0 Membri şi 9 Vizitatori vizualizează acest subiect.
1. Te rog insa sa-mi explici cum e vinovat Voiculescu de asta.2. PS: am mutat aici, Laurentiu te rog sa fii atent la topicul in care postezi.
Citat din: Costique din 10.Mar.2021, 10:52:37 a.m.va sfătuiesc sa va faceți planuri ce sa fie daca va pierdeți cunoștința. ... sau constiinta?
va sfătuiesc sa va faceți planuri ce sa fie daca va pierdeți cunoștința.
1. Cind s-a intimplat incendiul de la Colectiv, s-a iesit in strada cerindu-se demisii. La incendiile de la Bals, Neamt, Suceava si tot ce se petrece acum in sistemul sanitar, nu trebuie sa mai ''cada'' nimeni?
Mi-ai raspuns la intrebare cu alta intrebare. Nu asa se poarta un dialog.
Romania; sistemul de sanatate ''da dreapta'' (cu ministru USR - pentru @saureign). Grija fata de pacienti:''A murit legat de pat!
Dar nici in acest caz n-ai raspuns la intrebare.
1. 'dom Laurentiu, te rog frumos sa nu mai faci referire la mine in postarile tale...2. si nici sa nu-mi mai trimiti mesaje.3. Promit sa te ignor, de asemenea. Multumesc
Citat din: Laurentiu din 10.Mar.2021, 10:29:42 a.m.Romania; sistemul de sanatate ''da dreapta'' (cu ministru USR - pentru @saureign). Grija fata de pacienti:''A murit legat de pat!Si mama a murit la Terapie intensiva legata de pat, in 2012, rapusa de o infectie severa a cailor respiratorii. Nu caut acum sa vad cine era la guvernare si daca ministrul sanatatii i-a pus pe cei de la ATI s-o lege. Cand am vazut-o prima oara legata i-am intrebat pe cei care o ingrijeau de ce este legata. Mi-au raspuns ca avea episoade de delir cauzate de oxigenarea precara a creierului si incercase de mai multe ori sa-si smulga furtunul cu oxigen si cablurile de monitorizare. Daca reusea, murea in secunda 2, ca pacientul de pe salvarea stricata la Valcea. Asa, agonia s-a mai prelungit cateva zile...
Mi-au raspuns ca avea episoade de delir cauzate de oxigenarea precara a creierului si incercase de mai multe ori sa-si smulga furtunul cu oxigen si cablurile de monitorizare.