Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 700179 ori)

0 Membri şi 9 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Online Catalln

Poi ăștia de la locala, de sunt plătiți mai "domnește" decât, ăștia de la națională, de ce nu ar putea sa asigure respectarea regulilor prin piețe?
Piețele sunt în administrarea primăriilor, prin serviciile aferente, la fel și gardienii publici... pardon locali.

... mea culpa... am uitat rostul lor... inamicul public... băbuța și pătrunjelul... mămica și bebele... și cei care încurcă treburile primarilor...
  • Suzuki Vitara Passion 2015 1.6 VVT 4WD MT
Consum declarat: urban 6,5 L/100 Km; mixt 5,6 L/100 Km; extra urban 5,1 L/100 Km
Consum mixt realizat la

The following users thanked this post: enicky, remarque, FritzVonSpritz

Offline ntire2000

Daca politistii ar fi o resursa disponibila (adica nu ar avea altele de facut), s-ar putea lua in discutie o astfel de solutie.
Dar cati politisti crezi ca ar fi disponibili pentru astfel de actiuni? Esti sigur ca nu s-au gandit astfel de solutii?
Ori echipele de "caralii" ar trebui sa le confundam cu echipele de muncitori voluntari, ca pe vremuri de acum mai bine de 30 de ani?
Sau sa ne reamintim cum se facea culesul recoltei cu soldati?

Saracii de ei, de la câta suferinta îndura ies la pensie la 48 de ani.
Practic sunt terminati fizic la vârsta aia.
Decât sa stea degeaba pe drumuri mai bine ar sta câte doi si la piata, poate le mai pica ceva patrunjel de-o ciorba, nu doar "malai".
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline Costique

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2537
  • Gen: Bărbat
  • Schimbarea vine, ca vrei, ca nu vrei...
    • Göteborg
De foarte multe ori când citesc comentariile îmi amintesc de "Law Abiding Citizen". Cum polițiștii de orice factura si toți, absolut toți ceilalți din instituțiile de forță ale statului sunt oameni care sunt supuși acelorași interese si metehne ca toți ceilalți... Am si eu o întrebare: unde ați văzut voi in tara asta o instituție de învățământ care sa producă absolvenții cu gradul de moralitate ce îl reclamați?  Iar in oglinda, când ați făcut ultimul compromis si de ce?
PS: a început dezincriminarea consumului de droguri in SUA, înseamnă asta ca e bine sa consumi sau ca societatea capitulează in jocul principiu-realitate, așa cum a făcut si in fata alcoolului?
  • Suzuki Vitara S AT -> Peugeot 3008

Offline BrSx4

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1596
  • Munca nu a omorat niciodata pe nimeni
    • Braila
@saureign  luminează ne care este alternativa
  • SX4 1.5 glx, New Vitara 1.6 AllGripp Turqouaz
SX4 1.5 glx gri metal
New Vitara 1.6 AllGripp Turqouaz
Diferența dintre inteligență și prostie este că inteligența are limite

Offline BrSx4

• Hero Member
    • Braila
De aceea am spus în alte postări fugiți cât mai puteți România nu mai este de locuit. De la politicieni la restul de cetățeni care nu respectă nici o regula.
Am mai spus și repet dacă masurile de constrângere nu sunt înăsprite nu ieșim la liman.
Fără măsuri de coercitive la toate instituțiile nu rezolvam nimic.
Până se vor rezolva la noi eu zic sa fugim
SX4 1.5 glx gri metal

Offline Vecchio

......
Ori echipele de "caralii" ar trebui sa le confundam cu echipele de muncitori voluntari, ca pe vremuri de acum mai bine de 30 de ani?
Sau sa ne reamintim cum se facea culesul recoltei cu soldati?
Scuze, mă refeream la Poiția Locală :pardon:
Iar pentru știința ta, acu peste 30 de ani, patrulele de milițieni aveau cu ei desemnat un civil(nu gardă patriotică) pentru a fi martor la întocmirea procesului verbal făcut de ORGAN!
De regulă, patrulele erau formate din 2 milițieni, un câine(intelectualul echipei) și acest ȚUȚĂR!
  • Vitara 1.4 Passion Allgrip AT/Jymni LJ80
Nu mă cert niciodată cu un prost, că mă aduce la nivelul lui și mă bate cu experiența. Bașca, are și mintea odihnită!
Am o mare calitate - iert foarte repede! Dar am și un mare defect - nu uit nicidată!

The following users thanked this post: enicky, Catalln

Offline BrSx4

• Hero Member
    • Braila
@Vecchio greșit acum 30 ani înainte de 89 erau acele patrule(am fost și eu în așa-numitele patrule)
Prezența acelor pers de la gărzile patriotice era pur și simplu sa para mai mulți la numar și sa acopere mai mult spațiu (cel puțin la Brăila). Dacă ai observat actualii chestori de pe la MAI au aceste apucături.
Nu am fost decât o pers în plus la patrulă nimic din ce insinuezi tu acolo. E posibil ca tu sa  fi avut alta menire dacă ai fost la vârsta legala pt gărzi patriotice. . Asa ca restul este istorie
SX4 1.5 glx gri metal

Offline enicky

... mea culpa... am uitat rostul lor... inamicul public... băbuța și pătrunjelul... mămica și bebele... și cei care încurcă treburile primarilor...
  Mda, asta face locala si se mai ia de cate un batran care bea o bere in piata, ca stia sunt periculosi,  se imbata si dau spargeri, violeaza.
   In alta ordine de idei, nu stiu unde isi fac unii cumparaturile, (probabil nici nu calca prin piata), dar eu in supermarket stau la coada si nu pastreaza NIMENI nicio distanta, si nu sunt trasee marcate, dar in piata n-am stat niciodata la coada si trebuie sa mergi numai intr-un sens, plus ca exista bodyguarzi care te indruma.
Dar e mai buna mancarea de import decat varza romaneasca !
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline Vecchio

• Vitara 1.4 Passion Allgrip AT/Jymni LJ80
Nu mă cert niciodată cu un prost, că mă aduce la nivelul lui și mă bate cu experiența. Bașca, are și mintea odihnită!
Am o mare calitate - iert foarte repede! Dar am și un mare defect - nu uit nicidată!

The following users thanked this post: ntire2000, enicky

Offline ntire2000

De aceea am spus în alte postări fugiți cât mai puteți România nu mai este de locuit. De la politicieni la restul de cetățeni care nu respectă nici o regula.
Am mai spus și repet dacă masurile de constrângere nu sunt înăsprite nu ieșim la liman.
Fără măsuri de coercitive la toate instituțiile nu rezolvam nimic.
Până se vor rezolva la noi eu zic sa fugim

De o saptamâna tot am vazut telenovela aia cu Teodosie napastuit în rolul Isaurei.
Pentru ca astazi sa constat ca au mers fiecare cum a vrut la pelerinajul ala interzis - aia putini care s-au mai dus.
Politia a stat ca proasta în drum sa-i verifice si atât.
Pai era vorba ca nu-i legal, ca o sa ploua cu amenzi, ca etc, etc.
Statul asta - prin talentatii care-s la putere, ne tot ameninta ca ne .... amendeaza, si ce sa vezi? E un stat impotent, ne mângâie cu vorba.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού