Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 700134 ori)

0 Membri şi 5 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline remarque

Mda, cam ai dreptate
Knock! knock! knock! Cine bate? Rod knock!
La Suzuki RO un defect major în garanție ți-l rezolvi pe banii tăi! Până îi acționezi în instanță pentru recuperarea prejudiciilor...
New Vitara 1.6 VVT MT Passion Allgrip

Offline shpeedy

Exista riscul sa nu fi inteles...

De unde ai dedus ca ar merita pedepsiti (sau ca si-ar dori cineva asta)? Pedepsiti vom fi cu totii (si votantii lor si ne-votantii lor) - chiar si daca n-o sa faca nimic rau in timpul mandatului lor (sa faca ceva bun spun sincer ca nu ma astept), tot o sa consume bani de pomana (cat costa un parlamentar full-option, cu salariu, sporuri, cabinet, birou in teritoriu, personal? Sa fie un 100k Euro pe an? Inmultit cu 4 ani inmultit cu 47 parlamentari sa tot fie vreo 20 milioane Euro?).

Eu nu intrebam pentru a-i pedepsi - nici nu vad cum as putea, raul (din perspectiva mea) fiind deja facut. Ci pentru a incerca sa inteleg. Daca intelegem, poate putem repara ceva pana la urmatoarele alegeri a.i. o parte semnificativa a societatii romanesti (ideal ar fi toata, dar cam imposibil) sa iesim dracului din aceasta spirala a urii si a auto-consumului...

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
« Ultima Modificare: 09.Dec.2020, 08:27:15 p.m. de shpeedy »
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline ntire2000

Am înțeles, extremismul este extremism. După părerea ta ce pedeapsă merită extremiștii ce au votat AUR ? (eu nu mă număr printre ei, de aceea îmi permit să întreb).

Pai sa facem ca în evul mediu.....

Citat
Cetatea nu numai că intra în hotarele Ţării Moldovei, dar într-o vreme a fost un oraş mare.
In uriaşa văgăună, cuprinsă de un cot al Răutului, se înălţa un castel cu ziduri crenelate. In interior se găseau şi ateliere de meseriaşi, care făceau cărămizi, olane, obiecte de ceramică şi de bronz. Mulţi duşmani au încercat să ieie cetatea, dar apărătorii i-au respins. Oraşul a fost asediat de turci. Hoardele lor dădeau năvală mereu la întăriturile cetăţii, apărătorii, însă, le ţineau piept dârz şi cu bărbăţie.
Cetatea a căzut fiindcă s-a aflat în ea un trădător. Fiul pârcălabului din cetate, fiind îndrăgostit de Mărioara, logodnica unui oştean viteaz, pe nume Andrei, a hotărât să pună stăpânire pe fată, mergând pe calea mârşăviei.
In cea de-a treizeci şi una noapte s-a învăluit cerul de o năframă neagră. Fiul pârcălabului s-a furişat din cetate, a trecut Răutul şi a venit la cortul paşalei turceşti de i-a căzut la picioare şi i-a vândut planul său diavolesc pentru a fi cucerită cetatea.
Către dimineaţă turcii s-au făcut a-şi ridica oastea spre a se retrage.
Suferind de sete, plăieşii s-au repezit spre râu după apă. Atunci ienicerii călări s-au năpustit asupra lor din ascunzişuri, i-au măcelărit şi astfel a căzut Orheiul-Vechi.
Dar nici aşa n-a putut cuceri dragostea fetei fiul pârcălabului. Turcii l-au răsplătit în felul lor: i-au turnat pe gât aur topit — atâta, cât le ceruse el pentru trădare.
Oraşul a fost prefăcut în ruine. Orheienii, care au scăpat cu viaţă, s-au ascuns în codru şi şi-au făcut sălaş în altă parte, nu unde fusese vechea cetate
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline NicNic

Exista riscul sa nu fi inteles...

De unde ai dedus ca ar merita pedepsiti [...]

Hai sa spunem rasplatiti.
  • ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!

Offline shpeedy

Răspunsul este cât se poate de simplu. Sau saturat de minciunile partidelor "tradiționale" inclusiv USR +(vezi gunoiul din sectorul 1) nu mai vorbim de Base și Tonta

Daca tot ai adus in discutie, sa spunem si povestea gunoiului din Sectorul 1 - am gasit un rezumat facut de un tip din bula mea:

S-au apucat mafiotii de Dambovita sa incerce sa o execute pe Clotilde. Si au dat de dracu cu corporatista de la MIT.

E ca in filmele cu mafiotii gunoaielor din New York. Romprest, firma de salubrizare care sugea zdravan de la bugetul Primariei Sector 1, s-a trezit cu contractele luate la puricat de Clotilde Armand. Si ce sa vezi, zeci de milioane de euro taxate in plus in contracte umflate, asa ca noua primarita s-a pus sa le taie accesul la conducta cu bani. Reactia Romprest a fost sa lase gunoaiele pe strazi, ca in filmele cu mafioti, sa o sperie pe Armand. Asta, nici pomeneala, s-a apucat sa stranga ea gunoaiele atragand atentia asupra strategiilor "mafiei". Asa ca mafia a trecut la nivelul urmator, aplicand o reteta care a functionat ca unsa pana acum. Linsaj prin presa.

Asta se intampla chiar acum, sa vedeti de fapt care este in realitate rolul unor publicatii de mare succes. Gandul.ro a publicat un material cu celebra avocata Flavia Teodosiu care se declara ea indignata de "gunoaiele neridicate" din sectorul 1 si cum in calitate  de simplu cetetean se apuca ea sa lanseze un referendum de demitere a lui Armand. Gandul.ro este patronat de Radu Budeanu, ala care umbla cu valiza cu 5 milioane de dolari spaga la Elena Udrea, dar mai important acum este ca Budeanu este si actionar la Romprest. Ce frumos se leaga, nu? Stiripesurse a lui Buble, acolo unde isi publica Dana Budeanu elucubratiile de prietena a lui Firea in campania de la locale, s-a infipt si asta sa bage o stire cum ca e petitie lansata de simpli cetateni sa scape de nenorocita aia de frantuzoaica rea care nu vrea sa faca curat in sector. Ce frumooos.

Dar ce a facut Clotilde, cand orice alt politruc de pe aici cu functie de primar se scapa in izmene  si mergea sa faca frumos in fata baietilor? A dat in public cati bani a castigat cetateanca indignata Flavia Teodosiu de la Primaria Sector 1 in ultimii zece ani: vreo niste peste 100.000 de euro. Da, Teodosiu aia care il apara pe Dragnea.

Povestea asta este acum in plina derulare, bai, va zic, ma uit la ea mai ceva la filmele cu mafioti din New York, ies la iveala toate conexiunile si traseele conductelor cu bani publici.

O sa ziceti, bai ii iei apararea frantuzoaicei, vrea sa-i scoata pe astia si sa-i bage pe altii de-ai ei, imperialisti nenorociti. Frantuzoaica super capitalista tocmai a anuntat ca vrea sa infiinteze o noua companie de salubrizare in subordinea municipalitatii, deci fara bani varsati la entitati private.

E o chestie care nu prea se intelege: la ce dezastru lasa astia de la PSD (si unii de la PNL se comporta la fel) in urma, o sa fie RAU inainte sa fie BINE. Asa se intampla cu gunoiul, cu incalzirea si apa calda, cu traficul de cosmar samd. Poate se intelege mai bine care este costul real al pomenilor aruncate in anii de mandat - vouchere, paranghelii, sindrofii, luminite, iepurasi, concerte, gratuitati, toate chestiile aruncate in joc pentru anestezierea spiritului critic al electoratului...

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

The following users thanked this post: toma, saureign, gigel

Offline ntire2000

• スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline shpeedy

Offline remarque

Mecanismul de gandire critica si filtrare a informatiilor este o chestie care scapa multora dintre romani - de asta trustul de presa al Varanului, ori fituici ca dcnews/EVZ/LuJu sunt vazute ca presa/publicatii, ele fiind in esenta niste otravuri (si parte a cauzei pentru care presa din Romania este in mocirla in care este)...
Acuma n-am înțeles exact, fie hotnews.ro nu face parte din "otrăvurile" de presă, fie te-ai raliat punctului meu de vedere, acela cum că poți pescui idei/informații valide și din mizeria mainstreamului ?  :-?
« Ultima Modificare: 10.Dec.2020, 06:10:14 p.m. de remarque »
Knock! knock! knock! Cine bate? Rod knock!
La Suzuki RO un defect major în garanție ți-l rezolvi pe banii tăi! Până îi acționezi în instanță pentru recuperarea prejudiciilor...
New Vitara 1.6 VVT MT Passion Allgrip

Offline toma

Va recomand acest articol semnat de Liiceanu:  „Îndrăcirea” lui Sorin Lavric

Initial am vrut sa pun in postare un citat insa pana la urma nu am reusit sa separ ceva fara sa se piarda noima si spiritul, asa ca va indemn sa-l cititi integral.
  • Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

The following users thanked this post: ntire2000, rexkrokiDAU

Offline ntire2000

"Tânărul sfios, cu pudori feciorelnice în ținută și glas, pe care îl cunoscusem la începutul anilor ʼ90 în amfiteatrul „Vasile Conta” de la Facultatea de Filozofie, dispăruse ca prin farmec. În locul lui, apăruse un tribun cu tonul înalt care promitea radicala „schimbare la față” a României în numai patru ani."

Mi se pare normal, dupa ce s-a "scufundat în athanorul labios" a devenit barbatul dârz si mândru care e acum.
Un pic mai dobitoc, dar maselor le plac oamenii de actiune, nu pampalaii.

PS: transformarea individului mentionat de dl. Liiceanu ma duce cu gândul la calul lui Harap-Alb, care dupa ce a bagat o portie buna de jaratec s-a facut brusc nazdravan.
Problema noastra cea mai mare e ca Harap-Albii suntem noi.....
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού