Hodor la al cărui articol ai pus link-ul s-a pretat la niște lucruri care-l descalifică drept sursă credibilă de informații. Ai suficiente detalii în articolele din precedentul meu post.

Argumente palpabile cum ar fi un document mai recent emis de CNSAS ai? Că dacă nu, rămâne valabil cel din 2009.
Knock! knock! knock! Cine bate? Rod knock!
La Suzuki RO un defect major în garanție ți-l rezolvi pe banii tăi! Până îi acționezi în instanță pentru recuperarea prejudiciilor...
New Vitara 1.6 VVT MT Passion Allgrip

Offline shpeedy

Poate il descalifica pentru tine (oricum imi place dubla-masura cu care il evaluezi pe Hodor pentru ne-respectarea unor proceduri in comparatie cu creditarea altor jigodii prezente pe scena damboviteana in prezent ori trecut - ce spuneam mai devreme cu sistemul de valori)...

Mai e o chestie de care ar trebui tinut cont - prin miza pe care o reprezinta CNSAS (informatiile cu privire la trecutul multora), controlul asupra lui a fost crucial pentru diferite grupuri de interese (de exemplu) - nu e un secret ca Hodor s-a si pus contra CNSAS cu diferite ocazii.

In fine, parca stabilisem ca nu ne raportam la acest trecut tulbure al lui Musiu Pop, ci la chestiile mai recente care ridica semne de intrebare...

Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

The following users thanked this post: saureign

Offline remarque

In fine, parca stabilisem ca nu ne raportam la acest trecut tulbure al lui Musiu Pop...
Eu zic ca sunt destul de familiarizat cu ceea ce inseamna/presupune aceasta abordare de tip "atac la persoana" - am citit despre / am experimentat pe propria persoana a.i. sa recunosc subtilitatile unei asemenea abordari, inclusiv folosirea de apelative de alint (cum ar fi Tomita in loc de Toma) de catre colegii mai in etate (poate pentru a se simti superiori macar prin varsta atinsa), in conditiile in care colegul a avut bunul-simt (sau proasta inspiratie) sa-si treaca varsta la profil, ori aluziile cum ca - daca unii avem anumite opinii - automat suntem din sfera Serviciilor (deci platiti / pe interes sa spunem ce spunem).
Păi vezi cum umbli matale cu dubla măsură. Acuzi pe alții că umblă cu apelative dar când le folosești tu nu se pune. Ai impresia că te poți  trage de brăcinari cu președintele Academiei Române. E patriot și creștin, asta arde.   
Hai să vedem câte parale face Hodor  pe care-l susții. Pe bază de documente, vezi atașul. Eu cu documente oficiale, tu cu păreri.
OK?
Knock! knock! knock! Cine bate? Rod knock!
La Suzuki RO un defect major în garanție ți-l rezolvi pe banii tăi! Până îi acționezi în instanță pentru recuperarea prejudiciilor...
New Vitara 1.6 VVT MT Passion Allgrip

The following users thanked this post: Laurentiu, ntire2000, enicky

Offline Vecchio

Măi să fie! :( :-? :-? :-?
  • Vitara 1.4 Passion Allgrip AT/Jymni LJ80
Nu mă cert niciodată cu un prost, că mă aduce la nivelul lui și mă bate cu experiența. Bașca, are și mintea odihnită!
Am o mare calitate - iert foarte repede! Dar am și un mare defect - nu uit nicidată!

The following users thanked this post: ntire2000, remarque

Offline Costique

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2537
  • Gen: Bărbat
  • Schimbarea vine, ca vrei, ca nu vrei...
    • Göteborg
Mie asta mi se pare mai aproape de societatea noua construita...bătăuș si victima sau smecherii intre ei?
  • Suzuki Vitara S AT -> Peugeot 3008

Offline FritzVonSpritz

• Suzuki Ignis GL 2018, Ex-Nissan Micra Hatchback 2005
Daca ai o masina, te bucuri de 2 ori: cand o cumperi si cand o vinzi....

Offline ntire2000

Asta vroiam sa zic, ca nu se mai zbate.
A murit chef Adrian Pop, un celebru bucătar din Cluj, după o petrecere la care au participat şi poliţişti

In schimb, acuma în mod sigur se zbat militienii aia care au fost la chef ca sa puna batista pe tambal.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline shpeedy

In fine, parca stabilisem ca nu ne raportam la acest trecut tulbure al lui Musiu Pop...
Eu zic ca sunt destul de familiarizat cu ceea ce inseamna/presupune aceasta abordare de tip "atac la persoana" - am citit despre / am experimentat pe propria persoana a.i. sa recunosc subtilitatile unei asemenea abordari, inclusiv folosirea de apelative de alint (cum ar fi Tomita in loc de Toma) de catre colegii mai in etate (poate pentru a se simti superiori macar prin varsta atinsa), in conditiile in care colegul a avut bunul-simt (sau proasta inspiratie) sa-si treaca varsta la profil, ori aluziile cum ca - daca unii avem anumite opinii - automat suntem din sfera Serviciilor (deci platiti / pe interes sa spunem ce spunem).
Păi vezi cum umbli matale cu dubla măsură. Acuzi pe alții că umblă cu apelative dar când le folosești tu nu se pune. Ai impresia că te poți  trage de brăcinari cu președintele Academiei Române. E patriot și creștin, asta arde.   
Hai să vedem câte parale face Hodor  pe care-l susții. Pe bază de documente, vezi atașul. Eu cu documente oficiale, tu cu păreri.
OK?

