Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 700143 ori)

0 Membri şi 14 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline toma

Cred ca era daca gratis mancarea la catina Parlamentului nu mai nasteau atatea discutii.

Pe de alta parte mi se pare ca va consuma atentia niste lucruri marunte. Cu adevarat important e ce legi dau, ce activitate au, ce fac ei acolo, nu cat costa ciorba.
  • Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

Offline BrSx4

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1596
  • Gen: Bărbat
  • Munca nu a omorat niciodata pe nimeni
    • Braila
@toma ai dreptate dar de aproape 2 ani sunt aceeași la guvernare și ne a umplut de muci.
Măcar vb unui clasic în viata sa știm și noi rețeta ca de pufuleți și pufarine ne am saturat
  • SX4 1.5 glx, New Vitara 1.6 AllGripp Turqouaz
SX4 1.5 glx gri metal
New Vitara 1.6 AllGripp Turqouaz
Diferența dintre inteligență și prostie este că inteligența are limite

The following users thanked this post: vali22, enicky

Offline ntire2000

• スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline remarque

Knock! knock! knock! Cine bate? Rod knock!
La Suzuki RO un defect major în garanție ți-l rezolvi pe banii tăi! Până îi acționezi în instanță pentru recuperarea prejudiciilor...
New Vitara 1.6 VVT MT Passion Allgrip

Offline Vecchio

Stimați Domni,
Vă recomand să citiți cartea D-lui Ion Popa: Noaptea dreptății românești. 2005-2020, apărută la editura Universul Juridic în 2020, pentru a avea motiv de cugetare asupra epocii pe care o trăim în țara asta.  :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-?
  • Vitara 1.4 Passion Allgrip AT/Jymni LJ80
Nu mă cert niciodată cu un prost, că mă aduce la nivelul lui și mă bate cu experiența. Bașca, are și mintea odihnită!
Am o mare calitate - iert foarte repede! Dar am și un mare defect - nu uit nicidată!

Offline toma

Citat
Ion Popa, fost judecător, în prezent avocat, a publicat anul trecut volumul “Noaptea dreptăţii româneşti 2005-2020”, în care vorbeşte despre existenţa unui plan/proiect de conducere a României din umbră, de forţe nealese, în care şeful statului este pionul principal pentru atingerea scopurilor acestor forţe ascunse.

https://www.mediafax.ro/social/ion-popa-la-interviurile-lui-cristoiu-suntem-pionieri-in-europa-prin-sectia-de-investigare-a-infractiunilor-din-justitie-va-fi-desfiintata-dar-va-fi-reinfiintata-sub-o-alta-forma-19908252

De curiozitate, autorul lucrarii spune si cine sunt aceste forte ascunse? Ca mereu mi-am dorit sa stiu cine sunt "ei", papusarii care controleaza Romania dar pana acum nu am reusit sa aflu.
  • Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
"Fa-te avocat, Sandele, termopane, termopane..."

Sunt curios daca a renuntat la pensia speciala cand si-a schimbat profesia.  B-) 
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline dthem

Evident ca n-a renuntat, asta fac toti judecatorii dupa pensionare, se fac avocati ca sa mai adune niste bani.
  • Vitara 1.4 BoosterJet AT Passion 2019

The following users thanked this post: ASZ

Offline shpeedy

Oare acest Ion Popa ?!

https://www.g4media.ro/judecatorul-ion-popa-proaspat-secretar-de-stat-la-ministerul-justitiei-femeia-magistrat-este-o-vulnerabilitate-a-justitiei-ea-are-foarte-putine-optiuni-decente-de-cuplu-iar-o-relatie-poate-capata.html

Asteptam cu interes si alte pilde din directia superioritatii masculine, poate si ceva in directia eugenismului...

Poate ca unora li se va parea superficiala metoda, dar - in aceste vremuri de bombardament informational - m-am invatat cu un exercitiu destul de simplu de filtrare (primul nivel / prima cautare, nu foarte elaborata): daca nu-mi spune mai nimic un nume, atunci ma uit dupa cine il mentioneaza (poate chiar lauda) si lucrurile imi devin de multe ori mult mai clare. Par example, (desi imi dadusem seama de la titlu cam in ce directie bate - 2005 fiind anul in care Monica Macovei a inceput reforma in Justitie) dupa ce vad respectivul nume mentionat in LuJu (de nimeni altul decat mega-jurnalistul Savaliuc, atat de laudat in Sputnik) ori in Gandul ori de catre Musiu Cristoiu, nu prea mai am dubii cu privire la "calitatea" omului...

Da, stiu, unii dintre voi considerati deopotriva toate astea drept presa main-stream, la fel cum considerati PSD-ul un partid ca oricare altu', si cu bune, si cu rele. Ceea ce e departe de adevar...

Dar, ca sa las totusi ceva in urma acestei postari, mentionez si eu o carte de care m-am apucat de curand - https://www.elefant.ro/psihologia-poporului-roman-profilul-psihologic-al-romanilor-intr-o-monografie-cognitiv-experimentala_6c716407-3947-4921-9706-1202f61909da   
« Ultima Modificare: 08.Feb.2021, 02:47:07 p.m. de shpeedy »
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

The following users thanked this post: vali22, toma

Offline remarque

Knock! knock! knock! Cine bate? Rod knock!
La Suzuki RO un defect major în garanție ți-l rezolvi pe banii tăi! Până îi acționezi în instanță pentru recuperarea prejudiciilor...
New Vitara 1.6 VVT MT Passion Allgrip