Inteleg ce spui.
Din pacate nu am nici o solutie miraculoasa. Cred ca schimbarea in bine e rezultatul unui efort colectiv, nu vine de la un "mesia" in politica. Daca fiecare face lucruri bune in "patratica" lui, la un moment dat binele asta incepe sa se vada si la nivel macro. Mi-e teama mai degraba ca NU au ramas suficienti oameni in tara sa mai poata faca aceasta schimbare, mi-e teama ca au plecat (scarbiti) prea multi din cei care puneau osu' la treaba si aveau si ceva in cap. Mi-e teama ca au ramas o mana de oameni (cateva bule) care nu mai pot face diferenta si sunt coplesiti de mediocritate, impostura, hotie, si "neam prostie". Pana vor fi la randul lor fortati sa plece sau pur si simplu se intorc si mai mult catre bula lor, catre familie si devin la fel de nepasatori si egoisti ca restul din jurul lor.
Am refuzat pana acum sa ma las gonit din tara de catre pesedei si ceilalti de teapa lor. Insa vad cum trece timpul, copiii imi cresc, fereastra de oportunitate se inchide repede si vad prea putina schimbare. Mai grav, nu doar ca nu se vede o imbunatatire dar nici lucrurile nu par se se angajeze pe un fagas corect. Eu sunt deja la varsta la care mi-e mai usor sa raman decat sa plec. Insa pentru copiii poate ar fi ma bine sa facem acest efort....
PS: Nu sunt de acord ca toata clasa politica e la fel. Nu sunt nici unii imaculati insa diferente (cel putin pana la proba contrarie) exista.