Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 700235 ori)

0 Membri şi 11 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline BrSx4

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1596
  • Gen: Bărbat
  • Munca nu a omorat niciodata pe nimeni
    • Braila
@ntire2000 Parerea mea personala per total suntem pe un drum fara intoarcere.
Cred ca daca actuali profesori de la facultati si medici cu varsta de minim 45 ani(care au fost crescuti de fosilele comuniste) ar trebui eliminate profesional.
Iar noua generatie de tineri(nu gen USR) sa isi arate adevarata valoare intelectuala in viata noastra. Altfel suntem distrusi pe veci.
Parerea mea personala.
PS. Cei care o vor vota pe inculta de EBA doar in amintirea betivului de tasu sunt 0 barat(doar o parere)
  • SX4 1.5 glx, New Vitara 1.6 AllGripp Turqouaz
SX4 1.5 glx gri metal
New Vitara 1.6 AllGripp Turqouaz
Diferența dintre inteligență și prostie este că inteligența are limite

Online ntire2000

Noua generatie de tineri cu adevarat valorosi învata doar pentru a scapa de aici.
Cunosc mai mult de o duzina, majoritatea copiii unor colegi sau cunostinte; si din diverse domenii - începând de la IT si pâna la medicina.
Asa ca, da, ai perfecta dreptate.

https://www.europafm.ro/reactia-apele-romane-dupa-ce-directorul-din-mures-a-fost-schimbat-cu-o-persoana-fara-calificare/

Reactia presedintelui?

Citat
Jurnalist: Site-ul Recorder a dezvăluit povestea lui Ovidiu Ianculescu, este un inginer care a ajuns director la Apele Române Mureș în urma unui concurs și neangajat politic. Când guvernarea PNL a venit la putere a fost destituit din această funcție, presat să demisioneze şi înlocuit cu un membru PNL, consilier al unui senator, fără legătură cu acest domeniu. După acest reportaj, „Libertatea” a intrat și în posesia unei petiții pe care inginerul Ovidiu Ianculescu a trimis-o la Administrația Prezidențială, în care nu punea accent pe povestea lui, cât va arăta că 18 directori au fost schimbați pe același criterii cu membrii PNL. Colegii dumneavoastră de la Administraţia Prezidenţială au trimis mai departe această petiție la Ministerul Mediului, adică fix la șefii care au girat sistemul. Atât poate să facă Administraţia Prezidențială când un cetățean arată un caz atât de amplu de politizare a unei instituții?

Președintele României: Nu cunosc această speță, dar o să mă informez după ședință.

Jurnalist: Domnule Preşedinte, de principiu vă întreb: aveți un departament de politică internă care monitorizează în fiecare zi instituţiile publice. Acesta este rolul acestui departament pentru ca dumneavoastră să aveți acțiuni. Ce puteți face când instituția este politizată într-o asemenea măsură?

Președintele României: După ce mă documentez, pot să vă răspund.

Deci e si el tot un ipocrit incompetent pâna la urma, nu?
« Ultima Modificare: 25.Nov.2020, 11:44:12 p.m. de ntire2000 »
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline BrSx4

• Hero Member
    • Braila
@ntire2000 eu cind il aud de wuhanis si orban sincer imi vine sa vomit  :notlst: :notlst:
Eu sustin migrarea tuturor celor care pot stringe cu o cheie o piulita. Nu se merita sa platesti taxe intr-o tara care iti ofera Nimic.
Cum poate cineva sa iti ceara 1200 ron pt o ruda decedat(covid) ca sa ti-l dea sa il inmormintezi. Sincer eu cred ca ......... nu vreau sa continuii ideea.
Nu era altfel cu ceilalti dar acum este guvernul MEU si totul este sub control si pe 6 decembrie sa fim la vot.
La locale nu am fost dar acum indiferent de situatie am sa merg
SX4 1.5 glx gri metal

Online ntire2000

Din pacate o sa mergem degeaba, nu se schimba mare lucru (asta ca sa nu avem mari sperante).

Ce riscă România dacă nu înăsprește restricțiile. Proiecțiile ECDC privind pandemia de COVID

Asta, luata la pachet cu declaratia ca în mod cert nu vom avea lockdown dupa alegeri = garantia succesului.
O sa vedem muribunzi si la intrarea în spital - cu butelia de oxigen legata la brâu atunci când se vor umple si holurile.

• スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline toma

Ca să ma fac înțeles @toma toată clasa politică este la fel.

Iar noua generatie de tineri(nu gen USR) sa isi arate adevarata valoare intelectuala in viata noastra. Altfel suntem distrusi pe veci.
PS. Cei care o vor vota pe inculta de EBA doar in amintirea betivului de tasu sunt 0 barat(doar o parere)

La locale nu am fost dar acum indiferent de situatie am sa merg

Si cu cine votezi daca toti sunt la fel?

Din ce scrii se intelege ca PNL nu, USR nu, PMP nu... 
PSD, ProRomania, ALDE, UDMR?
  • Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

Offline BrSx4

• Hero Member
    • Braila
Anulez votul clar. Pt ca toți mi au tradat șteptările. PNL mai mult decit PSD (USR nu întra în calcul ca știa, sunt ipocriți)
Nimeni nu merita votul meu
Tu @toma cu cine votezi???  Pt tine care poate fi viitorul tău sau al țării. (maxim. 2 partide sau alianțe)
SX4 1.5 glx gri metal

Offline toma

Si varianta anularii e perfect democratica.

Eu probabil voi vota USR - nu au guvernat pana acum, poate vor fi contraponderea necesara sa nu lase PNL-ul sa devina PSD.
  • Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

Online ntire2000

Sau va fi noul UDMR de la butoane.
O sa fie atât de fragmentat parlamentul încât în urmatorii ani o sa ne distram ce trocuri politice ca pe centura se vor face pentru majoritati.
Dar vorba aia, daca tot ne-am "distrat" 30 de ani, sa nu parasim incinta.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline BrSx4

• Hero Member
    • Braila
Dacă nu au guvernat nu înseamnă că sunt Fecioară Maria.
Mai studiază trecutul și prezentul
Eu am prieteni de la PSD și PNL și le-am spus fuck OFF. Dar rămânem prieteni
La. USR nu este cazul pt mine sunt niște extremiști și avizi de ciolan.
Vis a vis de USR mai vb peste 4 ani(după vaccinare) o sa fi dezamăgit profund, cum ești acum de. PNL
SX4 1.5 glx gri metal

Online ntire2000

Mda, trist dar adevarat.
Cred ca si tu esti din categoria aia care daca ar putea sa dea timpul înapoi l-ar da cu 30 de ani.
Ca sa plece.

Uite asa as vrea sa fie si tara mea.

Nu apuc eu ziua aceea.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού