Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 700184 ori)

0 Membri şi 12 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Calin sb

Romania detine primele trei locuri in topul companiilor din Europa de sud-est care au realizat anul trecut cele mai mari venituri.
Având in vedere ca suntem cea mai mare tara nu e de mirare , avem 54 de companii in prima suta.
Era interesant  profitul procentual făcut in România fata da companiile mama, aici ne ard.
“Americanii îs de vina ...” hotel Cișmigiu Vama veche.
  • Superb iV PHEV Style

“ Be first, be smarter, or cheat. Well, I don't cheat “ John Tuld ,Margin call

Offline ntire2000

• スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline ntire2000

Mda, realitatea e ca 4 din 10 români care s-au dus la vot sunt imbecili (unii nici nu stiau pentru ce voteaza).
Ca sa votezi (în continuare) niste hoti si dubiosi cu apucaturi legionare cam asta denota.

PS: rog moderatoriii sa nu o considere încalcare a regulamentului, ci o constatare trista a realitatii.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

The following users thanked this post: Utilizator_Anonim

Offline remarque

« Ultima Modificare: 07.Dec.2020, 02:04:09 p.m. de remarque »
Knock! knock! knock! Cine bate? Rod knock!
La Suzuki RO un defect major în garanție ți-l rezolvi pe banii tăi! Până îi acționezi în instanță pentru recuperarea prejudiciilor...
New Vitara 1.6 VVT MT Passion Allgrip

Offline ntire2000

Unii vad deja si partea buna.
Este ceva bun in intrarea AUR in Parlament? "Cand alternativa e Capitanul, parca ai discuta si cu Ciolacu, nu?

Dar nu stiu care naiba ar fi partea buna.
Sa-ti speli încaltarile doar atunci când ai calcat în rahat nu mi se pare un model de progres si civilizatie.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline remarque

Ce-mi dă mie de gândit e susținerea tacită pe care o are AUR din partea presei mainstream. Adică cum ?
Iar susținătorii PSD au o temă de reflecție. (articol mai vechi și totodată actual).
« Ultima Modificare: 07.Dec.2020, 02:31:08 p.m. de remarque »
Knock! knock! knock! Cine bate? Rod knock!
La Suzuki RO un defect major în garanție ți-l rezolvi pe banii tăi! Până îi acționezi în instanță pentru recuperarea prejudiciilor...
New Vitara 1.6 VVT MT Passion Allgrip

Offline Vecchio

Un General - Premier :-?
Sună bine :D
  • Vitara 1.4 Passion Allgrip AT/Jymni LJ80
Nu mă cert niciodată cu un prost, că mă aduce la nivelul lui și mă bate cu experiența. Bașca, are și mintea odihnită!
Am o mare calitate - iert foarte repede! Dar am și un mare defect - nu uit nicidată!

Offline enicky

Un General - Premier :-?
   Ne-am culcat cu un premier si ne-am trezit cu altul. Asta-i cireasa de pe tort.  :clap:
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline Vecchio

Am o mare dilemă! :-? :dknw:
Oare vom avea un nou guvern până pe 14 decembrie când expiră Starea de Alertă deoarece, demisia premierului înseamnă, constituțional vorbind, demisia Guvernului. Nu avem doar premierul demisionat ci și fiecare membru al Guvernului. Din acest moment avem un Guvern al cărui mandat a încetat, să-i zicem interimar, și care, potrivit art. 110 alin. 4, "îndeplinește numai actele necesare pentru administrarea treburilor publice, până la depunerea jurământului de membrii noului Guvern." Guvernul demisionar nu poate emite ordonanțe de urgență. Până la votarea în parlament a unui nou Guvern vom fi conduși de un executiv cu atribuții limitate, incapabil juridic să ia măsuri rapide pentru gestionarea crizelor care apar.
Sau onor Președinția ne trece în Stare de Urgență, că nu cred că iar vor VIOLA Constituția (nu că ar fi primii :fluier:)!  :-? :-? :-? :-?
  • Vitara 1.4 Passion Allgrip AT/Jymni LJ80
Nu mă cert niciodată cu un prost, că mă aduce la nivelul lui și mă bate cu experiența. Bașca, are și mintea odihnită!
Am o mare calitate - iert foarte repede! Dar am și un mare defect - nu uit nicidată!

Offline ntire2000

Pai daca românii n-au iesit la vot înseamna ca le place sa stea prin casa.  :fluier:
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού