Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 700103 ori)

0 Membri şi 10 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline rexkrokiDAU

Din fericire grijile tale nu se adeveresc intotdeauna.  :)

Poate sunt eu pesimist ...sau doar ingrijorat. Planuiesc sa vin in tara in vara, mai apuc? Mi-am planuit deja traseul, mi-am luat biletele de ferry si mi-am arvunit cazarea....dar oi mai putea? Ca parca s-a umflat  in toti tarata, anul asta si in ultimii ani...!

Offline Costique

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2537
  • Gen: Bărbat
  • Schimbarea vine, ca vrei, ca nu vrei...
    • Göteborg
Am făcut aceeași treaba pentru 2020... cu 3 vreo zile înainte de a începe nebunia...Mi-am recuperat banii doar la unele chestii, am acum bani in cont la WIZZ...
  • Suzuki Vitara S AT -> Peugeot 3008

Offline ntire2000

• スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline ntire2000

Coaliția mediocrilor. Cum ajunge un om pregătit jos, iar o nulitate sus

De retinut propozitia asta: "dacă într-o societate mai mulți indivizi prezintă un tip de alienare se poate pune un diagnostic de alienare întregii societăți"
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline ntire2000

Platforma de vaccinare a dat și luni erori, deși România are printre cele mai mari viteze de internet din lume

Dumnezeu da, dar nu baga în traista....
Ca fapt divers, informaticienii din "sistem" sunt cel mai adesea niste veleitari care n-au habar de aproape nimic.
Cunosc institutii de stat din orasul meu care externalizeaza configurarea servelor si mentenanta unor firme/persoane private.
Angajatii care ar trebui sa presteze aceste sarcini trecute în fisa postului (pentru care iau salarii nesimtite) sunt praf, cel mult au competente de operatori de date si sunt la un nivel jenant de cunostinte (unii nu stiu sa configureze un amarât de sistem de operare)
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline hugbear

Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

The following users thanked this post: toma

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

The following users thanked this post: hugbear, enicky, Catalln

Offline shpeedy

https://www.automarket.ro/stiri/studiu-majoritatea-romanilor-care-circula-pe-contrasens-pe-autostrada-o-102125.html

Asta spune cate ceva despre:
- nivelul de sanatate mintala al acestei natii;
- nivelul de respect pentru legi/reguli - desi aici mi se pare ca e vorba de ceva mult mai grav;
- nivelul de respect pentru VIATA.
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline ntire2000

Ca veni vorba despre respectul pentru viata.

Citat
Poliția Animalelor va putea interveni în cazul animalelor aflate în pericol. Acestea vor putea fi confiscate, iar polițiștii vor avea dreptul să intre pe o proprietate privată fără mandat de la judecător dacă se constată că animalul este în pericol. De asemenea, polițiștii se pot folosi de forțele și mijloacele din dotare ca să acționeze pentru salvarea unui animal, iar ”acțiunile polițiștilor, inclusiv cele de pătrundere, pot fi înregistrate cu mijloacele audiovideo sau foto din dotare, fără consimțământul persoanelor”. În plus, animalele maltratate vor fi cazate în adăposturile publice pentru a fi tratate, apoi vor fi date spre adopție.

Poliția Animalelor va avea atribuții inclusiv în ceea ce privește animalele sălbatice și va fi în subordinea Poliției Române.

In momentul asta, daca era animal, Alexandra Macesanu poate ca mai era în viata.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού