Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 700225 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
Din pacate, alte suplimente alimentare (de data asta aprobate) invadează rafturile farmaciilor (si nu sunt de loc ieftine). Vedeti numai cate reclame de produse pentru ficat, hemoroizi si prostata umplu spațiul publicitar.

Trimis folosind Tapatalk

« Ultima Modificare: 25.Feb.2021, 05:08:39 p.m. de gabineg »
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline Vecchio

Păi dacă românul pune botul și afacerea merge, de ce nu? :dknw:
Ăsta-i gradul de cultură la noi. :-?
  • Vitara 1.4 Passion Allgrip AT/Jymni LJ80
Nu mă cert niciodată cu un prost, că mă aduce la nivelul lui și mă bate cu experiența. Bașca, are și mintea odihnită!
Am o mare calitate - iert foarte repede! Dar am și un mare defect - nu uit nicidată!

Offline FritzVonSpritz

• Suzuki Ignis GL 2018, Ex-Nissan Micra Hatchback 2005
Daca ai o masina, te bucuri de 2 ori: cand o cumperi si cand o vinzi....

Online ntire2000

Da, dom'le, ce oameni..... n-ar arunca unul niste Pfizer sau Astra Zeneca....
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline ...

Nu erau siguri ca vaccinul stie sa inoate, poate "Astra se-neca".

Christian 1

• Vizitator
O chestiune foarte nasoala, dar "baxuri", "plaje pline de medicamente expirate"? exprimari boobastice de presa pentru senzationescu...
Sau sa fie pozele trucate?....  :)

Offline enicky

Din pacate, alte suplimente alimentare (de data asta aprobate) invadează rafturile farmaciilor (si nu sunt de loc ieftine). Vedeti numai cate reclame de produse pentru ficat, hemoroizi si prostata umpla spațiul publicitar.
    Suplimentele alimentare au fost cel mai mare tun dat de industria producatoare de medicamente !
Ce fac astia cu prafurile vrac si cu site-urile false, este o gainarie, dar si marile companii fac acelasi lucru, doar ca e  ...legal.

Sa ne gandim ca din punctul lor de vedere(al producatorilor de medicamente) populatia se imparte in doua categorii : bolnavi si sanatosi.
E clar ca produsele lor(medicamentele) se adresau doar primei categorii, care era mult mai mica decat a doua.
   Asa au gasit formula de dezvoltare : creerea acestor suplimente alimentare, destinate celor sanatosi(si nu numai) care rezolva/acopera minusurile din alimentatia unei persoane.
Si ti se explica ca, daca din alimentatie iti lipseste x sau y vitamina, fie din cauza ca tie nu-ti plac, sau n-ai folosit alimentele care contin vitaminele respective, atunci suplimentul z "te ajuta" sa dobandesti respectivele vitamine, atat de esentiale in functionarea normala a organelor a,b, si c si evita deci o imbolnavire a persoanei.
  Si de aici s-au lansat multitudinea de suplimente, unul mai util ca altul.
  Medical vorbind, dupa mai multe informatii primite de la medici care iti mai recomanda si un ceai de musetel printre pastile, se pare ca aceste suplimente, cu foarte mici exceptii, sunt genul de pastile care nu fac nici rau, nici bine, de aici si sintagma ca "nu prezinta contraindicatii", cat despre "efecte adverse" nici nu se pune problema.
  Si uite cum s-a marit target-ul si au clienti cu varste de la 18 la 90 de ani, toate suplimentele fiind bazate mai mult pe placebo.
Pana la urma se pare ca organismul uman isi ia din alimentatia ta ce vitamine are el nevoie si cand are anumite lipsuri iti "comanda" si simti ca ai manca/ai pofta de N aliment. Si daca reusesti sa echilibrezi alimentele preparate termic cu cele crude(legume si fructe)  atunci chiar n-ai nevoie de suplimente.
   Singurele suplimente alimentare(avand in vedere ca nu sunt folosite zilnic, le pot numi asa!)  reale, cu efecte dovedite sunt d.p.m.d.v. mierea, ceaiurile si tinctura de propolis si evident derivate ale acestora.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

The following users thanked this post: saureign

Offline remarque

Knock! knock! knock! Cine bate? Rod knock!
La Suzuki RO un defect major în garanție ți-l rezolvi pe banii tăi! Până îi acționezi în instanță pentru recuperarea prejudiciilor...
New Vitara 1.6 VVT MT Passion Allgrip

Offline toma

Profetii din astea am mai vazut.  :-j

• Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

Offline remarque

Asta nu e profeție, e satiră amară, vezi că ai luat-o mot a mot.
Knock! knock! knock! Cine bate? Rod knock!
La Suzuki RO un defect major în garanție ți-l rezolvi pe banii tăi! Până îi acționezi în instanță pentru recuperarea prejudiciilor...
New Vitara 1.6 VVT MT Passion Allgrip