Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 700051 ori)

0 Membri şi 11 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline toma

In opinia mea, nu cred ca asemenea specimene (Garcea, Bitman, Sosoaca...) pot face opozitie constructiva la politica sanitara a statului, pentru ca sunt interesate direct impotriva prin prisma afacerilor pe care le au.

Asa este dar sunt foarte multi care ii cred pe oamenii astia fara sa-si puna problema ca opiniile exprimate de ei sunt de fapt motivate economic.

Incepe sa-mi fie dor de Laurentiu. Macar el scria in semnatura cu cine simpatizeaza...

Subscriu!
  • Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

Offline remarque

M-ați făcut curios, asta să fie ?
https://m.youtube.com/watch?v=60hMjhcYJyM&feature=youtu.be

Nu mi-am făcut vreme până acum pentru așa ceva că nu-mi place Mugur Mihăescu & comp., însă dacă tot i-ați făcut reclamă am luat prin eșantionare vreo două secvențe, una din ele a fost de la min. 19:27 până pe la min. 20:04. Doamne iartă-mă că am păcătuit și m-a bufnit râsul ... Probabil îl imitau pe Isărescu.
« Ultima Modificare: 04.Ian.2021, 04:17:39 p.m. de remarque »
Knock! knock! knock! Cine bate? Rod knock!
La Suzuki RO un defect major în garanție ți-l rezolvi pe banii tăi! Până îi acționezi în instanță pentru recuperarea prejudiciilor...
New Vitara 1.6 VVT MT Passion Allgrip

Offline ntire2000

Daca si Mugur Mihaescu a ajuns busola de moralitate si educatie in tara asta, nu ne mai facem bine.

Problema mai grava nu e lipsa unui nivel ridicat de cultura, un popor poate supravietui si cu un nivel mai redus.
Mai grava mi se pare prostia si imbecilitatea de care dau dovada aia care formeaza cozi la diverse societati si institutii, acolo unde stau exact ca dobitocii ca sa arunce cu banii din prima zi a anului.
Astia n-au auzit de plata online si de faptul ca au vreme si peste o luna sau doua sa plateasca exact aceeasi bani.

http://stiri.tvr.ro/cozi-la-taxe-i-impozite-locale-in-prima-zi-lucratoare-din-an_876675_video.html#view

https://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/cozi-interminabile-la-ghisee-oamenii-s-au-grabit-sa-si-reinoiasca-contractele-de-electricitate.html
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline Vecchio

Ne pierdurăm simțul umorului și am rămas doar cu încrâncenarea! Nu mai înțelegem ciupșagul (caterinca), iar dacă unul nu este înregimentat politic - păi îl înregimentăm noi, Doamne fute-l!
Cât privește TVR-ul, moare USR-ul să-l aibă!
Noapte bună Domnilor! 
  • Vitara 1.4 Passion Allgrip AT/Jymni LJ80
Nu mă cert niciodată cu un prost, că mă aduce la nivelul lui și mă bate cu experiența. Bașca, are și mintea odihnită!
Am o mare calitate - iert foarte repede! Dar am și un mare defect - nu uit nicidată!

The following users thanked this post: Catalln

Offline toma

Ei, ce place la mine asta ;). Suntem pe calea cea bună :good:
Trăiască Dl.Defutat Iulian Bulai! :clap:

Aaaa, deci am inteles eu gresit. Asta era un mesaj la caterinca.
 In cazul acesta, stimate coleg, ai gresit topicul.
  • Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

Offline Vecchio

Bătrânețea, bat-o vina :-)) Mulțam de informare :good:
Nu mă cert niciodată cu un prost, că mă aduce la nivelul lui și mă bate cu experiența. Bașca, are și mintea odihnită!
Am o mare calitate - iert foarte repede! Dar am și un mare defect - nu uit nicidată!

The following users thanked this post: toma

Offline shpeedy

Tu, @Vecchio, ziceai parca ca ai fi fost cadru didactic/dascal/profesor? Sau am retinut eu gresit?

Dincolo de ideile sustinute, ma uit si la limbaj si-mi tot da cu virgula...

In alta ordine de idei, din ce in ce mai mult am convingerea ca analfabetismul functional isi are obarsia (izvoarele) in comunism, inainte de '89 (contrar opiniei predominante ca ar fi exclusiv apanajul vremurilor salbatice post-decembriste). Sa fi fost oare conceptul de "om nou", multilateral-dezvoltat, dar fara a avea disponibil cel mai elementar mecanism de gandire critica si validare logica ?!

