Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 700097 ori)

0 Membri şi 9 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline enicky

... pot canta cu masca fara probleme.  :fluier:
Alta intrebare :
  Ce poti tu canta, se poate asculta ? :-))

Am vazut si eu dimineata, in timp ce-mi faceam "tura", o trupa similara, imbracati in costume nationale, cu "trolerul" muzical si cu o baterie auto peste, se plimbau si da, aveau si masti .
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline Calin sb

Nu se pot taia. Dar se pot recalcula ...
Nu se pot reduce doar creste, retroactivitatea este neconstituțională, excepție se  face daca e in favoarea inculpatului.
Doar de acum înainte ...
  • Superb iV PHEV Style

“ Be first, be smarter, or cheat. Well, I don't cheat “ John Tuld ,Margin call

Offline ...

... pot canta cu masca fara probleme.  :fluier:
Alta intrebare :
  Ce poti tu canta, se poate asculta ? :-))
Cam asta cant eu zilele astea, asculta cine poate :)

Offline ntire2000

Pentru clipul asta ar trebui sa fi penalizat.
Sa stai macar un sejur pe o insula pustie cu respectiva.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline ...

Ce vina are Jackie Beat? Sa stea cu mine un sejur pe o insula pustie e cam mare pedeapsa pentru ea/el.

Offline remarque

Knock! knock! knock! Cine bate? Rod knock!
La Suzuki RO un defect major în garanție ți-l rezolvi pe banii tăi! Până îi acționezi în instanță pentru recuperarea prejudiciilor...
New Vitara 1.6 VVT MT Passion Allgrip

Offline ...

Am trait s-o aud si pe asta: cu boxa pe troller data la nivel maxim, niste tineri costumati partial (cu pantaloni de-aia tip sac care atarna) se plimba prin cartiere, difuzand colinde si cerand bani pentru asta :). Ce biciuri, strigaturi sau chiuieli in direct? Nu, totul playback.
Au aparut in ziar. Ba chiar azi au luat si amenda de la Polutia Locala, probabil pentru ca-s prea multi.
https://bzb.ro/stire/colindul-cu-boxa-portabila-noul-trend-al-cetelor-din-bacau-care-au-venit-sa-i-ureze-pe-brasoveni-a157955

Offline NicNic

Colindatorii astia parca cer bani sa te lase in pace.
Altfel, te "boxeaza" ziua-ntreaga.

Iar "Politia" Locala nu a auzit despre pastrarea linistii si ordinii publice?
  • ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!

Offline ...

Politia aia care asta-primavara trecea noaptea tarziu pe strazi cu megafonul, spunandu-ne sa stam in casa? (noi dormind deja la ora aia..). Paul Blart, politist la mall, e mai calificat ca orice politist local de-al nostru.