si mie imi scapa logica... vai ce tragedie daca petrecem Craciunul doar cu cei din casa si renuntam la obiceiurile de revelion... de parca credinta sau gandurile bune trebuie exteriorizate in public...
Iarta-ma te rog, dar este pentru a nu stiu cata oara cand nu intelegi, sau intelegi exact pe dos mesajele mele.
Acum, habar-n-am ptr. ce ti-or fi multumit cei doi colegi, dar e problema lor !
In primul rand deciziile asa-zis de impiedicare a raspandirii covid-19 din Romania, nu se mai iau inca din primavara de asa-zisul Comitet...., toti factorii de decizie cu pregatire medicala au fost inlaturati unul-cate-unul, toate aceste reglementari sunt adoptate numai politic. Doar Arafat mai apare sporadic prin vreun ziar/agentie de presa.
Prin toate mediile cu care am contact se repudiaza cele doua aparitii politice care ne-au tot dat sfaturi si reglementari despre cum sa ne protejam si ce fac ei pentru noi .
Oamenii nu mai accepta balbaieli de genul :
-e buna/nu e buna masca, avem masti medicale si acoperitoare de fata, mai nou
-masca se poarta in spatii inchise, dar obligatoriu si pe strada la zero grade, curand vom avea si imunitate zero, cu 36 de grade la nas si cu -1grad afara
-de ce nu se testeaza tooate "contactele"unui infectat
-avem voie in supermarket, n-avem voie in piata
-de ce ora 11 si nu 12, sau de ce 11 ai nu 10
-Nimeni nu iti explica logica si fundamentul masurilor luate, toate sunt arbitrar decise si impuse
-de ce nu poti la 12 noaptea sa iesi in fata blocului cu o artificie?
S-a inteles din postarea mea ca vreau sa petrec sarbatorile cu n'spe persoane?! Nu cred, prin natura situatiei mele, voi fi doar eu si sotia, dar ambiguitatea autoritatilor este mai deranjanta decat masurile in sine.
Despre asta e vorba, logica, coerenta, oportunitate.
Ca sa nu-ti mai spun ca in Ro este jale acum daca ai o problema medicala, alta decat covid, si esti nevoit sa mergi la un spital. Bucura-te ca nu esti aici !