0 Membri şi 16 Vizitatori vizualizează acest subiect.
Cum am mai spus,in Romania se poate echivala orice .Mie mi-a trebuit 1 an sa-mi echivaleze diploma de studii medicale in Franta,am dat examene,etc...Apropios,cine e penibil? Ca imi exprim parerea sau de ce?La Colectiv a fost vinovat Ponta? Penibillllo,chiar e penibil de tot🤣🤣🤣🤣
Din contra,cele doua tragedii nu sunt echivalente.Are rost sa explic? Este fff mult de explicat.Pe scurt: Suprasolicitarea aparaturii medicale,lipsa personal sanitar calificat ,chiar si auxiliar.
...Ce pensie s-a marit?
Inteleg ca a iesit pe interval jigodia de Grindeanu. In calitate de sef ANCOM, in afara de marirea la greu a salariilor (pe ce criterii dreaq stie), nu retin sa se fi remarcat cu ceva in aceasta perioada - nici macar site-urile de fake-news inchise (cu greu) in pandemie nu a reusit sa le tina inchise...
Aici ai dreptate s-au marit pensiile pt securizarea sau securitatea aparatului ...,nu?Ce pensie s-a marit? Cat are un fost securist sau politis pensie si cat are un om de rand?Nu are nici o legatura banii imprumutati de handicapatii din guvernul actual.Au imprumutat in 1 an cat altii in 10! Probabil ca se imprumuta cat mai mult sa scolarizeze pilele care urmeaza sa fie angajate,gen ospataritza aia,etc...
Nu are nici o legatura banii imprumutati de handicapatii din guvernul actual.