Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 700055 ori)

0 Membri şi 10 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline toma

La care as adauga programul de guvernare, bun de pus aici si de verificat din cand in cand. Sa vedem cat reusesc sa faca din ce au promis: Programul de guvernare Cîțu

Ca punct de vedere personal, sunt foarte multumit de propunerile facute de USR pentru Sanate, Transporturi si Justitie:

Vlad Voiculescu - ministerul Sanatatii - nu cred ca mai are nevoie de "introducere"

Cine este Cătălin Drulă, propus noul Ministru al Transporturilor: „Forumistul” care i-a contrat pe miniștrii PSD când au vrut să elimine din pix autostrada Sibiu - Pitești din MasterPlan, fondator al Asociației Pro Infrastructura

Stelian Ion, propus ministru al Justiției, unul dintre cei mai puternici opozanți față de modificarea legilor justiției de către PSD

Despre ceilalti trei (Fonduri Europene - Cristian Ghinea, Economie- Claudiu Năsui, Cercetare, Inovare, Digitalizare - Ciprian Teleman) nu am inca o parere formata.

La UDMR ajung 3 ministere: Dezvoltare - Cseke Attila, Mediu - Tanczos Barna si Tineret și Sport- Novák Eduárd. Adica tot ce tine de viitor, viitor de care e clar ca ne doare-n plua.

Numirile facute de PNL nu ma mira, e clar deja de ceva vreme ca sunt aproape PSD vopsit in galben... "atat s-a putut".

Ramane de vazut ce vor reusi sa faca.
  • Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

Offline Vecchio

Abia aștept să fim peste un an la bilanț!
@toma
Adevărat că PNL a făcut ceva racolări de la PSD, dar amintește-ți harta distribuirii votanților PNL - sunt fiefuri PD!
  • Vitara 1.4 Passion Allgrip AT/Jymni LJ80
Nu mă cert niciodată cu un prost, că mă aduce la nivelul lui și mă bate cu experiența. Bașca, are și mintea odihnită!
Am o mare calitate - iert foarte repede! Dar am și un mare defect - nu uit nicidată!

Offline toma

Eu nu-s asa grabit cu bilanturile ca inseamna ca am mai scurtat fitilul cu un an ...

Cand zic PSD pe galben nu ma refer la votanti ci la comportamentul partidului.
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

Offline BrSx4

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1596
  • Gen: Bărbat
  • Munca nu a omorat niciodata pe nimeni
    • Braila
  • SX4 1.5 glx, New Vitara 1.6 AllGripp Turqouaz
SX4 1.5 glx gri metal
New Vitara 1.6 AllGripp Turqouaz
Diferența dintre inteligență și prostie este că inteligența are limite

Offline toma

Putin probabil pentru ca au nevoie de doua treimi din voturi in Parlament, majoritate pe care nu o au.
Este mai degraba o miscare de imagine.

Citat
ARTICOLUL 151
(1) Proiectul sau propunerea de revizuire trebuie adoptată de Camera Deputaţilor şi de Senat, cu o majoritate de cel puţin două treimi din numărul membrilor fiecărei Camere.

Offline BrSx4

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1596
  • Gen: Bărbat
  • Munca nu a omorat niciodata pe nimeni
    • Braila
Le da cu niste miere pe la bot
  • SX4 1.5 glx, New Vitara 1.6 AllGripp Turqouaz
SX4 1.5 glx gri metal
New Vitara 1.6 AllGripp Turqouaz
Diferența dintre inteligență și prostie este că inteligența are limite

Offline shpeedy

Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline bogdanpiatra

Vlad Voiculescu - ministerul Sanatatii - nu cred ca mai are nevoie de "introducere"
in ce sens?  ce a facut? ce l califica?
  • nici una inca

Offline bogdanpiatra

Stelian Ion, propus ministru al Justiției, unul dintre cei mai puternici opozanți față de modificarea legilor justiției de către PSD
Asta i avocatul care i a dat mamica o garsoniera gratis de la stat, desi nu avea dreptul? Citez din Stelian Ion, " pune mama si tu o cerere, poate te ajuta Dumnezeu", mamica lucrand la primarie la departamentul de repartitii locuinte?
Asta i avocatul care , pana sa ajunga politician, abia castiga 4000 de lei pe luna........
Cand esti incapabil pe piata muncii, ce poti face? Tipi contra PSD, etc........am cunostinte avocati care nu ii intereseaza, nu au timp, ca timpul este bani, si ei fac bani. 4000 de lei au in torpedoul masinii, asa, sa fie
  • nici una inca

Offline bogdanpiatra

Cine este Cătălin Drulă, propus noul Ministru al Transporturilor: „Forumistul” care i-a contrat pe miniștrii PSD când au vrut să elimine din pix autostrada Sibiu - Pitești din MasterPlan, fondator al Asociației Pro Infrastructura[

Imi pun intrebarea cum oare un tanar IT ist de viitor renunta la cei 5-10000 E lunar(am prieteni care lucreaza in IT si lucreaza pentru firme din Elvetia cu 6000-8000 E lunar) si vine la cei 2-3000-4000 pe care ii castiga un parlamentar.
  • nici una inca

The following users thanked this post: enicky