Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 708714 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline bogdanb

Asta am invatat si eu in timp, ca cel putin la inceput trebuie sa ajungi mai inainte, chiar daca asta inseamna un efort suplimentar.
Eu am lucrat odata la o firma unde in a doua zi de lucru am intarziat 10 minute. Si seful mi-a pus in vedere sa fie ultima data, ca altfel...
SX4 4x4 1.6GS aka Suzie Q :)

Offline rexkrokiDAU

@hepure
E si normal asa. E prima impresie despre personalitatea ta ca si candidat pe care firma si-o face despre tine. CV-ul e ceva impersonal, poate da bine prin scolarizarea si experienta descrisa acolo, dar nu e suficient.

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14589
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
Uite cine are nevoie de MIG-uri ! :popa:
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline rexkrokiDAU

Eu nu vad nimic rau in asta.  :dknw:

MApN explică faptul că a primit din partea mai multor instituţii solicitări privind transmiterea unor aeronave, scopul fiind amenajarea unor monumente comemorative pentru centenarul primului zbor făcut de Aurel Vlaicu.

Offline Laurentiu

:popa:
Mai bine comemoram decit sa valorificam. Galatiul mai lucreaza ?
In fond si la urma urmei, parca e mai bine asa decit cum s-a facut cu calea ferata (otel BUN vindut ca fier vechi in strainatate).
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Online sfichiu

.Cu privire la ce inseamna punctualitate sa va povestesc ce-am patit in noiembrie 2010  cand eram la Praga la un fel intrunire unde participau delegati din 8 tari.
    In ultima zi  cand s-au terminat dezbaterile organizatorii ne-au  anuntat ca la ora 18.30 sa fim la receptia hotelului  pentru a merge tot grupul la un restaurant in centru, vechi de vreo 200 de ani unde o sa fie o seara traditionala.Anuntul s-a dat pe la ora 10,00,iar dupa masa de pranz am avut timp liber si bineinteles ca noi romanii ne-am tot facut de lucru si n-am tot c..it ca am ajuns in holul hotelului cu o intarziere de cca. 8 min.Surpriza : grupul plecase si noi am orbecait prin Praga o ora pana am gasit localul.
  Concluzia:punctualitatea trebuie respectata! :inteligent:
  • VITARA S ,Matiz

Offline danker

- Stiu ca sunt off topic, dar nu ma-am putut abtine   ;-)  :

Seful pompierilor intra in remiza de pompieri,
incet, relaxat, cu mainile in buzunare, fredonand usor o melodie vesela:
 - Baieti, echipati-va incet, sistematic, spalati masina, luati ceva apa,
daca mai ramane, fiti atenti la stopuri, la trafic si mergeti la incendiu...
arde cladirea guvernului...
« Ultima Modificare: 27.Ian.2011, 08:54:38 a.m. de danker »
Daca as fi fost un pic mai prost... as fi fost fericit !

Offline Silfax

Uite cine are nevoie de MIG-uri ! :popa:

Este si normal... Aceste obiecte cazatoare le-au adus multi clienti de-a lungul vremii. Deci din punctul lor de vedere, merita venerate  >:).
  • S-Cross Elegance benzina 4x2

Offline adrian_r5

Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

Better Motörhead than Dead :yeah:

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14589
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
Galatiul mai lucreaza ?

Lucreaza foarte bine la ... fotbal. Poate sa ia campionatul anul asta  :P
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice