Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 700096 ori)

0 Membri şi 8 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Vecchio

Nimic nou sub soare :fluier:
Să vezi de-acuma festival :happy: =))
  • Vitara 1.4 Passion Allgrip AT/Jymni LJ80
Nu mă cert niciodată cu un prost, că mă aduce la nivelul lui și mă bate cu experiența. Bașca, are și mintea odihnită!
Am o mare calitate - iert foarte repede! Dar am și un mare defect - nu uit nicidată!

Offline lucianer

• Hero Member
  • Mesaje postate: 8032
  • Gen: Bărbat
  • Daihatsu Terios, 1.5 16V 105 CP Benzinar/GPL
Nu am lucrat in primărie, cunosc câteva persoane care au lucrat acolo și în plus, un nas al șefei mele de la job, a povestit ce se întâmplă acolo. Nu uita ce a dat afara până acum nea Mucusor (până aici a ajuns)... Nu am nimic cu nimeni, atâta timp cât se face ceva(mai mult) pentru oraș. Până acum nu a fost cazul. Eu îl am primar pe Negoiță la S3, la cat a schimbat a schimbat în anii ăștia...prea putini au făcut măcar jumătate.

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

Go Terios!!!:)

Offline FritzVonSpritz

• Suzuki Ignis GL 2018, Ex-Nissan Micra Hatchback 2005
Daca ai o masina, te bucuri de 2 ori: cand o cumperi si cand o vinzi....

Offline Costique

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2537
  • Schimbarea vine, ca vrei, ca nu vrei...
    • Göteborg
Mi se pare manipulare de doi bani, dar de înțeles când vezi in ce ziar a apărut. Un articol publicat in 13 decembrie despre o chestie din 5 decembrie, adică DUPA terminarea campaniei electorale si INAINTE  de alegeri. Fără sa se atenționeze asupra acestor aspecte, de parca daca eu ii "combat" acum pe unii pe face-buk ar veni politia după mine... Așa ca ...NECUNOASTEREA LEGII NU TE SCUTESTE DE EFECTELE EI.  Apropo, legea alegerilor este făcută si modificata  de PSD. Ipocrizie? Nu ma mira, este cunoscut ca social-democrații sunt sociali doar cu banii statului/ai altora, nu cu ai lor... salariații lor știu ce spun!
  • Suzuki Vitara S AT -> Peugeot 3008

The following users thanked this post: toma

Offline lucianer

• Hero Member
  • Mesaje postate: 8032
  • Daihatsu Terios, 1.5 16V 105 CP Benzinar/GPL
Observ asta pe grupurile gen"cetățean sector 3"...și altele pe care mai activez. Acolo se continua la greu cu postările pe tema pitica, pare un val....

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

Go Terios!!!:)

Offline Costique

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2537
  • Schimbarea vine, ca vrei, ca nu vrei...
    • Göteborg
Apropo de politicieni si de romani (de ce nu-i cred si n-o sa-mi schimb părerea - apropo de primar si primărie, cunoștințe si cat de multe au făcut ei) : eu am fost in tinerețea mea pentru o perioadă scurta barman. M-am angajat cu încă doua fete la un bar de cartier lângă gara si  lucram 24-48, de la 7  pana a doua zi la 7.  Una din fetele care a început cu mine mi-a spus din prima zi (eu eram la prima experienta) "vânzătorii si barmanii nu ajung in Rai!". Știți, după o perioada ai cunoștințe, amici de bar, etc. Adevărul este ca furam mai mult la țoi de la cei ce ii cunoșteam decât de la ceilalți. Si asta n-am uitat-o niciodată! Nu mi-a plăcut stresul ala dar eram "in foame"... n-as repetat-o niciodată (experienta)!
  • Suzuki Vitara S AT -> Peugeot 3008

The following users thanked this post: toma

Offline ntire2000

Astea doua stiri trebuie musai luate cu lamâie.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

The following users thanked this post: remarque

Offline FritzVonSpritz

Astea doua stiri trebuie musai luate cu lamâie.

N-am mai comentat, ca precis fac parnaie....dar e liber acuma la manele si la clanuri de ...."conationali"  :baston:
Iar de a 2-a, ce sa mai zici.....de ani de zile se bate moneda pe tema asta, insa se tot taraganeaza, pana se plictiseste lumea de subiect si il abandoneaza
  • Suzuki Ignis GL 2018, Ex-Nissan Micra Hatchback 2005
Daca ai o masina, te bucuri de 2 ori: cand o cumperi si cand o vinzi....

Offline ntire2000

Daca scursurile care au candidat acuma la alegeri aveau decenta ca sa anuleze aceste pensii nesimtite cred ca erau si invalizi care se târau pâna la cabinele de vot.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού