... Lucian Micu a bifat nu mai puțin de 3 partide în cariera sa politică: PSD, UNPR, PNL și din nou PSD.
Pana la urma ce dracu mai cauta acolo?! A, trebuia sa aiba loc de munca, ca de
baiat bun ce e, n-a mai putut candida la primarie !
Eu cred ca deja ar trebui sa fie primul suspect din ancheta, el girand schimbarile facute acolo la ATI.
Pe de alta parte, ce spune dom' Presed. de DIGI 24 : "„O afirmație un pic nerumegată. Nu toți suntem de vină”, a spus șeful statului."
Cred ca existau multi alti termeni de folosit(ca doar a fost profesor, zau!) de cel mai.... om din stat, in loc de "nerumegată", adica cine rumega, parca vitele, nu? A vrut sa-i transmita vreun mesaj lui Tataru? Ma gandeam si eu...
Ministerul Sănătății a trimis către toate ministerele din Guvern o circulară prin care cere ca fiecare instituție să întocmească liste cu angajații care doresc să se vaccineze cu vaccinul anti-Covid care va veni în România la finalul lunii decembrie. Astia chiar ne iau de prosti !!(Bine, nici nu gresesc prea mult!!!)
Astia imi aduc aminte de listele care se faceau inainte de '90 ptr. frigidere, aragaze, butelie, s.a.
Adica nici n-a aparut vaccinul si primele 10mil. de doze fix in Romania vor ateriza !!! Zici??!!!
Hai sa ne facem rost de voturi.... Duamneeeeeeee!!!!
Domnul fost criminalist , din pacate, cam are dreptate !!
Am inceput de prin 2002 o experienta
de spital de vreo zece ani cu parintii mei, pana m-au parasit definitiv : am inceput cu blocaj de rinichi, operatii mai simple, numeroase internari ale mamei la terapie intensiva, culminand cu o amputare de picior la tatal meu...
Ma saturasem de atitudini arogante, discutii cu asistentele care voiau in 10min sa speli si sa si manance un bolnav, spaga la portar, spaga la asistenta de dimineata, spaga la asistenta de seara, iar spaga la bodyguard, astepat ore dupa medici, plicul la medic, etc., iar apartinatorii trebuie sa vorbeasca supus, sa roage, sa se umiliasca pentru pesoana draga internata !!!
Da, asta am gasit eu in spitale, da, in mai multe !!
...ce spune managerul de la Marius Nasta despre Serviciul tehnic dintr-un spital.
Da, managerul, printre altele, trebuie sa fie si
putin gospodar, poate un medic nu e, dar un jurist sau absolvent de management, oare este?
Pai, hai sa vedem, intr-un spital, de la usa de la intrare, pana la ultimul etaj : cum se inchid/deschid usile/ferestrele, toalete/instalatii sanitare, paturi, mobilier, apoi curatenie pe hol/saloane, dezinfectare. Astea sunt cele mai simple, apoi urmeaza alte aspecte tehnice mai complicate si importante...
Ori tu, manager, circuli prin aceste zone, daca nu te pricepi deloc, daca n-ai niste cunostinte tehnice minime ca sa poti cat de cat verifica un sef de administrativ, sau daca nu te intereseaza, sau daca nu esti in stare sa-ti atragi colectivul si sa-l mobilizezi, atunci du-te in alta parte sa fii manager, ptr. ca in spital te joci cu vietile pacientilor !
Cert este ca da, a inceput campania, daca va era dor, acum va trece, presedintele
tutulor romanilor apare la tv. dimineata, la pranz si seara. Doar ca nu face clipuri publicitare(nu vrea sa cheltuie banul public!!), ci ne spune ce va face el cu partidul lui la putere !!!
Nici marioneta lui nu sta degeaba, tocmai ne spunea ceva despre
legumicultorii pesede, care si-au pus pampersi la tarabe ! Uite cum a deconspirat el toti tarabagii : deci toti sunt pesedei !
N-as fi crezut !
E a 2 a oara cand te suspectez de simpatii psd
Pai fa-i o propunere, vezi ce-ti raspunde !
Stii tu ce vreau sa spun.
Asta ca sa-l tai de pe lista
suspectilor !
Tot nu vrem sa-ntelegem ca fiecare are conceptiile lui, parerile lui, mergem tot pe modelul sablon, daca nu se incadreaza in sablonul meu, l-am ras !!!
Parerea mea : feriti-va de virus, evitati aglomeratia, dezinfectati-va, dar sa iesim la vot . Daca tot se voteaza!