Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 700167 ori)

0 Membri şi 8 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline ntire2000

OK, înțeleg, pănă la urmă păcatele se plătesc.......
Că altfel și-o ia.

Da, uite cel mai bun exemplu - sunt eu.
Am umblat cu ea pe-afara, ravasit total de inteligenta pupezei si acuma sunt supravegheat.  >:)

Intre timp, scandalul ia amploare

Revolta unei inspectoare de la Apele Române, detașată la 500 de kilometri de casă: "Nu accept să fiu condusă de politruci și de proștii clasei"
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

The following users thanked this post: Catalln, remarque

Offline remarque

Articolul de mai sus poate fi  sintetizat prin următorul citat :

"Am zis că ăștia (n.r. – PNL) sunt altfel, dar am ajuns la concluzia că fac abuzuri mult mai grave. Pentru că se duc în profunzime. PSD schimba maxim la nivel de directori generali – și credeți-mă că știu, am asistat peste zece ani la schimbări de tot felul și numiri politice. Niciodată nu umblau la șefi de servicii, să aducă oameni din ăștia ca din lună picați. La noi sunt tot felul de șefuți acuma, s-au inventat tot felul de posturi, numai ca să-i aducă. Și toți picați ca din lună. Ca agheasma, nici nu te ajută, nici nu te încurcă. Pui pe cineva într-un birou să stea, să nici nu știi că există? Asta mai poate fi o situație tolerabilă că doar știm cum funcționează lucrurile la noi. Dar în posturi cheie e nevoie de profesioniști.

Avem vârsta pe care o avem și eu, și soțul meu, și crede-mă că de vreo doi ani de zile tot asta discutăm, să plecăm din țară. S-o luăm de la zero în altă parte. Atâta suntem de scârbiți de ceea ce se întâmplă. Și nu văd nicio îmbunătățire sau să dea lumea semne că se va trezi."
Knock! knock! knock! Cine bate? Rod knock!
La Suzuki RO un defect major în garanție ți-l rezolvi pe banii tăi! Până îi acționezi în instanță pentru recuperarea prejudiciilor...
New Vitara 1.6 VVT MT Passion Allgrip

The following users thanked this post: ntire2000, Catalln

Offline enicky

Observ ca ultima gaselnita n-a vazut-o nimeni, sau, cine stie...-))
Mi-a placut maxim, este de trecut in istorie, asa ceva n-am mai vazut pana acum : sa-si ia interviu unul altuia unu ministru si un primar, cu o placuta chiar ridicola intre ei unde sunt trecute subiecte de discutie, printre altele au reformulat expresia "alta intrebare?" in "intrebati-ma altceva". :-))
  Altceva mai penibil de atat n-am mai vazut, chiar am vrut s-o postez la "mi-a placut, va spun si voua", dar am zis sa nu fie considerat off topic.
Titlul este acesta :
  VIDEO Clotilde Armand, film postat pe Youtube: Cum am ajuns eu și Vlad Voiculescu principalii inamici ai Mafiei
si link-ul : https://www.g4media.ro/video-clotilde-armand-film-postat-pe-youtube-cum-am-ajuns-eu-si-vlad-voiculescu-principalii-inamici-ai-mafiei.html
 :-? Unde s-a ajuns!! Parca nu-mi vine sa cred !! Atat de mult ne desconsidera acesti omuleti?!
Daca ai ceva de spus/declarat, un program, un proiect, mergi in fata presei, mass-media, sau a unui jurnalist si expuneti ideile public, pt. ca esti om politic, trebuie sa-ti asumi ce vorbesti, nu pe ...youtube.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline toma

Pe tine te deranjeaza forma sau fondul? Adica ce spun in clip e ok dar trebuia la TV/ziar in loc de youtube?
  • Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

Offline enicky

Serios, chiar iti place joaca aia de copii ?!

Faci comunicare pe youtube ?! Pe bune? Adica daca nu era youtube, ce se-ntampla?!!
De conferinta de presa ei n-au auzit ??

"Vlad, pardon, domnul ministru, se deschid scolile?" Penibil !! Primarul ia interviu ministrului !!!

Apropo, pe tine nu te deranjeaza nimic? Ca dupa cum te-am cunoscut eu, n-as crede ca esti fan unui asemenea model de comunicare.

• Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline bisti

Au avut de unde să învețe. La fel făcea Firea când inaugura spitalul Gomoiu sau "dona" din fonduri europene vreun aparat RMN.
Se transforma brusc în reporterita și își închina ofrande.
Tot politicul e la fel, indiferent de culoare sau vârstă. E o albie de porci.

Offline ntire2000

Dar în posturi cheie e nevoie de profesioniști.

Pâna si Ceausescu care avea boala pe "telectuali" a înteles asta.
Oricâti imbecili erau în functii de conducere, acolo unde era vital se angajau doar profesionisti adevarati.
Nici nu era musai sa aiba carnet de partid, se închideau ochii inclusiv la "detaliul" asta.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline ntire2000

• スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline bisti

Alta știre senzațională marca tolo.

https://www.gsp.ro/fotbal/liga-3/buget-fabulos-la-csa-steaua-623355.html

Bugetul fabulos de 970k euro se împarte la 357 de sportivi. Totul pe 1 an.
Nu se uita la CSM handbal, buget de peste 10 milioane euro la 50 sportivi+staff.

Dar deh, ciobanul plătește senzaționalul.

Edit: Tanti Violeta a uitat că a fost ministresă? De ce nu a vorbit atunci?
Iar din sporurile enumerate acolo, din punctul meu de vedere, toate sunt mai mult decât ok.

Offline shpeedy

Violeta Alexandru publică un centralizator al sporurilor: Sunt peste 50. Unii bugetari au spor de consemn la domiciliu

Pentru cei care vor sa întruneasca conditiile unui AVC pot consulta lista cu sporuri aici.

Ce ar fi fost interesant era si valoarea totala a salariilor, alaturi de valoarea sporurilor platite - nu m-ar mira ca sporurile sa echivaleze (sau chiar sa fie peste) salariul...

Iar din sporurile enumerate acolo, din punctul meu de vedere, toate sunt mai mult decât ok.

Serios?! Pai ia sa vedem:
- spor de 10-15% pentru complexitatea muncii - pe bune?! cine defineste (si ulterior masoara) complexitatea asta a muncii pentru a acorda sau nu respectivul spor? Si cum vine asta din perspectiva muncii aferente postului respectiv? Adica tu - ca angajat - primesti salariu pentru o fisa a postului care are niste sarcini. Daca tu ai de facut sarcinile alea, le faci cat poti tu de bine, punand in aplicare toate cunostintele/capabilitatile tale.
- spor de 100% in zilele de repaus / sarbatori legale - sper sa se aplice doar pe zilele respective, nu pe intreaga luna daca a lucrat doar una-doua zile d'astea. Oricum chestia asta este in Codul Muncii, asa ca nu inteleg de ce trebuie specificata si suplimentar - asta inseamna ca, in cazul unei revizuiri a Codului Muncii (revizuire ce ar putea afecta pe fraierii din mediul privat), respectivul spor sa ramana la fel, in afara legislatiei in vigoare?
- 35-50% majorare a salariului de baza pentru cei care lucreaza cu  fonduri europene/comunitare - de ce?! Fondurile astea nu sunt destinate dezvoltarii noastre ca tara / reducerii decalajelor fata de lumea civilizata (de care tot noi ne plangem)?! Daca tu ai acceptat o pozitie in baza unui salariu, iar sarcina respectiva este sa faci proiecte, sa-nteleg ca tu nu le faci fara aceasta majorare daca banii din spatele proiectelor nu vin de la buget, ci din surse externe?! Da, intele ideea de bonus in cazul succesului proiectului, dar majorare a salariului...
- majorarea salariului de baza cu 10% pentru activitatea de control financiar preventiv - adica ti se da un supliment la salariu daca esti atent cu banii angajatorului (Statul in cazul de fata)?! Da' chestia asta nu ar trebui sa fie oarecum by-default ? Adica eu sunt la fel de atent cu banii angajatorului ca si cum ar fi ai mei - nu ar trebui sa mi-o specifice nimeni (si cu atat mai putin sa mi-o bonifice). La modul meu de intelegere, chestia asta nu este de bonusat, ci de penalizat in caz ca se intampla contrariul (reducere de salariu/desfacerea contractului de munca/darea in judecata pentru recuperarea prejudiciului).
- spor de 10% pentru solicitare neuropsihica - adica stress, nu?! Cine evalueaza solicitarea asta si cum?
- indemnizatie lunara pentru titlul stiintific de doctor (50% aplicat la un ceva salariu) - pe bune?! asta mi se pare o ditamai prostia - si principala cauza pentru care prospera fabricile de diplome, iar invatamantul de calitate este o rara-avis. Pai studiile alea nu le faci intai pentru tine? Si de unde stiu ca doctoratul ala te ajuta pe tine sa-ti faci mai bine job-ul pentru care ai semnat contractul de munca initial si nu este doar o bucata de carton (cum este in majoritatea cazurilor) ?

Nu de putine ori am spus ca parte din problemele de care ne lovim in societatea romaneasca actuala ni se datoreaza, se datoreaza alegerilor pe care le facem in baza mentalitatilor noastre.

Din pacate, in lipsa unui proces al comunismului (similar cu cel facut nazismului), proces nu neaparat cu vinovati si sentinte, ci cu explicarea a ce s-a facut rau si ce trebuie facut bine, am iesit cu totii din comunism cu creierii pe bigudiuri (really fucked-up), fara repere de competenta/corectitudine/etica/moralitate...

Dintr-o societate (puternic) abuziva am iesit cu acest misecuvenism si impotrivire la tot ce inseamna reguli/lege/bun-simt... Niste salbaticiti...

Indoctrinarea comunista a fost un succes - indoctrinatii de atunci ("omul nou") reusind nu numai sa transmita mai departe aceste tare/neajunsuri urmasilor lor, dar au si modelat societatea actuala in halul asta. Paunescu vazut ca un mare om (nu ca un complice al sistemului), au existat si securisti buni, Ceasusescu a avut si profesionisti, PSD e partid (nu grupare mafiota)...- te doare mintea! Astept cu interes urmatoarele idei enuntate...
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X