Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 700182 ori)

0 Membri şi 11 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline ntire2000

• スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

The following users thanked this post: chriss, dthem

Offline chriss

Pensiile speciale despre care Rareș Bogdan, Dacian Cioloș sau Dan Barna nu suflă o vorbă. Despre rentierii de lux ai statului

Vezi ca esti "supravegheat" de acesti "pensionari"😄😄😄
  • suzuki vitara PASSION 1.6 allgrip 2017
All grip

The following users thanked this post: dthem

Offline chriss

Se umple forumul de "supravegheati"😀😀😀
Oare ce-am facut? N-am dat in cap la nimeni,doar pareri si atat.
Oricum eu frecventez forumuri din afara,sunt depolitizate total,se discuta strict despre masini.
All grip

Offline Vecchio

He, hee!  :D :D
Am zis că ăsta e începutul! Stați să vedeți mai încolo în ce țară (NU)sunt nevoit să trăiesc, dar merită CIRCUL :clap: :clap: :happy: :happy: :happy:
  • Vitara 1.4 Passion Allgrip AT/Jymni LJ80
Nu mă cert niciodată cu un prost, că mă aduce la nivelul lui și mă bate cu experiența. Bașca, are și mintea odihnită!
Am o mare calitate - iert foarte repede! Dar am și un mare defect - nu uit nicidată!

Offline chriss

Pai, haideti sa-i lasam doar pe ei singuri pe forum sa se lupte intre ei ca doar sunt in "coalitie",nu?Am discutat cu un forum din afara,nu dau nume momentan si ne ofera spatiu de desfasurare in lb Romana,asistenta,sfaturi,etc,si cel mai important Fara Supraveghere🤣🤣🤣
All grip

Offline ...

Atunci frecventeaza-l pe acela, poate castigam lupta prin abandon...scolar.

Offline chriss

Nu abandonam noi asa de usor! Nu sti sloganu: Nu va fie frica,securistii pica😅😅😅
All grip

Offline ...

Koalitia :)

Offline Costique

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2537
  • Gen: Bărbat
  • Schimbarea vine, ca vrei, ca nu vrei...
    • Göteborg
Știți, ma gândesc ca nenorocirea cu sporurile, nu a oripilat pe nimeni pana acum, vrem egalitate dar pentru caței... Fiind într-o tara unde primul ministru a trebuit sa demisioneze pentru ca si-a cumpărat cu cardul guvernului parfum din aeroport de 15 euro...ma gândesc ca cei mai mulți habar nu au cum ar trebui sa arate o tara si  un stat...! N-am scăpat niciodată de impresia ca Vântu a intrat la pușcărie pentru ca a spus proștilor sa-si întărească statul, deranjând (după aia au venit Bombonel si alții in fata)...

https://ziare.com/renate-weber/avocatul-poporului/spor-de-praf-de-2-500-de-lei-lunar-la-avocatul-poporului-deputat-liberal-cu-astfel-de-sporuri-psd-si-a-cumparat-linistea-1662555
  • Suzuki Vitara S AT -> Peugeot 3008

The following users thanked this post: ntire2000, toma

Offline ntire2000

Am ramas socat când un fost coleg mi-a povestit ca în Danemarca nu are voie sa mearga la cumparaturi cu propria masina.
E drept, masina înregistrata pe firma - care e tot a lui.
Acolo fiscul are grija sa nu cumva sa fraudezi statul trecând pe firma cheltuieli personale.

La noi, povestea asta suna ca un scenariu dintr-un film SF, am avut nenumarate întâlniri la ceas de seara (prin supermaketuri) cu fostul primar care cobora relaxat din masina de serviciu.
In media exista si dovezi ca mergea în concediu la ski prin Austria tot cu masina de serviciu.

Dar daca suntem prosti si toleranti ne meritam viata de sclavi.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

The following users thanked this post: BrSx4