In ultimul timp (deh, carentele unui sistem se vad cel mai bine in momentele de criza, cam cum este actuala pandemie) vad destul de des oameni fara capacitatea de a urma/duce un rationament logic cap-coada, fara a putea aplica cele mai elementare mecanisme cauza-efect. Toate astea isi au cauza in EDUCATIE, mai precis lipsa ei. Si nu ma refer la cunostintele inmagazinate in creier (de care nu ducem lipsa in sistemul actual de educatie, dar care totusi nu exclude analfabetismul functional), ci la construirea mecanismelor de gandire critica, de validare logica, de sesizare a nuantelor.

Nu stiu daca ati vazut cam ce a mai facut in ultima vreme fostul candidat la prezidentiale Cumpanasu - un personaj toxic care in orice societate normala ar fi ejectat din viata publica (asta a aparut mai pregnant in viata publica catarandu-se pe victima crimei din Caracal - asta ca sa va dati seama mai bine ce sistem de valori inverse ne-am construit ca societate in astia 30 de ani):
- https://scoala9.ro/cat-de-periculos-este-fenomenul-cumpanasu--autointitulat-profu/748/
- https://republica.ro/un-impostor-precum-alexandru-cumpanasu-si-a-facut-cont-pe-tiktok-urmarit-de-500-000-de-elevi-si-incurajeaza
- https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/educatie/alexandru-cumpanasu-scandal-contul-tiktok-parintii-profesorii-revoltati-1428311
- https://ziare.com/social/stiri-sociale/politia-verifica-discutiile-lui-alexandru-cumpanasu-cu-minori-pe-tiktok-esti-o-fata-destul-de-dezvoltata-una-dintre-remarcile-profului-online-1654457

Deci, un individ cu o violenta in limbaj de neimaginat (de istericalele ce pot trada o situatie mentala "delicata" nu mai vorbim) si-a construit o identitate online de dascal, urmarita (in acest moment) de 519,000 de copii si adolescenti. Unii dintre acestia vor fi devenit majori in 2024, cand vom avea urmatorul set de alegeri parlamentare/locale/prezidentiale. Sa nu uitam ca AUR a intrat in Parlament cu putin peste 500,000 voturi ale populatiei Romaniei. Si vorbim de o formatiune cvasi-necunoscuta pana la finalizarea procesului de vot, nu de un singur om care a inceput sa sadeasca semintele cu 4 ani mai devreme...
« Ultima Modificare: 04.Ian.2021, 09:30:31 p.m. de shpeedy »
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline ntire2000

Ca să schimbăm, acum, intâia oară
Sapa-n condei şi brazda-n calimară
Bătrânii au adunat, printre plavani,
Sudoarea muncii sutelor de ani.
Din graiul lor cu-ndemnuri pentru vite
Eu am ivit cuvinte potrivite
Şi leagane urmaşilor stăpâni.
Şi, frământate mii de săptămâni
Le-am prefecut în versuri şi-n icoane,
Făcui din zdrenţe muguri şi coroane.
Veninul strâns l-am preschimbat în miere,
Lăsând întreaga dulcea lui putere
Am luat ocara, şi torcând uşure
Am pus-o când să-mbie, când să-njure.
.........................................
Durerea noastra surdă şi amară
O grămădii pe-o singură vioară,
Pe care ascultând-o a jucat
Stăpânul, ca un ţap înjunghiat.
Din bube, mucegaiuri şi noroi
Iscat-am frumuseţi şi preţuri noi.
Biciul răbdat se-ntoarce în cuvinte
Si izbăveste-ncet pedesitor
Odrasla vie-a crimei tuturor.
E-ndreptăţirea ramurei obscure
Ieşită la lumină din padure
Şi dând în vârf, ca un ciorchin de negi
Rodul durerii de vecii întregi.

Restul .... e can-can si multa filosofie pentru nimic.
Din pacate, prea multii analfabeti functionali din ziua de azi nu vor întelege nici o iota din ce a vrut sa spuna Arghezi.

Cumpanasu, AUR si alte "fenomene" sunt perfect normale într-o societate.
Si altii le au, nu e doar poporul dac privilegiat.
Diferenta e ca altii stiu sa le "vada".
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

The following users thanked this post: vali22, remarque

Offline Vecchio

Tu, @Vecchio, ziceai parca ca ai fi fost cadru didactic/dascal/profesor? Sau am retinut eu gresit?

Dincolo de ideile sustinute, ma uit si la limbaj si-mi tot da cu virgula...
.......
Asta, pentru că ai mintea odihnită, lucru care se vede de la o poștă!  :good:

The following users thanked this post: enicky

Offline shpeedy

Gata?! Deja s-au terminat argumentele si s-a trecut la jigniri mai mult sau mai putin subtile? Atâta s-a putut, nu?

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X