Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 700257 ori)

0 Membri şi 8 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Costique

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2537
  • Gen: Bărbat
  • Schimbarea vine, ca vrei, ca nu vrei...
    • Göteborg
Nu mai folosiți politic epidemia, ca si in viata, nici un lucru făcut bine sau rău nu va rămâne nepedepsit...
Daca nu ma credeți, bat pariu pe ce vreți ca pot critica absolut orice lucru pe care l-ați făcut anul acesta. Doar povestiți-l si vor veni si criticile. Așa ca... eu m-am lăsat de sportul asta.
Doar ce mi-am amintit ca, tânăr angajat fiind, am ieșit cu colegii la o bere si acolo s-au apucat sa comenteze ce au făcut alții la munca... cat de prosti erau aia si eventual ce ar fi făcut ei... Aste o mare carență a romanilor. Asta se întâmplă la toate întâlnirile la care nu suntem prezenți... ca de aia folosim "persoanele  de fata se exclud!"...
  • Suzuki Vitara S AT -> Peugeot 3008

The following users thanked this post: hugbear, gabineg, toma

Offline enicky

Nu mai folosiți politic epidemia,
   Nu NOI folosim epidemia politic(nici n-avem cum!), ei o folosesc, de parca noi "talpa" am fi orbi !

In partea a doua sunt de acord cu tine ca "nicio fapta buna nu ramane nepedepsita", iar faptele rele vor fi "compensate" in timp, dar problema este ca de  foarte multe ori raul generat nu mai poate fi reparat, chiar daca este pedepsit cel care l-a facut!
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline Vecchio

Când se va termina PANDEMIA și se va face decontarea, cine va plăti?  :-?
Tot noi, p..limea, nu?  :clap:
  • Vitara 1.4 Passion Allgrip AT/Jymni LJ80
Nu mă cert niciodată cu un prost, că mă aduce la nivelul lui și mă bate cu experiența. Bașca, are și mintea odihnită!
Am o mare calitate - iert foarte repede! Dar am și un mare defect - nu uit nicidată!

Offline BrSx4

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1596
  • Munca nu a omorat niciodata pe nimeni
    • Braila
Oare Wuhanis va cere demisia cuiva după tragedia de la Piatra Neamț???
Vezi tragedia de la Giulesti și Colectiv???
Sau va găsi un Acarul Păun (eventual de la PSD) vinovat???
  • SX4 1.5 glx, New Vitara 1.6 AllGripp Turqouaz
SX4 1.5 glx gri metal
New Vitara 1.6 AllGripp Turqouaz
Diferența dintre inteligență și prostie este că inteligența are limite

The following users thanked this post: enicky, Catalln

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
Sau va găsi un Acarul Păun (eventual de la PSD) vinovat???

PSD zice ca nu-i momentul. O fi venit vreo musca pe palarie, ca de caciula nu-i inca timpul? :-/
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline BrSx4

• Hero Member
    • Braila
Era vb de wuhanis din proprie inițiativă sa fac ceva. Că la Tonta s-a autosesizat???
Dar guvernul meu a făcut tot ce a trebuit sa facă, citez din memorie.(părerea mea un mare kaka)
Poate doar USR sa facă ceva  dar nu prea cred ei sa ocupa cu privatizare planetei???
SX4 1.5 glx gri metal

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
K.W.I. nu e ca L.N.D. sa-si demită proprii PM. El îi demite sau nu-i numeste pe-ai altora.
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

The following users thanked this post: enicky, Catalln

Offline enicky

Oricum, cred ca ne ajuta mult, cel putin prin rugaciune :

Președintele a făcut declarații la ieșirea din biserică, unde s-a rugat pentru victime.

Deja proverbul tara arde si baba se piaptana , nu mai este la figurat, este chiar la propriu !

In alta ordine de idei, Rafila parca a presimtit :
Medicul Alexandru Rafila a declarat joi că România se află într-un ”moment critic”, cu peste 10.000 de cazuri de infecţii, iar afluenţa mare de pacienţi în spitale, aglomerarea secţiilor de ATI care se apropie de capacitatea limită şi numărul mare de decese impune crearea unor structuri de coordonare a spitalelor din judeţe pentru gestionarea corespunzătoare a patologiei COVID-19.

”Noi nu putem să înlocuim Guvernul în decizie. Importanţa unor specialişti, a unor comitete tehnice este, evident, clară pentru toată lumea şi reflectă ceea ce se întâmplă în toate ţările din UE sau din alte zone civilizate ale lumii. Există două comisii tehnice. Una este Grupul de suport tehnico-ştiinţific al CNSU, unde sunt mulţi medici de diverse specialităţi şi din diverse instituţii, şi nu numai medici. Acest grup nu a mai fost convocat de vreo două luni. Există şi Comisia ştiinţifică COVID-19 a Ministerului Sănătăţii care se întruneşte lunar sau de câte ori e solicitată. ....Închiderea şcolilor primare sau închiderea pieţelor nu au fost discutate în cele două comisii despre care v-am spus şi cu atât mai puţin în cea de la CNSU”, a afirmat Rafila.

• Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

The following users thanked this post: Catalln

Offline BrSx4

• Hero Member
    • Braila
Ca să continua polemica Wuhanis era și la Colectiv președintele României ca și acum.
Dracnea era atunci președinte dar al PSD.
Sa nu confundam parfumul franțuzesc cu baștina(pardon) de porc.
Dar dece sa nu ii demită sunt de neînlocuit sau nu găsește alt șomer sa îl pună prim ministru
https://www.libertatea.ro/opinii/tragedia-de-la-piatra-neamt-cat-va-dura-pana-cand-klaus-iohannis-va-spune-ca-psd-e-de-vina-3257579
SX4 1.5 glx gri metal

The following users thanked this post: Catalln