Esti cumva Musiu Pop, de te simti asa lezat?! In cazul in care nu ai observat, vorbim de apelare la pers. a doua VS apelare la pers. a treia (in lipsa chiar). Sau poate e pe forum si nu stiu eu. Dar stai calm, ca nu am nici o greata sa-l intreb (direct, la pers. a doua) cam ce a facut pentru sistemul de educatie din Romania (banuiesc ca Academia Romana are legatura cu educatia) in atatea decenii de activitate, de ar trebui sa-l punem pe un piedestal si sa-i platim anual 100,000 Euro de la buget. Am tot cautat sa vad prin ce s-a remarcat si - in afara de luari de pozitie partizane si de pozitionat contra depistarii imposturii (se pare ca lipsea dosarul cu sina) - nu prea am vazut altceva. In general, nu aveam o parere prea buna asupra Academiei Romane - la fel ca si Biserica, a fost o institutie oportunista a vremurilor (sa nu uitam acordarea Tovarasei a titlului de cea mai cea si girarea imposturii in comunism, pentru care nici in ziua de azi nu am auzit scuze/o mea-culpa), dualitate ce vad ca s-a pastrat. Prezenta lui Musiu la varful institutiei doar a aratat ca e inca o institutie inchistata in trecut.

Din perspectiva-mi, doar 3 oameni (ma refer la persoane cunoscute, de care sa se stie; nu neg prezenta anonimilor din sistemul de educatie care se lupta cu imobilitatea unui sistem inca puternic ancorat in trecut) au incercat/(pe alocuri) au reusit/incearca sa faca ceva in Educatia Romaneasca in vederea pregatirii pentru viitor (nu pentru trecut).

Citat
E patriot și creștin...

Ma intreb de ce oare nu ai lasat in loc de patriot termenul initial folosit in respectiva remarca - nationalist. Cred ca ai fi fost mai aproape de realitate. Poate pentru ca nici macar DEX-ul nu confera conotatii tocmai pozitive respectivului termen?  :-? Ca sa nu mai zic ca am cam obosit cu chestia asta cu patriotismul de fatada clamat de unii si de altii - eu nu simt vreo placere deosebita sa fiu ticalosit (furat/mintit/gazat/batjocorit) de catre orice asa-zis patriot doar pentru ca este un patriot roman. Asa, dintre toate figurile publice de pe scena damboviteana, cred ca cel mai patriot a fost/este Base - si-a cumparat el masini produse in Romania? si-a luat! a facut tot ce se putea pentru sustinerea Rep. Moldova, scoaterea pe cat posibil de sub umbrela Moscovei si aducerea in Europa? A cam facut...

Sa inteleg ca esti crestin doar daca urli si faci caz de cat de crestin esti?! Sa inteleg ca este printre putinii crestini in Romania (are cumva monopol pe credinta)? Asta ca sa nu mai spun ca religia pe care o stiu eu nu implica intoleranta fata de celelalte religii ori fata de cei care considera gresit fariseismul unora dintre "crestini" - nu cred ca ar trebui sa-ti friga buza sa ai o mega-cladire in care sa te rogi, cand tu stai cu buda in curte (in fine, in actualul context m-as astepta sa se ridice la inaltimea vorbelor sale a.i. - chiar daca ajunge el sau cineva apropiat in stare critica - sa se duca la Catedrala, nu sa ocupe aiurea un pat la ATI). Din perspectiva-mi, Biserica si-a cam ratat misiunea in Romania - a dat mana cu politicul, devenind doar un instrument de regres si stagnare pentru aceasta natie.

Sa inteleg ca aceste doua atribute sunt singurele care-l recomanda? Cred ca as prefera oricand pentru o pozitie de inalt functionar public un maghiar, poate sa fie si budist, daca e competent/profesionist/etic/moral/corect/bine-intentionat, in locul unui roman doar patriot si crestin.

Citat
OK?

Din perspectiva-mi, consideram ca sunt suficiente argumentele pentru care il consider pe Musiu Pop un individ de o calitate cel putin indoielnica (ca sa nu zic o lipitoare la buget), dar treaca-mearga... daca insisti.

Din documentul trimis, eu inteleg ca nu se aduce in discutie veridicitatea documentelor, ci doar faptul ca ele ar fi fost obtinute cu o saptamana inainte ca persoana Hodor 'angajatul' sa fie egal (adica sa aiba avizare) cu Hodor 'cercetatorul pe speta respectiva'. Cu alte cuvinte, iarasi vorbim de absenta unui dosar cu sina... Pe de alta parte, studiind putin si reactia lui Musiu Pop, dincolo de patetismul victimizarii duse la extrem, perceptia mea ca individu' nu numai ca nu neaga respectiva calitate de colaborator, dar se considera chiar indreptatit sa fi facut ceea ce a facut (a avut "maturitatea" sa faca asta).

In alta ordine de idei, dupa like-urile pe care le-ai primit la postare ma "bucur" sa vad ca asteptarile imi sunt confirmate - comunismul mioritic chiar a desavarsit fabricarea "omului nou".
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

The following users thanked this post: toma, saureign

Offline toma

• Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

The following users thanked this post: saureign

Offline ntire2000

"Eroii" din spitalele noastre....

Din poze (care chiar au un puternic caracter emotional!) se vede ca femeia este un om simplu, de la tara, cu mâinile muncite.
Muncite pentru asigurarea cel mai probabil a unui trai de subzistenta, statut care nu-i ofera, nu-i asa? un "tratament corect" în sistemul de sanatate românesc.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού