Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 700041 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline saureign

...iar despre atitudini propagate de postul public in noaptea de anul nou, citez:

„Șterge-m-aș eu cu masca aia undeva!”

„Anul 2021 va fi Anul Bivolului în calendarul chinezesc… sau Anul Boului în calendarul românesc. Tre’ să fii tare bou să mai stai închis în casă!”

Saturday Night Live, ce mai!
  • S-cross 1.4 allgrip 2024 / ex-Swift 2019 allgrip / ex-Vitara Cool allgrip 2015

The following users thanked this post: toma, Costique

Offline remarque

Sunt vulgari, e adevărat. Și mai susțin pe deasupra și că sărăcia e o teorie a conspirației ... Săraci cu duhul ...
Knock! knock! knock! Cine bate? Rod knock!
La Suzuki RO un defect major în garanție ți-l rezolvi pe banii tăi! Până îi acționezi în instanță pentru recuperarea prejudiciilor...
New Vitara 1.6 VVT MT Passion Allgrip

Offline BrSx4

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1596
  • Gen: Bărbat
  • Munca nu a omorat niciodata pe nimeni
    • Braila
  • SX4 1.5 glx, New Vitara 1.6 AllGripp Turqouaz
SX4 1.5 glx gri metal
New Vitara 1.6 AllGripp Turqouaz
Diferența dintre inteligență și prostie este că inteligența are limite

The following users thanked this post: Catalln

Offline ntire2000

Încă din startul programului, Garcea Mihăescu a dat o mostră de "umor, satiră, comedie, nu bășcălie", cântându-le un îndemn unor demnitari: "Vela, Iohannis și Arafatis (...) să-mi suflakis în trompetis".
.........
altfel spus, ce se consideră aici umor, eu aș zice că-s umori. Prost gust desăvârșit.

Dar la ce te asteptai?
Cum e poporul, asa e si umorul.

De când maneaua e noul folclor, cam ce pretentii mai putem sa avem?
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline saureign

cam ce pretentii mai putem sa avem?

...ca la televiziunea publică să nu se programeze manele și bășcălie ieftină.
Eu - cel puțin - așa am pretenția.
  • S-cross 1.4 allgrip 2024 / ex-Swift 2019 allgrip / ex-Vitara Cool allgrip 2015

The following users thanked this post: shpeedy, toma

Offline toma

Sustin ce spune @saureign. Trebuie facuta clar distinctia intre televiziunea publica si orice alta televiziune comerciala.
  • Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

Offline shpeedy

"...si nici sa nu se promoveze o agenda contrara intereselor societatii romanesti in ansamblu (cum ar fi regulile / politicile curente in cazul pandemiei)" as adauga eu...
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline BrSx4

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1596
  • Gen: Bărbat
  • Munca nu a omorat niciodata pe nimeni
    • Braila
Doar ODE conducatorilor iubiti  :pardon: :pardon: :pardon: si inaugurari de sosele..etc... :notlst: :notlst: :notlst:
Bascalia este pt cine se simte cu musca pe caciula, pt mine a fost un panflet(umor mai ieftin).
Cu toate ca nu urmaresc la TVR decat rubrica de la 19:56, Zi de zi
  • SX4 1.5 glx, New Vitara 1.6 AllGripp Turqouaz
SX4 1.5 glx gri metal
New Vitara 1.6 AllGripp Turqouaz
Diferența dintre inteligență și prostie este că inteligența are limite

Offline toma

Ceva mai aproape de calitatea BBC... acolo ai vazut des ode conducatorului iubit?

• Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

Offline shpeedy

Exista desigur si alternativa desfiintarii institutiei (Radio + TV) publice... In fond, nu a ajuns decat o entitate de ingropat bani de la buget pentru ca unii sa aiba un loc de munca. Cu exceptia Teleenciclopediei si a catorva emisiuni (garantat 100%, mic dejun cu un campion, teatru...), nu consider ca a fost vreodata in istoria ei o sursa de progres (sau macar de echilibru) pentru societatea romaneasca...

Nu mai retin care televiziune publica (parca BBC-ul) in momentul in care un partid are majoritatea si da Guvernul, conducerea televiziunii se transfera la Opozitie, pentru a asigura un echilibru - parca ar fi o abrodare mai sustenabila, care ar avea sens daca e sa mergem pe ideea ca mass-media ar fi a patra putere in stat...
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X