Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 700251 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline shpeedy

Crima nu se justifica, insa omorul da. Ca nu a omorat pe cine trebuie, asta e alta fatzeta, alt aspect.

Trebuia adus un lunetist, sa ii bage un glont in freza !

Pana la urma despre ce vorbim?! Despre cine?! Adica ala nu a omorat pe cine trebuia?!

In concluzie, cam toate chestiile care ar trebui sa functioneze in tara asta si care sunt in administrarea statului nu prea functioneaza. Dar pentru asta nu consider ca justa masura este sa ne luam bata de oina sau pusca si sa incepem sa ne facem singuri dreptate. Nu asta-i calea!
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline FritzVonSpritz

Nu asta-i calea!

De ce spui asta ?  De unde stii tu, ca alta e calea si nu cea pe care am descris-o eu ?
Azi ucizi 10, maine 100, poimaine 300
Cand vad ca nu e de gluma, se linistesc (infractorii). Vlad Tepes de ce a avut asa succes in eradicarea infractiunilor? (conform surselor istorice)
  • Suzuki Ignis GL 2018, Ex-Nissan Micra Hatchback 2005
Daca ai o masina, te bucuri de 2 ori: cand o cumperi si cand o vinzi....

Offline ntire2000

In SUA în prima secunda i se verifica cazierul.
Apoi se aplica algoritmul:

if cazier=clean then negociate, else call sniper to eliminate.
end of program.

Simplu, eficient, nu 5 ore în strada ca prostii.

Crimele în momentul asta sunt cel mai insignifiant lucru.
Toti borfasii din tara asta au vazut demonstrat într-un mod cât se poate de clar ca politia e impotenta.
Nu o sa-i mai impresioneze absolut nimic ca sa încalce (în continuare) cât mai relaxat legea.

Ca fapt divers, în SUA când te opreste rutiera pui frumos mâinile pe volan în dreptul orei 10 si 2.
Daca nu faci asta te poate împusca fara absolut nici o problema legala (pe baza înregistrarii camerei de pe reverul politistului), mai putin ceva hârtogaraie care trebuie completata ulterior.
« Ultima Modificare: 04.Mar.2021, 11:03:29 p.m. de ntire2000 »
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

The following users thanked this post: BrSx4, FritzVonSpritz

Offline shpeedy

@FritzVonSpritz : Sper ca glumesti totusi...

Respectul fata de cineva/ceva instituit prin frica nu este respect sau este unul foarte fragil.

Consider ca fiecare viata este importanta, inclusiv alea ale unor minti ratacite. Din ce am inteles eu (apelul la 112, solicitarea sumei si a camerei video), individul ala nu plecase la drum cu gandul sa curme niste vieti. Ca - multumita si incompetentei celor ce ar fi trebuit sa gestioneze situatia cu profesionalism - s-a ajuns ca situatia sa degenereze si sa se termine cum s-a terminat.

Din pacate, noi - ca natie - am iesit fucked-up / dusi cu capul din comunism (duplicitatea, frica, angoasa provocata de lipsuri, lipsa unui sistem de valori cat de cat corect - toate astea si-au lasat pecetea constient/inconstient asupra mintii noastre). Nu numai ca respectiva noastra conditie mentala nu a fost adresata corespunzator, dar am intrat si intr-o perioada cu multe provocari, incertitudini (anii '90 / 2000) care ne-au solicitat si mai mult fragilul nostru psihic. Si am ajuns in ziua de azi, cand avem o noua provocare careia nici cele mai pregatite minti nu stiu prea bine cum sa-i faca fata si iese ce iese... 
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

The following users thanked this post: toma

Online NicNic

Ca sa prelungim dezbaterea, avem un exemplu pe dos, in care politistii au actionat excesiv si, pare-se, in mod nejustificat.
https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/politisti-din-capitala-acuzati-de-tortura-si-lipsire-de-libertate-una-din-victime-le-ar-fi-atras-atentia-ca-nu-purtau-masca-pe-strada-1461812
  • ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!

