Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 700140 ori)

0 Membri şi 11 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline remarque

Mi-ar fi plăcut să fiu un justițiar ... Dar nu am suficiente certitudini ca să devin unul adevărat ...
Knock! knock! knock! Cine bate? Rod knock!
La Suzuki RO un defect major în garanție ți-l rezolvi pe banii tăi! Până îi acționezi în instanță pentru recuperarea prejudiciilor...
New Vitara 1.6 VVT MT Passion Allgrip

Offline shpeedy

Asta cu justitiarul (banuiesc formula all-in-one adica acuzator-judecator-calau) este o chestie foarte tricky... Sa nu-ti pui intrebari, sa nu sesizezi nuante, sa nu te indoiesti de justetea propriei judecati vis-a-vis de cel (presupus) vinovat... Cam aduce a fanatism, nu crezi?! Cu ce ar fi diferit de un terorist / un luptator ISIS / un miner "plantator de panselutze in Iunie '90", de exemplu?

Nu mai bine incercam sa ne aplecam asupra cauzelor - cum/de ce am ajuns aici? - nu asupra efectelor ?

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline remarque

Păi în momentul în care zici:
„Ti se pare ca AUR este raspunsul ? Adica extremismul (chiar si doar declarat, momentan)...
Sa inteleg ca ai mers pe mana lor?”
te transformi într-un justițiar.
Ai certitudini.  Stăpânești adevărul și în consecință poți împărți dreptatea.
Eu nu am astfel de certitudini ...

La Suzuki RO un defect major în garanție ți-l rezolvi pe banii tăi! Până îi acționezi în instanță pentru recuperarea prejudiciilor...

Offline shpeedy

Say what?!?!

Tocmai ca nu am niste certitudini, am pus niste intrebari cu privire la cum vede colegul lucrurile - daca el considera ca AUR/extremismul este raspunsul la mocirla in care ne zbatem ca societate... Si nu vad ce am impartit...

Putina structura, colegu'...

Offline remarque

Păi tu ziceai:
„sa nu te indoiesti de justetea propriei judecati vis-a-vis de cel (presupus) vinovat... Cam aduce a fanatism, nu crezi?! ”
E o definiție bună. Nu te regăsești ?

Offline toma

@remarque consideri AUR un partid extremist?

• Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

Offline remarque

Mie-mi pare o făcătură.
Dar cum de felul meu am puține certitudini, e posibil să și greșesc.

Acum un banc de prin 1980:
„Într-o dimineață geroasă de iarnă, în dreptul unei alimentări de cartier începuse să se înfiripe o scurtă coadă în așteptarea mașinii cu carne. Se pune primul, se pune al doilea, se pune al treilea … Vâzând cum se îngroașă coada, unul din ei prinde curaj și începe să se vaiete: că nu se găsește de mâncare, că e frig în casă, că nu se dă benzină … Cel de lângă el, așteptă ca primul să-și termine văicăreala, apoi începu și el: că s-au scumpit toate, că în occident este libertate … Dar nici nu apucă să zică prea multe, că primul scoase o legitimație, i-o băgă sub nas și îi spuse:
– Nu faci nicio mișcare ! Sunt locotenent de Securitate, așa că mă vei însoți la prima secție de Miliție !
– Nici să nu te gândești, replică cel de al doilea. Eu sunt căpitan de Securitate, așa că dumneata o să vii cu mine la prima secție.
În timp ce locotenentul se certa cu căpitanul, cel de al treilea așezat la coadă se apropie de cei doi și le spuse șoptit:
– Atenție, băieți ! Sunt colonel de securitate așa că vă ordon: stați mai răsfirați băieți, stați mai răsfirați …”
« Ultima Modificare: 09.Dec.2020, 08:02:45 p.m. de remarque »

The following users thanked this post: ntire2000

Offline shpeedy

@remarque : Da, poti s-o iei si asa - sunt fidel propriului sistem de valori (si notiunii de bine si rau cu care vine respectivul sistem), de la care nu prea fac rabat...

Pentru mine coruptia este coruptie, linsajul mediatic ori fake-news-ul si exploatarea prostiei nu este jurnalism, furtul si trândavia pe ban publici este hotie, dezincriminarea abuzului in serviciu ori a conflictului de interese ori eliberarea prematura a condamnatilor din inchisori ori promovarea in sistemul de stat pe alte criterii decat profesionalism si meritocratie nu le gasesc acceptabile/negociabile (asta ca sa enumar doar cateva)...

Daca tu vezi altfel lucrurile, nu cred ca am eu o problema, ce zici?

La bancul ala iti pot replica doar ca "Nu, nu am lucrat si nici nu lucrez in Servicii"...

Offline remarque

Am înțeles, extremismul este extremism. După părerea ta ce pedeapsă merită extremiștii ce au votat AUR ? (eu nu mă număr printre ei, de aceea îmi permit să întreb).

Offline NicNic

Am înțeles, extremismul este extremism. După părerea ta ce pedeapsă merită extremiștii ce au votat AUR ? (eu nu mă număr printre ei, de aceea îmi permit să întreb).

Sa fie condusi de AUR!
  • ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!

The following users thanked this post: toma, saureign, remarque