Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 700227 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline BrSx4

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1596
  • Gen: Bărbat
  • Munca nu a omorat niciodata pe nimeni
    • Braila
@speedy
Subliniaza te rog din documentul oficial de functionare si organizare a sectiei ceeea ce sustii
https://www.mpublic.ro/ro/content/sec%C8%9Bia-pentru-investigarea-infrac%C8%9Biunilor-din-justi%C8%9Bie
Si daca nu ma insel a primit aviz negativ de la CSM desfintarea sectiei https://www.mediafax.ro/politic/csm-a-dat-aviz-negativ-proiectului-privind-desfiintarea-sectiei-speciale-19914411
  • SX4 1.5 glx, New Vitara 1.6 AllGripp Turqouaz
SX4 1.5 glx gri metal
New Vitara 1.6 AllGripp Turqouaz
Diferența dintre inteligență și prostie este că inteligența are limite

Offline saureign

daca nu ma inșel, a primit aviz negativ de la CSM și înființarea secției.
plus, eficiența ei se traduce în 3 cazuri de condamnare și sute de achitări.
  • S-cross 1.4 allgrip 2024 / ex-Swift 2019 allgrip / ex-Vitara Cool allgrip 2015

The following users thanked this post: shpeedy

Offline BrSx4

• Hero Member
    • Braila
@saureign Sa nu faci confuzie cu DNA la achitari. Nu a avut timp sa trimită in judecata sute de dosare care privesc fapte de corupție din rândul magistraților
SX4 1.5 glx gri metal

Offline saureign

• S-cross 1.4 allgrip 2024 / ex-Swift 2019 allgrip / ex-Vitara Cool allgrip 2015

The following users thanked this post: shpeedy

Offline BrSx4

• Hero Member
    • Braila
Clasarea unui dosar nu înseamnă achitare.
SX4 1.5 glx gri metal

Offline shpeedy

Colegu' @saureign a mai gasit resurse sa vina cu fapte clare ("realizarile" respectivei sectii).

Eu recunosc ca nu mai am energia sa caut sa-mi reimprospatez memoria si sa aduc argumente contra respectivei sectii, mai ales ca am facut-o la momentul respectiv, cand protestam in strada impotriva modificarilor la legislatie, modificari ce aveau sa ne aduca la rahatul din ziua de azi (remember efectele legii recursului compensatoriu?)...

As da un raspuns mult mai simplu:
- atâta vreme cât initiatorii/sustinatorii/promotorii respectivei sectii erau printre cei cu chemari pe la DNA si-si faceau veacu' in studiourile televiziunilor unor infractori condamnati, asta arata cam care este nivelul de integritate al celor care au pus bazele respectivei sectii.
- hotararea de desfiintare a sectiei este recenta, de saptamana asta, pe cand cazuri de verdicte d'astea aberante (inclusiv cel de la Braila) au tot fost in ultimii doi ani de activitate a sectiei, ceea ce ma duce cu gandul ca sectia nu prea si-a facut treaba in aceasta perioada (ori chiar la ideea ca insasi prezenta sectiei a dus la starea de fapt in care specimenul ala de judecatoare de la Braila avea dreptul de a profesa).

La modul teoretic, ideea pârghiilor de control in actul de Justitie este buna, dar asta presupune cateva aspecte:
- chestia asta trebuie facuta de cei direct implicati in actul de Justitie, nu din extern (si cu atât mai putin cu implicarea celor deja suspectati de incalcare a legii).
- de vazut daca la un moment dat respectivul mecanism de pârghii de control nu devine prea alambicat (de exemplu si respectiva sectie ar putea avea nevoie de o entitate de control/supraveghere), constituindu-se intr-o frâna in actul de Justitie.

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

« Ultima Modificare: 20.Feb.2021, 12:41:41 p.m. de shpeedy »
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

The following users thanked this post: saureign

Online ntire2000

Cum a nenorocit un medic șpăgar de la Cluj o fetiță trimisă de la spitalul din Bistrița

Intreaga "activitate" mai detaliat....

Unuia ca asta i-as rupe gratis oasele.
As pune si bani de benzina ca sa ma deplasez pâna la el.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

The following users thanked this post: remarque

Offline remarque

Te înțeleg perfect,  am pățit-o și eu, am avut două experiențe oribile, asemănătoare.
Dar am avut și două experiențe cu doi medici, unul din Bistrița de la ortopedie (dr. Timar) și unul din Târgu Mureș, șeful de atunci de la neurologie (dr. Lupșa) , care s-au purtat cu apropiații mei suferinzi într-un mod minunat. Le sunt recunoscător.
Knock! knock! knock! Cine bate? Rod knock!
La Suzuki RO un defect major în garanție ți-l rezolvi pe banii tăi! Până îi acționezi în instanță pentru recuperarea prejudiciilor...
New Vitara 1.6 VVT MT Passion Allgrip

Online ntire2000

Unui medic asa ar si trebui - sa-i fi recunoscator.
Daca nu are empatie si omenie trebuia sa se faca macelar.

PS: am avut la un moment dat un contact (din fericire singular) si cu "maestrul" Lucan.
Norocul meu a fost sa ajung cu ruda bolnava la colegul sau de la acea vreme, dr. Coman.
Acela era medic adevarat. Nici nu s-a pus problema de atentii, absolut totul a fost facturat cu chitanta.
N-a pretins absolut nici un ban în avans, i-am achitat suma abia la a treia procedura medicala.
A mers pe încredere si omenie.

• スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline shpeedy

Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

The following users thanked this post: toma