Offline ntire2000

Citat
Fiica criminalului din Oneşti spune că atunci când a încercat să contacteze poliția din Bacău și din București i s-a închis telefonul, deși s-a recomandat și a spus că vrea să ajute la rezolvarea situației.
„Situația este foarte grea. Nu pot decât să las capul plecat, cuvintele sunt de prisos, oricât am încercat să aplanez această situație.

Am sunat la Bacău, am sunat la București. Am spus despre ce e vorba, am spus cine sunt și mi s-a închis telefonul. Am sunat la sediile de poliție. Așa am avut în cap.
Am sunat chiar și la presă. «Nu avem mașină să ne deplasam în teren»” mi-au spus de la Bacau”, a declarat fiica criminalului din Onești.

Femeia susţine că a vorbit cu tatăl ei la telefon, care i-a spus că îşi doreşte să-i aducă acea hârtie. „Ce putere aveam eu, ca lumea să înțeleagă situația, să aducă acea hârtie, să salvăm acele vieți? Dom’le aduc un avocat, un notar. Arătăm hârtia. Dacă nu există, se putea inventa. Dom’le, vă aducem niște bani. Bani falși! Chiar nu există în Poliția Română?”, a spus fiica lui Gheorghe Moroșan.

Ea a mai spus că după tragedie nu a mai putut lua legătura cu niciunul dintre părinții săi, iar cei de la spital nu doresc să îi dea informații despre starea lui Gheorghe Moroșan. Agresorul din Onești care a ucis doi muncitori a fost operat pentru a doua oară.

Cum era sloganul? "Siguranta si încredere"?
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline bisti

Tu cand vrei o motivare a deciziei unui tribunal, suni la politie ? Daca politia iti inchide telefonul in nas, ameninti pe internet ca o sa omori oameni iar, mai tarziu, pui planul in aplicare?
Sau mergi frumos la tribunal cu buletinul in mana si ceri sa scoata din arhiva dosarul tau ca sa iti faci copii la motivare ?

Nu intelegeti ca individul a avut crima gandita inca de cand s-a intors in tara? Si ca vecinii de deasupra i-au spus ca au venit niste unii ca sa faca reparatii in casa. Si criminalul a asteptat acest moment ca sa omoare pe cineva ?
Daca vroia doar hartii sau bani sau ce dracu mai zice fii-sa ca vroia, de ce avea bride de plastic de legat mainile la spate? De ce a venit cu cutit de 25cm la el?
Chiar nu se pricepe ca totul a fost premeditat ?

The following users thanked this post: toma

Offline ntire2000

Cu girofarul pus o luau pe aia si o duceau în 3 ore pâna la Onesti ca sa-l calmeze pe tac'su.
Lor le-a luat 5 ore ca sa se faca de cacao.
Femeia nu sustine nicaieri ca politia trebuia sa-i duca nu stiu ce hârtii, ea spune ca a vrut sa ajute la aplanarea situatiei iar aia i-au închis telefonul.
De ce n-au folosit-o pe post de negociator?
Le-a fost greu s-o puna pe speaker în statia de emisie sau pe portavoce?
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline FritzVonSpritz

Cu girofarul pus o luau pe aia si o duceau în 3 ore pâna la Onesti ca sa-l calmeze pe tac'su.

Fiica-sa e in Germania, nu le ajungea 3 ore nici cu avion personal, sa o aduca.
  • Suzuki Ignis GL 2018, Ex-Nissan Micra Hatchback 2005
Daca ai o masina, te bucuri de 2 ori: cand o cumperi si cand o vinzi....

Offline ntire2000

Pe undeva citisem ca era în Bucuresti.
Inseamna ca si astia abereaza la greu prin presa.
Ramânea totusi varianta sa o puna sa negocieze cu taica'su ca sa-l calmeze.
De multe ori în situatii din astea neamurile au efect psihologic mai bun decât cel indus de un strain.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού