Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 700264 ori)

0 Membri şi 11 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Vecchio

• Vitara 1.4 Passion Allgrip AT/Jymni LJ80
Nu mă cert niciodată cu un prost, că mă aduce la nivelul lui și mă bate cu experiența. Bașca, are și mintea odihnită!
Am o mare calitate - iert foarte repede! Dar am și un mare defect - nu uit nicidată!

Offline ntire2000

• スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline ntire2000

Constructorii bistrițeni acuză blocaje mari la încasări de la stat. Unde sunt banii?

Pentru cine vrea sa-si faca o idee despre cum va fi dupa 1 ianuarie 2021.
Sunt mari semne de bau-bau, daca nu reusesc tovarasii sa tina alegerile în decembrie, la anul nu cred ca mai merge nimeni (cu mâna goala) la vot.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline ntire2000

• スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline Catalln

• Suzuki Vitara Passion 2015 1.6 VVT 4WD MT
Consum declarat: urban 6,5 L/100 Km; mixt 5,6 L/100 Km; extra urban 5,1 L/100 Km
Consum mixt realizat la

The following users thanked this post: enicky

Offline BrSx4

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1596
  • Gen: Bărbat
  • Munca nu a omorat niciodata pe nimeni
    • Braila
Tara lucrului "bine făcut"
Părea mea trebuie reintrodusa pedeapsa cu moartea. Și marita plaja de infracțiuni pt acesta pedeapsă.
Judecători și procurori care sa respecte legea!!! Doar sa o respecte nu sa asculte păreri și opinii de la partide sau Cotroceni (Băsescu și wuhanis)
Iar o pare personala procurorul nu trebuie sa fie magistrat. Procurorul este avocatul statului nu magistrat punct.
  • SX4 1.5 glx, New Vitara 1.6 AllGripp Turqouaz
SX4 1.5 glx gri metal
New Vitara 1.6 AllGripp Turqouaz
Diferența dintre inteligență și prostie este că inteligența are limite

Offline toma

Da de ce nu te muti tu intr-o tara in care inca este in vigoare pedeapsa cu moartea?

Iti recomand Coreea de Nord, China, Arabia Saudita, Iran, Somalia... evident poti alege USA sau Japonia dar acolo sunt sanse mici raportate la populatie.

• Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

Offline BrSx4

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1596
  • Gen: Bărbat
  • Munca nu a omorat niciodata pe nimeni
    • Braila
Dacă aș putea as pleca fără nici un regret, te asigur. Dar trebuie sa suport mocirla politica din tara unde m am născut (doar atât m am născut).
Și regret faptul ca strămoșii noștri (o parte din ei) s au jertfit pt România pt ca acum niște politicieni vopsiți își bat joc de cetățeni.
Ca să ma fac înțeles @toma toată clasa politică este la fel.
Sincer am lucrat și trăit 7 luni în Norvegia (nu știu da tu @toma ai trăit sau lucrat undeva afără). Nu exista comparație asa ca știu ce spun vis a vis de politicieni și traiul cetățenilor.
Și acolo este corupției dar la modul decent.
Poate Japonia sau emirate ca sa răspund punctual.
  • SX4 1.5 glx, New Vitara 1.6 AllGripp Turqouaz
SX4 1.5 glx gri metal
New Vitara 1.6 AllGripp Turqouaz
Diferența dintre inteligență și prostie este că inteligența are limite

Offline toma

Inteleg ce spui.

Din pacate nu am nici o solutie miraculoasa. Cred ca schimbarea in bine e rezultatul unui efort colectiv, nu vine de la un "mesia" in politica. Daca fiecare face lucruri bune in "patratica" lui, la un moment dat binele asta incepe sa se vada si la nivel macro. Mi-e teama mai degraba ca NU au ramas suficienti oameni in tara sa mai poata faca aceasta schimbare, mi-e teama ca au plecat (scarbiti) prea multi din cei care puneau osu' la treaba si aveau si ceva in cap. Mi-e teama ca au ramas o mana de oameni (cateva bule) care nu mai pot face diferenta si sunt coplesiti de mediocritate, impostura, hotie, si "neam prostie". Pana vor fi la randul lor fortati sa plece sau pur si simplu se intorc si mai mult catre bula lor, catre familie si devin la fel de nepasatori si egoisti ca restul din jurul lor.

Am refuzat pana acum sa ma las gonit din tara de catre pesedei si ceilalti de teapa lor. Insa vad cum trece timpul, copiii imi cresc, fereastra de oportunitate se inchide repede si vad prea putina schimbare. Mai grav, nu doar ca nu se vede o imbunatatire dar nici lucrurile nu par se se angajeze pe un fagas corect. Eu sunt deja la varsta la care mi-e mai usor sa raman decat sa plec. Insa pentru copiii poate ar fi ma bine sa facem acest efort....

PS: Nu sunt de acord ca toata clasa politica e la fel. Nu sunt nici unii imaculati insa diferente (cel putin pana la proba contrarie) exista.
  • Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

The following users thanked this post: gabineg