Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 700181 ori)

0 Membri şi 10 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline ntire2000

• スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline enicky

Se poate.
In tara asta se poate absolut orice, inclusiv încalcarea Constitutiei.
   Situatia este cel putin ciudata, ca sa nu zic altfel : persoana apropiata a sosit acum trei zile din UK, cu test PCR facut in ziua plecarii, platit 50lire, dar cand a ajuns in tara tot trebuie sa stea in carantina 2 saptamani. :dknw:
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline remarque

Knock! knock! knock! Cine bate? Rod knock!
La Suzuki RO un defect major în garanție ți-l rezolvi pe banii tăi! Până îi acționezi în instanță pentru recuperarea prejudiciilor...
New Vitara 1.6 VVT MT Passion Allgrip

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline enicky

Daca nu stiam pe cine am votat !
Sau, cum sunt testati/pregatiti bucurestenii !
Sau, cum joaca presa dupa cum ii canta politicul !

Cum ar fi viața în București dacă nu ar exista atâtea subvenții (mari) pentru serviciile publice?
  Ca de obicei, presa serveste si ea interesele cuiva, pt. ca oricum presa independenta nu mai exista !
La finalul articolului te intrebi, cui folosesc informatiile respective?!
  Si  pe buna dreptate, pentru ca bucuresteanul n-a primit si nu primeste nici a.c. nici caldura de 163 lei/Gcal.
Cat despre transport, ce sa spunem, tramvaie si troleibuze(vechi de 50-60 de ani) care trebuiau sa fie la muzeu, inca sunt pe strada !
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline ntire2000

O actriță constănțeană și-a amânat o intervenție chirurgicală, după ce ANAF i-a pus poprire pe conturi, deși își plătise taxele

Avantajul de a tine toti banii pe card si de a plati exclusiv digital.
Sclavagism modern în lumea a treia.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline BrSx4

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1596
  • Munca nu a omorat niciodata pe nimeni
    • Braila
  • SX4 1.5 glx, New Vitara 1.6 AllGripp Turqouaz
SX4 1.5 glx gri metal
New Vitara 1.6 AllGripp Turqouaz
Diferența dintre inteligență și prostie este că inteligența are limite

Offline enicky

Sclavagism modern în lumea a treia.
   Sistemul este foarte incalcit, practic nici ei anaf-ul nu cred ca-si mai cunosc procedurile si sa va spun de ce : acum doi ani cand am primit faimoasele tichete ptr. biciclete(si am fost de cateva ori intrebat aici daca am platit impozitul ptr. ele!) m-am prezentat la cateva zile la anaf sa platesc impozitul. Se pare ca am fost prea constiincios ptr. ca plata trebuia s-o fac in anul urmator, dupa ce depuneam declaratia nr. "nu-stiu-care". Mi-au incasat 50lei(10% din suma) dintre care 17 i-au trimis la asigurari sociale si 33 ramaneau la ei. Anul urmator imi platesc impozitele, dar 33lei raman "agatati". Sun la ei si primesc asigurari ca va dispare, dar anul asta o regasesc din nou. Merg la ei sa intreb si ma pun sa fac o cerere in care sa solicit sa mi treaca suma respectiva din "contul vechi in contul nou", sincer n-am inteles de ce, dar au zis ca in 2 sapt. dispare.
  Deci si cu banii luati dar si dator !!!

Offline BrSx4

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1596
  • Munca nu a omorat niciodata pe nimeni
    • Braila
  • SX4 1.5 glx, New Vitara 1.6 AllGripp Turqouaz
SX4 1.5 glx gri metal
New Vitara 1.6 AllGripp Turqouaz
Diferența dintre inteligență și prostie este că inteligența are limite

Offline chriss

Jos ciuma rosie!  Cu noua coalitie o vom duce foarte bine,USR si PNL ne scapa tara de securisti,de vanzatorii de tara,ne ieftineste benzina,o sa scada impozitele si vom trai ca in paradisul lui Alah ca D-zeu nu exista,noi USR-istii nu juram pe biblie cum fac cei din ciuma rosie🤣🤣🤣
  • suzuki vitara PASSION 1.6 allgrip 2017
All grip