Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 700239 ori)

0 Membri şi 15 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Vecchio

Voi ăștia tineri, merită să mergeți la vot fiind vorba de viitorul vostru!
Eu nu mă mai expun la COVID!; stau acasă, pun masca, mă spăl pe mâini și păstrez distanțarea fizică deoarece:
      1. mulți USR-ști mi-au spus personal că din punctul lor de vedere pensionarii nu ar mai trebui lăsați să voteze.
      2. votezi partide, nu oameni - și-s prea multe hahalere pe fiecare listă.
      3. STS-ul face jocurile! (ei deja știu care este rezultatul).
  • Vitara 1.4 Passion Allgrip AT/Jymni LJ80
Nu mă cert niciodată cu un prost, că mă aduce la nivelul lui și mă bate cu experiența. Bașca, are și mintea odihnită!
Am o mare calitate - iert foarte repede! Dar am și un mare defect - nu uit nicidată!

The following users thanked this post: sfichiu, Catalln, FritzVonSpritz

Offline FritzVonSpritz

Sa mai schimbam putin subiectul, nu doar Covid e in tara asta,  ci si niste euro gasiti   >:)
https://www.libertatea.ro/stiri/perchezitii-la-serviciul-de-permise-din-suceava-3285101
  • Suzuki Ignis GL 2018, Ex-Nissan Micra Hatchback 2005
Daca ai o masina, te bucuri de 2 ori: cand o cumperi si cand o vinzi....

Offline shpeedy

Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline toma

Cred ca niste ghilimele se impuneau, nu e nimic distractiv in stirea asta.
« Ultima Modificare: 28.Nov.2020, 04:20:38 p.m. de toma »
  • Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

The following users thanked this post: enicky

Offline Calin sb

In sfârșit viitorul ne este tipărit !
Căutarea a luat sfârșit a apărut PNRR !
si nu este un partid ghici ce e ?
https://media.hotnews.ro/media_server1/document-2020-11-26-24444357-0-planul-national-redresare-rezilienta.pdf
Felicitări ministerului fondurilor europene!
  • Superb iV PHEV Style

“ Be first, be smarter, or cheat. Well, I don't cheat “ John Tuld ,Margin call

Offline Vecchio

Departe de mine gândul de a face apologia acestui om, dar dacă am fi avut conducători ca el de acu 30 de ani eram departe de tot. În 90 ziceau mulți prieteni englezi:
" cu bogățiile voastre, fără datorii externe, cu excedentul care-l aveți, cu hărnicia voastră ne puteți depășii pe noi , pe nemți ca dezvoltare în scurt timp. Doar să aveți cap și conducători dedicați!"
Cel puțin, în urbea noastră s-a demonstrat că dacă se vrea, se pot face lucruri faine!
  • Vitara 1.4 Passion Allgrip AT/Jymni LJ80
Nu mă cert niciodată cu un prost, că mă aduce la nivelul lui și mă bate cu experiența. Bașca, are și mintea odihnită!
Am o mare calitate - iert foarte repede! Dar am și un mare defect - nu uit nicidată!

The following users thanked this post: ntire2000, Utilizator_Anonim, FritzVonSpritz

Christian 1

• Vizitator
La fel si la Cluj, cu Boc.

The following users thanked this post: Costique, FritzVonSpritz

Offline Utilizator_Anonim

Sa iesiti la vot
  • Scross 1.4 allgrip pasion, skoda yeti 2.0 tdi 4x4, saab 900 coupe 230 cp

Online ntire2000

Ceva afis cu d-astia mai proaspeti nu ai?  :fluier:
Ca secaturile cred ca sunt si pe partea astalalta.
Uite un exemplu, "bagi un leu, doi..... si-ti da cafeaua".

PS: saptamâna viitoare, cam pe la ora asta, Klausica o sa-l pupe în dos pe Barna mai abitir decât pupa aia moastele Sf. Parascheva.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Online ntire2000

Care vreti sa ajungeti mai repede la Domnul, mâine este promotie (min 6:00) :-))

• スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού