Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 700252 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline ntire2000

Părinții, puși să semneze că nu înregistrează orele online

Tocmai mi s-a trântit si mie o declaratie din asta ca sa o semnez.
Ca idee - ca întotdeauna o masura buna trebuie sa aiba si o reciproca, mie cine îmi garanteaza ca profesorul nu e ceva de genul si nu-mi înregistreaza copilul în alte scopuri decât cele didactice?
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline hugbear

Da, am semnat și eu o chestie din aia în septembrie când a început școala, pentru simplul motiv că e o bucată de hârtie fără valoare și n-aveam timp și chef să mă cert cu niște amețiți. În primul rând, conform legii, statul e obligat să asigure educația copilului iar forma în care alege să o facă este responsabilitatea ministerului, și nu îmi este imputabilă mie. În al doilea rând, înregistrarea este permisă în mod expres de legea penală (art. 139, alin. 3, CPP)(*), în mod evident cu scopul limitat de a fi utilizată ca mijloc de probă în justiție. Pe de altă parte, utilizarea înregistrărilor în alt scop atrage răspunderea conform GDPR.

Toate astea nu sunt specifice doar online-ului ci se aplică și la eventualele înregistrări făcute în sala de clasă dau în perimetrul școlii.

(*)
Citat
(3) Înregistrările prevăzute în prezentul capitol, efectuate de părți sau de alte persoane, constituie mijloace de probă când privesc propriile convorbiri sau comunicări pe care le-au purtat cu terții. Orice alte înregistrări pot constitui mijloace de probă dacă nu sunt interzise de lege.
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

The following users thanked this post: ntire2000, toma

Offline ntire2000

• スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline BrSx4

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1596
  • Gen: Bărbat
  • Munca nu a omorat niciodata pe nimeni
    • Braila
Dacă a-ți văzut conferința de presă al lui Wuhanis, Tapalaga de la G4Media i a dat șah mat.
În afara de PSD este de vina și va analiza nimic nou
https://www.libertatea.ro/stiri/intrebat-despre-numirile-politice-din-spitale-facute-inclusiv-de-pnl-klaus-iohannis-da-vina-pe-psd-care-are-majoritate-in-parlament-3262529
  • SX4 1.5 glx, New Vitara 1.6 AllGripp Turqouaz
SX4 1.5 glx gri metal
New Vitara 1.6 AllGripp Turqouaz
Diferența dintre inteligență și prostie este că inteligența are limite

The following users thanked this post: Catalln

Offline Catalln

Dacă a-ți văzut conferința de presă al lui Wuhanis, Tapalaga de la G4Media i a dat șah mat.
https://www.libertatea.ro/stiri/intrebat-despre-numirile-politice-din-spitale-facute-inclusiv-de-pnl-klaus-iohannis-da-vina-pe-psd-care-are-majoritate-in-parlament-3262529
  • Suzuki Vitara Passion 2015 1.6 VVT 4WD MT
Consum declarat: urban 6,5 L/100 Km; mixt 5,6 L/100 Km; extra urban 5,1 L/100 Km
Consum mixt realizat la

Offline ntire2000

Cred ca i-a venit pe limba sa spuna celebra expresie "alta întrebare".
Reporterei de la Libertatea n-a avut nici o problema sa-i raspunda la ambele întrebari.
Oricum expresia corpului la faza creata a fost una de om stânjenit care sta cu privirea în pamânt, dupa ce cu jumate de minut mai devreme era foarte exuberant.
Bine macar ca a mai pus un pic umarul la picajul partidului în sondaje.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline BrSx4

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1596
  • Gen: Bărbat
  • Munca nu a omorat niciodata pe nimeni
    • Braila
Gândurile lui CTP înainte sa fumeze ceva interzis
https://www.libertatea.ro/stiri/ctp-iohannis-alegeri-parlamentare-3262884
  • SX4 1.5 glx, New Vitara 1.6 AllGripp Turqouaz
SX4 1.5 glx gri metal
New Vitara 1.6 AllGripp Turqouaz
Diferența dintre inteligență și prostie este că inteligența are limite

Offline ntire2000

« Ultima Modificare: 17.Nov.2020, 10:06:48 p.m. de ntire2000 »
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline Vecchio

Înțeleg că PeSeDe e de vină pentru tragedia de la ATI Piatra Neamț! :-t
Am o mare nelămurire și nu mă dumiresc: de ce, dacă PSD-ul are o atât da mare vină(că e vinovatul de serviciu pentru tot ce s-a întâmplat în românica ultimilor 30 de ani asta-i știut), de ce nu a cerut Preşedintele demisia lui Marcel Ciolacu? :dknw: :dknw: :dknw:
Putea fi asta o soluţie.:-?
Da om vedea :fluier:
  • Vitara 1.4 Passion Allgrip AT/Jymni LJ80
Nu mă cert niciodată cu un prost, că mă aduce la nivelul lui și mă bate cu experiența. Bașca, are și mintea odihnită!
Am o mare calitate - iert foarte repede! Dar am și un mare defect - nu uit nicidată!

Offline Utilizator_Anonim

Spitalul e in subordinea consiliului judetean neamt. Se numeste descentralizare.
Consiliul judetean neamt a schimbat 8 manageri anul asta
Consiliul judetea este condus de Psd care are si Presedintele si majoritate..
Acum ai inteles?

Ps
Iti mai amintesti cine a desfintat in PArlament si la ccr toate masurile de combatere a pandemiei? Cine spunea ca masca e botnita si cine a dat drumul din izolare a 5000 de infectati?
E a 2 a oara cand te suspectez de simpatii psd
  • Scross 1.4 allgrip pasion, skoda yeti 2.0 tdi 4x4, saab 900 coupe 230 cp

The following users thanked this post: shpeedy, toma