Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 700254 ori)

0 Membri şi 5 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline enicky

Citat
... Lucian Micu a bifat nu mai puțin de 3 partide în cariera sa politică: PSD, UNPR, PNL și din nou PSD.
Pana la urma ce dracu mai cauta acolo?!  A, trebuia sa aiba loc de munca, ca de baiat bun ce e, n-a mai putut candida la primarie !
   Eu cred ca deja ar trebui sa fie primul suspect din ancheta, el girand schimbarile facute acolo la ATI.

Pe de alta parte, ce spune dom' Presed. de DIGI 24 :  "„O afirmație un pic nerumegată. Nu toți suntem de vină”, a spus șeful statului."
    Cred ca existau multi alti termeni de folosit(ca doar a fost profesor, zau!) de cel mai.... om din stat,  in loc de "nerumegată", adica cine rumega, parca vitele, nu? A vrut sa-i transmita vreun mesaj lui Tataru? Ma gandeam si eu...

Ministerul Sănătății a trimis către toate ministerele din Guvern o circulară prin care cere ca fiecare instituție să întocmească liste cu angajații care doresc să se vaccineze cu vaccinul anti-Covid care va veni în România la finalul lunii decembrie.
     Astia chiar ne iau de prosti !!(Bine, nici nu gresesc prea mult!!!)
Astia imi aduc aminte de listele care se faceau inainte de '90 ptr. frigidere, aragaze, butelie, s.a.
    Adica nici n-a aparut vaccinul si primele 10mil. de doze fix in Romania vor ateriza !!! Zici??!!!
Hai sa ne facem rost de voturi.... Duamneeeeeeee!!!!

Domnul fost criminalist , din pacate, cam are dreptate !!
Am inceput de prin 2002 o experienta de spital de vreo zece ani cu parintii mei, pana m-au parasit definitiv : am inceput cu blocaj de rinichi, operatii mai simple, numeroase internari ale mamei la terapie intensiva, culminand cu o amputare de picior  la tatal meu...
     Ma saturasem de atitudini arogante, discutii cu asistentele care voiau in 10min sa speli si sa si manance un bolnav, spaga la portar, spaga la asistenta de dimineata, spaga la asistenta de seara, iar spaga la bodyguard, astepat ore dupa medici, plicul la medic, etc., iar apartinatorii trebuie sa vorbeasca supus, sa roage, sa se umiliasca pentru pesoana draga internata !!!
   Da, asta am gasit eu in spitale, da, in mai multe !!

...ce spune managerul de la Marius Nasta despre Serviciul tehnic dintr-un spital.
   Da, managerul, printre altele, trebuie sa fie si putin gospodar, poate un medic nu e, dar un jurist sau absolvent de management, oare este?
          Pai, hai sa vedem,  intr-un spital, de la usa de la intrare, pana la ultimul etaj : cum se inchid/deschid usile/ferestrele, toalete/instalatii sanitare, paturi, mobilier, apoi curatenie pe hol/saloane, dezinfectare. Astea sunt cele mai simple, apoi urmeaza alte aspecte tehnice mai complicate si importante...
   Ori tu, manager, circuli prin aceste zone, daca nu te pricepi deloc, daca n-ai niste cunostinte tehnice minime ca sa poti cat de cat verifica un sef de administrativ, sau daca nu te intereseaza, sau daca nu esti in stare sa-ti atragi colectivul si sa-l mobilizezi, atunci du-te in alta parte sa fii manager, ptr. ca in spital te joci cu vietile pacientilor !

Cert este ca da, a inceput campania, daca va era dor, acum va trece, presedintele tutulor romanilor apare la tv. dimineata, la pranz si seara. Doar ca nu face clipuri publicitare(nu vrea sa cheltuie banul public!!), ci ne spune ce va face el cu partidul lui la putere !!!
    Nici marioneta lui nu sta degeaba, tocmai ne spunea ceva despre legumicultorii pesede, care si-au pus pampersi la tarabe ! Uite cum a deconspirat el toti tarabagii : deci toti sunt pesedei ! #:-S N-as fi crezut !

Citat
E a 2 a oara cand te suspectez de simpatii psd

Pai fa-i o propunere, vezi ce-ti raspunde !  :-))
Stii tu ce vreau sa spun.
   Asta ca sa-l tai de pe lista suspectilor !

Tot nu vrem sa-ntelegem ca fiecare are conceptiile lui, parerile lui, mergem tot pe modelul sablon, daca nu se incadreaza in sablonul meu, l-am ras !!! :dknw:

Parerea mea : feriti-va de virus, evitati aglomeratia, dezinfectati-va, dar sa iesim la vot . Daca tot se voteaza!

• Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline enicky

• Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline Vecchio

:-?
Floriana Jucan!
* Mi s-a părut relevant că pentru Președintele Klaus Johannis și pentru Prim-ministrul Ludovic Orban, Draga Olteanu Matei și Vladimir Găitan n-au meritat condoleanțele lor și în context, mi se pare chintesențială diagnoza lui Bogdan Tiberiu Iacob:
"Sunt emoționat până la lacrimi de mesajele de condoleanțe ale președintelui României la moartea unor artiști de excepție precum Draga Olteanu Matei și Vladimir Găitan. Adică, urmează să fiu emoționat, imediat ce voi da de ele pe vreundeva...
Cred că ultimul mesaj de condoleanțe dat de Johannis pentru o persoană anume a fost acum câteva luni, la moartea lui Qaboos bin Said al Said. Admit, un om extrem de iubit de poporul român. Vă las pe voi să aflați cine era.
P.S. Că muțenia președintelui ar putea avea legătură cu faptul că draga de Draga, ca și Găitan, simpatizau cu PSD e doar un gând stupid pe care trebuie să-l alung rapid din minte...Nimeni nu poate fi chiar așa!" *
  • Vitara 1.4 Passion Allgrip AT/Jymni LJ80
Nu mă cert niciodată cu un prost, că mă aduce la nivelul lui și mă bate cu experiența. Bașca, are și mintea odihnită!
Am o mare calitate - iert foarte repede! Dar am și un mare defect - nu uit nicidată!

The following users thanked this post: Catalln

Offline toma

https://worldvision.ro/wp-content/uploads/2020/11/Infografice-Raport-de-Bunastare-a-Copilului-din-Mediul-Rural-2020.pdf

Cititi si apoi vedeti daca nu cumva va puteti implica in ajutorarea cuiva (direct sau prin donatie).

E bine sa discutam si politica, poate ajungem facem alegeri mai bune decat cele care au dus tara unde este acum. Insa nu stati in baza politicienilor sa faca o viata mai buna pentru cei cu adevarat in nevoie - deocamdata par cam toti preocupati de a-si face o viata mai buna lor si "famigliilor" lor.

PS: @Vecchio ai perfecta dreptate. Se poate ierta hotia dar nu se poate ierta crima de a nu transmite condoleante cand mai moare cate un actor celebru. Asa ceva e innaceptabil.  :popa:
  • Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

Offline enicky

Cititi si apoi vedeti daca nu cumva va puteti implica in ajutorarea cuiva (direct sau prin donatie).
  Inca de la inceputul anului fac o donatie lunara(i-am dat "automat") pentru fundatia Mihai Nesu. Nu e mult, dar cred eu, conteaza ! Imi raspund in fiecare luna cu un sms si dupa cateva luni mi-au cerut acceptul sa ma si sune sa-mi multumeasca dar am refuzat apelul.

The following users thanked this post: toma, FritzVonSpritz

Offline enicky

NIVELUL DE TRAI
    Cat de credul as putea sa fiu sa cred tot sau cel putin jumatate din ce scrie acolo?!!
Observati ca totul se intampla fix in ...2024 !!!
De exemplu : "Pensia medie anuală crește cu cca. 536 Lei până la aproape 2.000 Lei în 2024 față de nivelul din 2020."
  Adica ?!!! "pana la aproape"?!!
 Cat despre planurile despre infrastructura... sunt de ...vis, adica, n-o sa avem noi masini ptr. cata autostrada vom avea. Pe bune?!!!
  Hai sa aruncam o privire in tabelul "scenariul macroeconomic" : presupunand ca au luat datele lui 2019 dintr-o statistica oficiala, cum le-au obtinut pe cele din 2020, ca nu prea s-a terminat, nu?
  Si dupa ce formula au calculat puterea de cumparare(ca am facut si eu statistica in facultate, da' nu pricep) de au ajuns de la 8,9/2019 la... 36.4 in 2024 ?!  A dreaq matematica asta !

Nu de neglijat este si acest pasaj :
Reforma carierei didactice: profesioniști în educație prin flexibilizarea formării inițiale, formarea continuă, politici meritocratice de salarizare, stimularea abordărilor transdisciplinare;
     Ei, ce se intelege : daca meriti, iei salariul, daca nu trecem la ...transdisciplinare, cu alte cuvinte, crezi ca vei mai avea profesori ?! Sau, probabil n-am inteles eu bine.

Nu mai insist ca n-are rost.... :-O

Offline toma

• Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

Offline enicky

Da, aduce cu atitudinea cetateanului turmentat.

Doar ca pe noi ne taie p... numai cand le vedem programul, nici nu mai e nevoie de bere, zau !

Offline FritzVonSpritz

« Ultima Modificare: 20.Nov.2020, 05:51:20 p.m. de FritzVonSpritz »
  • Suzuki Ignis GL 2018, Ex-Nissan Micra Hatchback 2005
Daca ai o masina, te bucuri de 2 ori: cand o cumperi si cand o vinzi....

Offline BrSx4

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1596
  • Gen: Bărbat
  • Munca nu a omorat niciodata pe nimeni
    • Braila
O încadrezi la "Guvernul meu și partidul meu"
Va așteaptă pe 6 decembrie 🤮🤮🤮
  • SX4 1.5 glx, New Vitara 1.6 AllGripp Turqouaz
SX4 1.5 glx gri metal
New Vitara 1.6 AllGripp Turqouaz
Diferența dintre inteligență și prostie este că inteligența are limite