Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 700172 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Costique

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2537
  • Gen: Bărbat
  • Schimbarea vine, ca vrei, ca nu vrei...
    • Göteborg
Mișto. PSD este iubit  "de sus". Câștigă iar alegerile, deși nu merita. Asta este rezultatul unui președinte ficus care s-a lăsat angrenat in mișcarea "scandalul" (aiai prin care anteniștii urlau ca Băsescu face scandal deși era exact invers la orice luare de poziție a lui Băsescu) si si-a tăiat singur craca dinainte de a veni la putere. Așa cum am scris, hoții vin din nou la putere, acum si cu sprijinul naționaliștilor anti-occidentali, apăruți de nicăieri?
PS: AUR pare sa fie de aceeași factura cu cei ce conduc Ungaria si Polonia, semn ca Europa de Est s-a saturat de pseudo-colonialismul political correctness. Eu consider ca lucruri bune au fost duse la absurd  de către interesați in... anihilarea civilizației occidentale. Numai ca in loc va veni doar un nou ev mediu întunecat...pana la ridicarea imperiului global care nu poate fi decât de tip polițienesc daca nu se anihilează sentimentul de familie-clan-trib-națiune al oamenilor. A, si cel de posesie. Asta va lua vreo câteva secole  dar toate semnele despre asta vorbesc, aia ascunși acolo sus cam cu asta se ocupa...
  • Suzuki Vitara S AT -> Peugeot 3008

Offline Vecchio

Ia uitați ce zice avocatul Piperea:
 :-? :-?#
Dacă Orban a demisionat, guvernul a rămas unul interimar.
Un guvern interimar nu poate întreprinde decât demersurile necesare administrării treburilor publice.
Ordonanțele de urgență și hotărârile de declarare/prelungire a stării de alertă nu intră în categoria acestor demersuri.
Noul guvern nu se va putea instaura mai devreme de Crăciun, în primul rând pentru că trebuie validat de noul Parlament, în al doilea rând pentru că trebuie să aparțină partidului care a câștigat alegerile, și nu celui care le-a pierdut, iar Johannis vrea în continuare guvernul “său”. Deci, va fi circul de pe lume. Deci, Sică a detonat o bombă puturoasă aseară la plecare, în stilul lui Joker.
Restricțiile nu vor mai putea fi impuse nici de Comitetul pentru Situații de urgență, pentru că și din acea poziție de șef pleacă Șică, iar hotărârile respectivului comitet trebuie validate de un guvern valid.
Comandantul acțiunii mai poate doar să carantineze orașe și comune, prin decizii atacabile în justiție.
Deci, vom avea școli redeschise, Sărbători, inclusiv slujbe în biserică, și colindat.
Let it snow, let it snow, let it snow.
#
 :( #:-S #:-S #:-S
  • Vitara 1.4 Passion Allgrip AT/Jymni LJ80
Nu mă cert niciodată cu un prost, că mă aduce la nivelul lui și mă bate cu experiența. Bașca, are și mintea odihnită!
Am o mare calitate - iert foarte repede! Dar am și un mare defect - nu uit nicidată!

Offline ntire2000

.....Sărbători, inclusiv slujbe în biserică, și colindat.
Let it snow, let it snow, let it snow.
#
 :( #:-S #:-S #:-S

Sa vina leruuu' !  :happy:
C-apoi de la 1 ianuarie vedem ce mai ramâne dupa sarbatori.  >:)

• スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline BrSx4

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1596
  • Gen: Bărbat
  • Munca nu a omorat niciodata pe nimeni
    • Braila
O acțiune tipic Wuhanis+PNL
Dar eu cred ca USR o sa îi cam calce în picioare pe PNL(pt ca merită) fără USR nu fac nici cât o ceapa degerata.
  • SX4 1.5 glx, New Vitara 1.6 AllGripp Turqouaz
SX4 1.5 glx gri metal
New Vitara 1.6 AllGripp Turqouaz
Diferența dintre inteligență și prostie este că inteligența are limite

Offline remarque

Un exemplu despre cum presa mainstream se poartă cu mănuși:
https://m.hotnews.ro/stire/24469105
Knock! knock! knock! Cine bate? Rod knock!
La Suzuki RO un defect major în garanție ți-l rezolvi pe banii tăi! Până îi acționezi în instanță pentru recuperarea prejudiciilor...
New Vitara 1.6 VVT MT Passion Allgrip

Offline ntire2000

O cauza pentru care s-a ajuns la aceasta formatiune este tocmai ca atatia ani s-a ignorat ....

... EDUCATIA.

asta este raspunsul corect la aparitia unui astfel de partid.
Cei care au votat acesti dezaxati sunt cei care habar n-au de limba româna, istoria poporului român si în mod cert ca nici la matematica nu-i prea duce capul.
Ca ei sunt cei de la limita de jos a societatii, nu pot sa cred ca vreun intelectual adevarat a votat cu AUR.

PS: cei de clasa a opta din articol sunt cei care se opresc la acest nivel de scolarizare, apoi vor merge la cules de sparanghel, tomate si capsuni prin alte civilizatii mai avansate care-si educa copiii.
Acumularea frustrarilor acestora se va regasi si peste 4 ani tot prin votul acordat unor cretini un pic mai alfabetizati ca ei.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline ntire2000

"La Educație, Sănătate sau Muncă nu se înghesuie nimeni."

Mi se pare normal, cine are chef de dureri de cap?
Asta ne spune clar ca vom avea înca 4 ani de "realizari marete".
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline remarque

Am observat niște chestii ciudate , o parte din ele le-am expus aici și aici.

Ciudățeniile enunțate se pot explica:
AUR va funcționa ca un vaccin ... Un vaccin împotriva curentului anti-occidental, în creștere.

Citez:
„Orientarea anti-europeană și rusofilă a AUR trimite cu gîndul, într-adevăr, la o formațiune creată în laboratoare estice.
Judecînd la rece, însă, marile cîștigătoare ale ascensiunii AUR sunt cancelariile vestice și nu estice.
Circarii AUR vor avea o singură misiune în actualul mandat: aceea de a compromite total, prin gesturi și propuneri deșănțate, naționalismul, suveranismul, Biserica ortodoxă, curentul antiglobalism etc. Pentru că ei au fost ”aleși” să reprezinte la nivel înalt românii care împărtășesc asemenea idei – tot mai mulți – și care s-ar putea trezi fără să vrea într-o spirală a tăcerii. Constantînd că nu prea e onorant să te plasezi într-o barcă în care se regăsesc niște isterici cu idei puține, dar cîte se poate de fixe.”
La Suzuki RO un defect major în garanție ți-l rezolvi pe banii tăi! Până îi acționezi în instanță pentru recuperarea prejudiciilor...

Offline shpeedy

„Orientarea anti-europeană și rusofilă a AUR trimite cu gîndul, într-adevăr, la o formațiune creată în laboratoare estice.
Judecînd la rece, însă, marile cîștigătoare ale ascensiunii AUR sunt cancelariile vestice și nu estice.”

La o scurta cautare pe Google dupa autor, imi apar diferite site-uri asupra carora - daca nu se site sigur - macar planeaza suspiciunea finantarii Kremlinului. Lucrurile devin mai clare cand pe Sputnik autorul este citat ca "reputatul jurnalist"...  =)) Imi pare a fi ca si cum purtatorul de cuvant al Kremlinului ar iesi in fata opiniei publice sa spuna "Nuuu, n-am fost noi! Au fost americanii si Occidentul ala decadent!" Vorba francezului: you made my day!  :happy:

Mecanismul de gandire critica si filtrare a informatiilor este o chestie care scapa multora dintre romani - de asta trustul de presa al Varanului, ori fituici ca dcnews/EVZ/LuJu sunt vazute ca presa/publicatii, ele fiind in esenta niste otravuri (si parte a cauzei pentru care presa din Romania este in mocirla in care este)...
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

The following users thanked this post: toma, saureign

Offline remarque

Am obosit de câte ori am zis să faceți abstracție de locul unde găsesc câte o informație. Dacă am găsit de exemplu un raport al corpului de control al primului ministru pe ancheteonline asta nu înseamnă că mă raliez la părerile lor, extrag doar documentul. La fel e și cu ideile. Fără spirit critic nu poți înota în zoaia mainstreamului. Și chiar am precizat că mă refer la presa mainstream. Iar dacă o fi sau nu raliat Moscovei autorul de pe inpolitics nu știu dar ce spune e verosimil. N-am spus că e și adevărat, vă las pe voi să stabiliți fără echivoc unde se află adevărul și cine-l deține.
« Ultima Modificare: 09.Dec.2020, 03:29:39 p.m. de remarque »

The following users thanked this post: ntire2000