Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 700129 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline toma

Domnilor doar timpul ne va arata ce-i cu AUR... Deocamdata cred ca discutia interesanta este despre cum au reusit sa obtina atatea voturi.

• Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
1.
O posibila explicație mai este ca, după brusca dispariție a lui Dragnea de la volanul PSD si pierderea ulterioara a alegerilor prezidențiale si europarlamentare, cei rămași la conducere i-au izolat pe cei care jucau pe extrema: Plesoianu, Șerban Nicolae, Mitraliera si chiar Olguta, obligandu-i sa plece sau sa taca. Asa ca simpatizantii ideilor promovate de acestia s-au reorientat spre alta tabără.

2.
 :popa:
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline shpeedy

Serios, @remarque?! Si chiar nu vezi vreo problema cu aceasta abordare?! Nu vezi bias-ul?

In primul rand, eu vad o diferenta intre informatia originala (in situatia precizata de tine, raportul corpului de control de pe site-ul oficial al Guvernului) si respectiva informatie deja prelucrata/procesata pe - sa zicem - DCnews sau LuJu sau Sputnik sau ...

Prefer intotdeauna sa ma raportez la informatiile la prima mana si sa le procesez/analizez eu singur inainte de a ma duce spre o interpretare a lor de catre unu si altu'.

In al doilea rand, ceea ce ai adus in discutie nu era cazul unei informatii seci cum ar fi un raport/niste date/o fapta, ci era deja o interpretare data de catre un individ. Pentru tine fac sens explicatiile alea. Pentru mine nu fac deloc sens daca ma apuc sa sap despre respectivul individ.

In al treilea rand, spui ca este verosimil ceea ce spune individul. Mie mi s-ar parea mai verosimil (desi recunosc ca nu sunt chiar atat de sigur) ca in spate sa fie Rusia pentru ca recunosc directiile (clasice, deja) pe care marsheaza de cativa ani in Romania - religia ortodoxa, caracterul mesianic al poporului roman prin originile dacice, nationalism (nu patriotism) desantat samd.

Spun ca nu sunt chiar atat de sigur ca ar fi Rusia pentru ca:
1. Desi costurile aferente implementarii unui "produs" ca AUR intr-o tara ca Romania nu sunt chiar atat de mari, multiplele "piete" pe care tot lucreaza Rusia pentru livrarea unor produse similare ajunge sa coste - in total - destul de mult. Si contextul nu e chiar atat de favorabil pentru Rusia ca sa nu se uite la fiecare letcaie - pretul petrolului e la un minim istoric de ceva vreme, situatia economica firava a Rusiei inca dinainte de pandemie este acum si mai varza. in plus, ma gandesc ca ar fi facut ceva sa-si asigure in continuare stapanirea absoluta asupra fostelor colonii, ca Rep. Moldova ori Belarus, nu sa se arunce cu produsul asta tocmai in Romania.
2. Unii vad politica ca pe un business de furnizare de servicii - daca dai crezul / doctrina care se cere la un moment dat de catre un segment suficient de mare de populatie, ajungi in Liga mare si de acolo te-ai facut om. Or astia de la AUR au sesizat ca e rost de mancat o paine buna de pe urma acestor alegeri parlamentare - au identificat segmentul-tinta (care era cam in hibernare) si l-au bombardat cu publicitate. Ce s-a intamplat mai departe stim...
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline rexkrokiDAU

Dincolo de aspecte ce țin de existența unui bazin electoral adecvat și a cauzelor conjuncturale ce au dus la procentele obținute în acest scrutin, rămâne interesant de aflat care au fost sursele de finanțare folosite în campania electorală.

Offline shpeedy

Ar putea sa fie Bobby Paunescu cu ceva baieti destepti din Servicii (anturajul lui tac'su). Ar putea sa fie BOR (o celula din BOR care s-o fi saturat sa tot depinda de unu' si de altu din politica, care poate s-au dovedit efemeri la putere). Ar putea sa fie niste retrasi din Armata sau diferite sindicate alipite MApN/MAI care sa fie nesiguri de modul in care ar putea evolua lucrurile (pensii speciale, re-deschideri de dosare samd) cu PNL si USR+ la putere. Ar putea sa fie un mix de toate astea...

