Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 700064 ori)

0 Membri şi 12 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
Citat
Cică un copil l-a întrebat pe tatăl său ce este aceea „politică”, iar acesta i-a exemplificat cu propria familie: „Eu aduc banii în casă, ceea ce înseamnă că eu sunt Finanţele. Maică-ta îi cheltuieşte, aşadar ea e Guvernul. Bunicul e tot cu ochii pe noi şi ne contorolează la fiecare bănuţ, căci i se pare că lucrurile nu merg cum trebuie şi, după cum vezi, e tot nemulţumit de tot şi de toate. Ei bine, el e Sindicatul. Servitoarea noastră e Clasa muncitoare şi noi, cu toţii, face ce putem ca ţie să-ţi fie bine, pentru că tu eşti Poporul. Mai este şi frăţiorul tău, aflat în scutece, care reprezintă Viitorul. Ai înţeles?” Copilul a dat din cap (cum face poporul adesea), deşi nu a înţeles el prea mare lucru din explicaţia tatălui, şi a rămas cugetând la politică…
Peste noapte, frăţiorul cel mic şi-a făcut nevoile în scutece, iar copilul a observat acest lucru, în timp ce mergea la baie. S-a dus să-i cheme pe ceio mari în ajutor şi iată ce a constatat: maică-sa dormea dusă, pe servitoare o călărea taică-său, bunicul îi urmărea pe cei doi prin gaura cheii, aşadar toată lumea era ocupată într-un fel sau altul. Nimeni nu avea timp să-l schimbe pe ăla, micuţ… Viitorul! A doua zi, dimineaţa, tatăl îl întreabă pe copil, la micul dejun, dacă a înţeles până la urmă ce înseamnă politica. „Da, zice copilul. Am observat asta azi noapte: Finanţele regulează Clasa muncitoare, Sindicatul îi urmăreşte şi bombăne nemulţumit, Guvernul doarme, nimeni nu ia în seamă Poporul, iar viitorul e în rahat până în gât…”

Schimbarea domnilor, bucuria nebunilor
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

The following users thanked this post: Vecchio

Offline enicky

Eu cred ca tu ai vrut sa mai amintesti o data de wuhanis, iti place tie cum suna.  :-))  In afara de tine nu am vazut pe nimeni pe aici sa aminteasca de ei, daramite sa se planga ca au fost prezenti in program Orban sau Johannis. :)
   Probabil c-o spui in gluma, dar toti, toata lumea a vazut si  l-a auzit pe respectivul tot anul(incepand cu "este o simpla raceala" si terminand cu "esti precaut sau esti prost!") si probabil ca sunt satui pana-n gat de ei !
   Asteptam ceva critici fata de dl.Bulai, Voiculescu, dar se pare ca ei si ceilalti colegi de partid chiar daca vor dormi(la propriu) 4 ani in parlament, tot nu vei vedea  nimic scris aici !
"Politicul" de pe forum se activeaza doar daca mai apare ceva despre ciuma !
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline rexkrokiDAU

Subiectul discuției era programul de revelion nu anul 2020.
Până una alta topicul ăsta nu e aici să ne exprimăm simpatiile sau antipatiile politice. Scopul lui e să ofere un loc distinct pe forum unde să ne exprimăm și argumentăm nemulțumirea despre ce credem ca nu e ok în România.

Offline ntire2000

Un articol care m-a impresionat.
Vorba lui Celentano "Intri în spital și, dacă ai noroc să ieși de acolo, ești mai bolnav decât ai intrat. Te duci în alt spital să te tratezi de ce ai luat din primul, după aia în al treilea din al doilea și tot așa până când ajungi să te tratezi cu pământ la cimitir. Cum facem noi ca să schimbăm sistemul? Asta-i întrebarea..."

Speranta ar mai fi....daca aia care gândesc corect se fac auziti....

• スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline enicky

Subiectul discuției era programul de revelion nu anul 2020.
    La asta m-am referit si eu in primul paragraf, ca orice comentariu la satirizarea lor ar fi fost inutil.
Citat
Până una alta topicul ăsta nu e aici să ne exprimăm simpatiile sau antipatiile politice.
    Mda, remarca asta trebuia postata prin 2018-'19 cand aici erau discutii aprinse tocmai in directiile mentionate.
    Pe de alta parte, nemultumirea este ca in stare de pandemie si alerta, noii guvernanti n-au alte probleme de rezolvat decat programul de la postul national de televiziune !
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline toma

@BrSx4 te rog sa nu amesteci religia in politica. Este oricum varata mult mai mult decat e cazul. Daca tu iti motivezi alegerile politice pe considerente religioase e treaba ta.

@enicky, ca cineva care a votat USR prefer sa astept si sa vad daca reusesc sa faca ceva bun. Nu gasesc nici o utilitate in a-i critica pe teme "subtiri" inca din prima luna de mandat. Altele sunt temele pe care le consider importante. Stiu si ca nu am votat sfinti prin urmare ma astept sa faca si magarii si greseli. Ramane de vazut daca la bilant  vor fi mai buni ca PSD (asa cum sper ca doar de asta i-am votat) sau nu.
Eu imi exprim deschis optiunea politica, altii o aburesc cu "deontologia" de parca s-ar jena sa spuna ca au votat PSD sau AUR  ;)
« Ultima Modificare: 10.Ian.2021, 10:33:54 a.m. de toma »
  • Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

Offline vali22

• Hero Member
  • Mesaje postate: 781
  • "Dă mai departe!" (" Pay It Forward!")
Eu la parlamentare am votat cu toata lumea ca sa nu fie nimeni nemultumit. Am pus stampila si pe USR si pe PNL... Ca ii cunosteam si pe unii si pe altii pentru ca in legislatura trecuta fusesera la PSD. :D
  • Ex-Suzuki SX4 2011 SuperiorWhite 111500 km/Korando nou-nouț

Offline toma

Pățeşti =))
Asa-i cand votezi omul, uneori ajungi sa stampilezi cate 3-4 partide  :D
  • Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

Offline vali22

• Hero Member
  • Mesaje postate: 781
  • "Dă mai departe!" (" Pay It Forward!")
Voi avea grija mai multa data viitoare. Poate voi vedea pe liste si necunoscuti capabili (capabili nu "de la extreme"-gen A...R)
  • Ex-Suzuki SX4 2011 SuperiorWhite 111500 km/Korando nou-nouț

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
Asa-i cand votezi omul, uneori ajungi sa stampilezi cate 3-4 partide  :D

Pe acelasi buletin, desigur! Dar deja suntem offtopic.
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

The following users thanked this post: vali22