Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 700092 ori)

0 Membri şi 6 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline BrSx4

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1596
  • Gen: Bărbat
  • Munca nu a omorat niciodata pe nimeni
    • Braila
Cred că este buna informația la aceasta rubrica, Turcan la ministerul educației

https://www.libertatea.ro/stiri/turcan-cimpeanu-pirtea-propuneri-ministerul-educatiei-3341721
  • SX4 1.5 glx, New Vitara 1.6 AllGripp Turqouaz
SX4 1.5 glx gri metal
New Vitara 1.6 AllGripp Turqouaz
Diferența dintre inteligență și prostie este că inteligența are limite

Offline ntire2000

Barbatii gândesc pervers (click pe poza)

In timp ce unele femei chiar sunt.

https://www.libertatea.ro/stiri/cum-este-carantina-intr-un-castel-o-tanara-a-ajuns-celebra-in-pandemie-cu-clipurile-filmate-in-locuinta-ei-medievala-3340661

citind articolul nu m-am putut abtine sa nu ma gândesc ce de iubiti ramasi prieteni buni (si casatoriti între timp) a avut blondina aia.
« Ultima Modificare: 20.Dec.2020, 05:26:36 p.m. de ntire2000 »
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline Costique

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2537
  • Schimbarea vine, ca vrei, ca nu vrei...
    • Göteborg
Somnul rațiunii aduce iarăși circul de stat in Parlamentul Românistan-ului.

https://universul.net/senatoarea-sosoaca-delir-pe-facebook-din-cinci-directii-mi-au-spus-sa-fiu-atenta-se-pregateste-infectarea-mea-dar-nu-cu-sars-cov-2/

Cel mai dureros este ca persoana in cauza este, la fel ca o alta celebra leguma aterizata fără hățuri in același "parliament" - învățătoarea Anghel parcă, perfect conștientă si lucidă...si totuși delirează... daca credeți ca nu e caz medical...sigur este piesa de circ!

• Suzuki Vitara S AT -> Peugeot 3008

Offline BrSx4

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1596
  • Munca nu a omorat niciodata pe nimeni
    • Braila
  • SX4 1.5 glx, New Vitara 1.6 AllGripp Turqouaz
SX4 1.5 glx gri metal
New Vitara 1.6 AllGripp Turqouaz
Diferența dintre inteligență și prostie este că inteligența are limite

Offline enicky

Ce am inteles eu de la Stirile prestate de postul unde Busu' a scapat cateva afirmatii mai putin ortodoxe, zilele trecute : de Revelion avem voie sa folosim artificii pe strada pana la ora 23 ! Chiar daca Revelionul e la ...12.
   Deci ar merge un Revelion pe ora veche, cred, pentru cei de la bloc !
  Daca esti fericitul posesor al unei curti, AI VOIE(chiar asa s-a exprimat crainicul!) sa iesi in curte la ora 12, sa aprinzi artificii, sampanie, etc.
  Daca stai la bloc/cotet, dupa ora 23 strada e inchisa, pericol de amenda ! Pentru 3 pocnitori!
  Nu s-a specificat nimic despre balcon, avem/n-avem voie, dar cred ca ne este permis sa iesim in balcon, daca imi amintesc de cum am "sarbatorit" Pastele ! :-j
  In rest, fara cuvinte!
  Totusi nu pot sa nu ma intreb, are vreo relevanta, in acea noapte, ora de retragere la domiciliu, 22, 23, 24, in conditiile in care cine nu respecta nici acum legea, atunci probabil ca va strange 15-20 de invitati in casa ?!
  Imi scapa logica. Posibil sa pricep eu mai greu...
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline rexkrokiDAU

si mie imi scapa logica... vai ce tragedie daca petrecem Craciunul doar cu cei din casa si renuntam la obiceiurile de revelion... de parca credinta sau gandurile bune trebuie exteriorizate in public...

Offline remarque

Acu câțiva ani am petrecut un revelion împreună cu prietenii noștri la un local unde erau și niște oficialități, oameni cu rang înalt, pe care de altfel îi cunoșteam personal. În cercul nostru ca de obicei am glumit, am râs, ne-am tachinat, pe scurt ne-am simțit bine. Peste drum de noi era liniște.

Viața e ca un taburet cu patru picioare: credința, sănătatea, familia și jobul. Când familia e în regulă adesea taburetul rămăne stabil și în trei picioare.
Prietenii pot face taburetul și mai stabil și uneori pot cârpi piciorul defect.
« Ultima Modificare: 20.Dec.2020, 09:18:00 p.m. de remarque »
Knock! knock! knock! Cine bate? Rod knock!
La Suzuki RO un defect major în garanție ți-l rezolvi pe banii tăi! Până îi acționezi în instanță pentru recuperarea prejudiciilor...
New Vitara 1.6 VVT MT Passion Allgrip

Offline ntire2000

Ce am inteles eu de la Stirile prestate de postul unde Busu' a scapat cateva afirmatii mai putin ortodoxe, zilele trecute : de Revelion avem voie sa folosim artificii pe strada pana la ora 23 ! Chiar daca Revelionul e la ...12.
   Deci ar merge un Revelion pe ora veche, cred, pentru cei de la bloc !
   Imi scapa logica. Posibil sa pricep eu mai greu...

Stai linistit, nu o sa vezi picior de "curcan" la ora aia, au si aia familii si sunt satui de kkt-ul care ni se serveste de 8 luni de zile.
Pe unii îi doare-n **la de luni bune deja.
Si la ce harababura o sa fie chiar daca sunt prezenti n-o sa poata sa scrie atât de rapid amenzile.
Suntem popor balcanic, nu ne-au miscat turcii si tatarii din loc, crezi ca o sa ne sperie niste reguli idioate adoptate de niste imbecili care de doua saptamâni îsi tot împart ciolanul?

De exemplu, daca îmi vizitez parintii ca sa ciocnesc cu ei un pahar la miezul noptii - ca nu se stie cât o sa mai am ocazia, nu mai pot sa ma întorc acasa?!? Trebuie sa stau pâna se face ziua, sa nu ma prinda corona pe drum la 1 noaptea?
Eu tot astept poza aia updatata cu noul guvern stând picior peste picior cu sampania si trabucurile aprinse si cu durere-n basca de sarantocii care fac foamea de jumate de an ca li s-au închis biznis-urile.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

The following users thanked this post: enicky, Catalln

Offline rexkrokiDAU

Cele de mai sus sunt de bine sau de rău? Adică admitem că situația e nașpa, că avem temeri dacă mai apucăm să-i îmbrățișam pe cei dragi, dar pe de altă parte susținem că regulile impuse în această situație excepțională sunt idioate, având ca sursă unii ce se luptă pentru ciolan. De parcă acest ciolan nu e continuarea firească a scrutinului recent.

Offline ntire2000

Situatia e foarte naspa, dar nu vad pe nimeni din primul esalon de conducatori iubiti prea stresati de faptul ca nu sunt paturi libere la ATI, ca nu sunt tablete pentru câteva sute de mii de kinderi care vor fi urmatorii analfabeti si sarantoci ai patriei, ca se importa în continuare masti neconforme de catre firme cu strânse legaturi de partid.
Pacientii stau în continuare în frig prin corturi, DSP din august - de când s-a implicat personal tovarasul Arafat tot asa raspunde la telefoane si face anchete epidemiologice, nu se stie clar si transparent care sunt algoritmii pentru care se carantineaza sau nu localitati, etc.
Daca mai vrei argumente ma pot apuca sa scriu pâna te ia somnul de la atâta citit.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

The following users thanked this post: enicky