LE: uite exemplu de un alt sustinator AUR. Daca fiecare a aruncat cateva sute de mii de Euro in joc cred ca s-a strans un buget pentru o targetare suficienta pe noile canale de comunicare online. Plus ca, daca ai identificat grupurile 'corecte' de FB, ai nevoie de doar cativa "idioti utili" care sa-ti duca mai departe GRATIS mesajul - mai multe detalii.

Intrucat spuneam ca, spre deosebire de multi care nu s-au regasit in oferta electorala, eu am avut la una dintre Camere dilema (si stresul) alegerii intre doua optiuni, de cateva zile urmaresc sa vad daca alegerea facuta a prins loc in Parlament - mai are nevoie de doar 46 de voturi. De acord este o diferenta intre a fi inca sub semnul intrebarii si a avea deja 46-47 parlamentari, dar omul a candidat doar in Bucuresti si nici nu a avut bugetul (si expunerea aferenta) AUR-ului...
« Ultima Modificare: 09.Dec.2020, 04:45:03 p.m. de shpeedy »

The following users thanked this post: gabineg, toma

Offline remarque

Iar presupușii finanțatori AUR: Bobby Paunescu și/sau celulele în sutană și/sau retrașii/sindicatele în uniformă și/sau Cosmin Gușă sunt finanțați de Moscova. M-am limpezit.

Sau cei enumerați au finanțat AUR din alte surse decât ale Moscovei ? Că dacă e așa ar cam avea dreptate autorul articolului de pe inpolitics. Nu de alta dar eu nu i-am auzit pe Gușă/Păunescu să fie bântuiți până acum de coșmaruri precum patria, credința, familia sau libertatea (așa zișii piloni AUR). I-a apucat brusc. Bine excludem acuma celulele subversive BOR că ăștia totdeauna au avut o fixație pe chestii de genul ăsta.
« Ultima Modificare: 09.Dec.2020, 06:13:15 p.m. de remarque »
Knock! knock! knock! Cine bate? Rod knock!
La Suzuki RO un defect major în garanție ți-l rezolvi pe banii tăi! Până îi acționezi în instanță pentru recuperarea prejudiciilor...
New Vitara 1.6 VVT MT Passion Allgrip

Offline sfichiu

Off-topic----daca tot s=a vorbit de rusi!!!
  • VITARA S ,Matiz

Offline BrSx4

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1596
  • Gen: Bărbat
  • Munca nu a omorat niciodata pe nimeni
    • Braila
Domnilor doar timpul ne va arata ce-i cu AUR... Deocamdata cred ca discutia interesanta este despre cum au reusit sa obtina atatea voturi.
Răspunsul este cât se poate de simplu. Sau saturat de minciunile partidelor "tradiționale" inclusiv USR +(vezi gunoiul din sectorul 1) nu mai vorbim de Base și Tonta
  • SX4 1.5 glx, New Vitara 1.6 AllGripp Turqouaz
SX4 1.5 glx gri metal
New Vitara 1.6 AllGripp Turqouaz
Diferența dintre inteligență și prostie este că inteligența are limite

The following users thanked this post: remarque

Offline remarque

De acord. Am vrut să subliniez însă că și susținătorilor AUR le vor fi înșelate speranțele.
Knock! knock! knock! Cine bate? Rod knock!
La Suzuki RO un defect major în garanție ți-l rezolvi pe banii tăi! Până îi acționezi în instanță pentru recuperarea prejudiciilor...
New Vitara 1.6 VVT MT Passion Allgrip

Offline shpeedy

@BrSx4 : Ti se pare ca AUR este raspunsul ? Adica extremismul (chiar si doar declarat, momentan)...

Sa inteleg ca ai mers pe mana lor?

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk