Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 700060 ori)

0 Membri şi 13 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Vecchio

Auci! - primul pas al noilor șefi - OUG pe Justiție - primul dos de palmă pe obrazul Referendumului lui Johannis!  :baston:
Suntem pe calea cea bună :good: :happy:
  • Vitara 1.4 Passion Allgrip AT/Jymni LJ80
Nu mă cert niciodată cu un prost, că mă aduce la nivelul lui și mă bate cu experiența. Bașca, are și mintea odihnită!
Am o mare calitate - iert foarte repede! Dar am și un mare defect - nu uit nicidată!

Offline ntire2000

Cat despre austeritate, eu sincer ma uit de 30 de ani cum unii sunt in stare sa facă praf tot numai sa își atingă scopurile fiduciare. Bani sa iasă, restul pot sa moara! Se calcă pe cadavre caci orice creștere de salariu înseamnă putere pentru "liderul" care a obținut-o, nu? FALSA PUTERE! FALSA VALOARE! BANI TIPARITI!
Singurul in istoria recenta a României care a făcut ce trebuia si a plătit a fost Băsescu. Voi nu înțelegeți ca la încasări bugetare reduse nu se pot da bani mai mulți fără sa apară inflația care distruge tot. Sărăcește pe absolut toată lumea, iar anii 90 se reîntorc. Tocmai bugetarii care primesc disproporționat de multi bani in raport cu serviciile oferite sunt si cei mai oțărați. Toți merita bani mai mulți dar nimeni nu merita mai mult decât produce tara pe care au construit-o. Iar bugetarii mai întâi sa se uite la ce au livrat 30 de ani societății ca sa culeagă roade mai bogate...Au lăsat livada in paragină dar vor producție crescută la hectar...Si ca sa ii mulțumească pe toți in 30 de ani au împrumutat guvernele 110 miliarde de euro care înseamnă 2-3 miliarde pe an numai dobândă...care ajung si la fondul meu de pensie suedez, ca ăștia nu au pensie "de stat" ci trebuie sa produci banii ca sa ai ce plăti pensie...

Ca zici de Basescu, e singurul care în 30 de ani de "democratie" l-a lasat pe frate'su sa mearga la bulau.
Altii dadeau OUG-uri, amnistii si alte kkt-uri ca sa fie bine.
Pentru asta merita tot respectul, daca nu era totusi un lider adevarat îl aruncau subalternii aia de pe vapor peste bord.
Pentru restul ..... fiecare cu pacatele lui.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline enicky

...Ca zici de Basescu,... sa mearga la bulau.
Altii dadeau OUG-uri, amnistii si alte kkt-uri ca sa fie bine.
Pentru asta... îl aruncau subalternii aia de pe vapor peste bord.
Pentru restul ..... fiecare cu pacatele lui.
   Breee, el a zis bogdaproste ca n-a intrat si el, ca era-n buza... avea toata flota-n spate. :-))
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline Costique

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2537
  • Gen: Bărbat
  • Schimbarea vine, ca vrei, ca nu vrei...
    • Göteborg
Iar "flota"? Sincer, iar? Sa pomenești de asta înseamnă ori ca ne iei pe noi de prosti, ori ca nu ...

PS: Pe când PSD mergea la brat sa salveze penalii, Băsescu își dădea demisia ca poată fi anchetat. Si asta e unic. Si da, nici o fapta buna nu rămâne nepedepsita.
  • Suzuki Vitara S AT -> Peugeot 3008

The following users thanked this post: ntire2000, shpeedy, toma

Offline enicky

...nu pot sa scriu pe forum ce stiu despre ei, doar pot sa spun ce se vede cu ochiul liber : au tupeu maxim, exact cum e naivitatea noastra !
    Intransigenta si inflexibilitatea nu pot creea evident o atmosfera constructiva unde sa poti comenta diferite subiecte, cu atat mai mult cand nu admiti si alte opinii(...ne iei pe noi de prosti), in contextul in care ma trimiti sa citesc pe site-uri despre situatii care s-au intamplat cand eu aveam 19-20 de ani(despre anii '79-'80) si pe care n-am cum sa le uit, deci, chiar daca am fost/sunt de acord cu multe din opiniile tale, mai sunt si zone unde suntem pe drumuri paralele, asa ca hai sa incepem anul frumos, incheind aici subiectul. Parerea mea...
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline Costique

