0 Membri şi 9 Vizitatori vizualizează acest subiect.
Daca politistii ar fi o resursa disponibila (adica nu ar avea altele de facut), s-ar putea lua in discutie o astfel de solutie.Dar cati politisti crezi ca ar fi disponibili pentru astfel de actiuni? Esti sigur ca nu s-au gandit astfel de solutii?Ori echipele de "caralii" ar trebui sa le confundam cu echipele de muncitori voluntari, ca pe vremuri de acum mai bine de 30 de ani? Sau sa ne reamintim cum se facea culesul recoltei cu soldati?
......Ori echipele de "caralii" ar trebui sa le confundam cu echipele de muncitori voluntari, ca pe vremuri de acum mai bine de 30 de ani? Sau sa ne reamintim cum se facea culesul recoltei cu soldati?
... mea culpa... am uitat rostul lor... inamicul public... băbuța și pătrunjelul... mămica și bebele... și cei care încurcă treburile primarilor...
De aceea am spus în alte postări fugiți cât mai puteți România nu mai este de locuit. De la politicieni la restul de cetățeni care nu respectă nici o regula.Am mai spus și repet dacă masurile de constrângere nu sunt înăsprite nu ieșim la liman.Fără măsuri de coercitive la toate instituțiile nu rezolvam nimic. Până se vor rezolva la noi eu zic sa fugim