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2537
  • Schimbarea vine, ca vrei, ca nu vrei...
    • Göteborg
...nu pot sa scriu pe forum ce stiu despre ei, doar pot sa spun ce se vede cu ochiul liber : au tupeu maxim, exact cum e naivitatea noastra !
    Intransigenta si inflexibilitatea nu pot creea evident o atmosfera constructiva unde sa poti comenta diferite subiecte, cu atat mai mult cand nu admiti si alte opinii(...ne iei pe noi de prosti), in contextul in care ma trimiti sa citesc pe site-uri despre situatii care s-au intamplat cand eu aveam 19-20 de ani(despre anii '79-'80) si pe care n-am cum sa le uit, deci, chiar daca am fost/sunt de acord cu multe din opiniile tale, mai sunt si zone unde suntem pe drumuri paralele, asa ca hai sa incepem anul frumos, incheind aici subiectul. Parerea mea...

Corect. Reacția mea vine din faptul ca "flota" este o insulta la adresa inteligentei, o manipulare ordinara cu prea mare succes. Si cu asta am închis subiectul.
  • Suzuki Vitara S AT -> Peugeot 3008

Offline Vecchio

Ei, ce place la mine asta ;). Suntem pe calea cea bună :good:
Trăiască Dl.Defutat Iulian Bulai! :clap:
  • Vitara 1.4 Passion Allgrip AT/Jymni LJ80
Nu mă cert niciodată cu un prost, că mă aduce la nivelul lui și mă bate cu experiența. Bașca, are și mintea odihnită!
Am o mare calitate - iert foarte repede! Dar am și un mare defect - nu uit nicidată!

Offline toma

Cu mentiunea ca TVR e televiziunea publica si ca Mugur Mihaescu turnator la securitate si participant la miting-uri antimasca. Adica nu e vorba doar despre satira ci despre "credintelele" lui. Care "credinte" sunt de fapt motivate economic pentru ca detine o carciuma si este direct afectat financiar de masurile luate de guvern...
Hei, dar cine mai baga astfel de detalii in seama, importanta e putina hahaiala...

Daca si Mugur Mihaescu a ajuns busola de moralitate si educatie in tara asta, nu ne mai facem bine.

Citat
Să dai 140.000 de euro din banii cetățenilor pentru un Revelion anti-mască filmat în cârciuma unui coronasceptic - asta înseamnă mai mult decât jaf din banul public. Asta înseamnă zădărnicirea civilizării țării.
  • Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

The following users thanked this post: shpeedy

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
Chill, @toma! Probabil ca @Vecchio e fan Vacanta mare de pe vremea cand mergea la Costinesti in urma cu 35 ani.  Marturisesc ca si eu m-am uitat la multe spectacole ale lor, dar nu m-au influentat in privinta orientarii culturale sau politice. Doar am ras de ei, ca si de Divertis.

Magaria extrema este ca TVR este fan cunoscut al PSD (nu numai Doina Gradea, ci si Ionut Costache) atat la putere, cat si in opozitie.  Mi-aduc aminte de perioada 1990-1995, cand TVR era singura televiziune in aer si isi facea de cap (vezi reactia celui ce-a anuntat "nasterea" puiului cu 3 picioare) la concedierea (dupa 6 ani) a ziaristilor care l-au preamarit pe Ceausescu.

In opinia mea, nu cred ca asemenea specimene (Garcea, Bitman, Sosoaca...) pot face opozitie constructiva la politica sanitara a statului, pentru ca sunt interesate direct impotriva prin prisma afacerilor pe care le au.

Incepe sa-mi fie dor de Laurentiu. Macar el scria in semnatura cu cine simpatizeaza...
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice