Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 700308 ori)

0 Membri şi 15 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Utilizator_Anonim

Da i mesaj lui @Mustang el era admin -ul pe it

Ps acu, poate a pus contorizare inteligenta, dupa relevanta  =)) =))
  • Scross 1.4 allgrip pasion, skoda yeti 2.0 tdi 4x4, saab 900 coupe 230 cp

Offline remarque

"Contorul" a ramas intepenit la 483 si eu speram sa fiu medaliat ca "hero member"...
Visul meu secret ... Și cât mai am de tras până să ajung acolo ...  #:-S
« Ultima Modificare: 09.Nov.2020, 07:27:33 p.m. de remarque »
Knock! knock! knock! Cine bate? Rod knock!
La Suzuki RO un defect major în garanție ți-l rezolvi pe banii tăi! Până îi acționezi în instanță pentru recuperarea prejudiciilor...
New Vitara 1.6 VVT MT Passion Allgrip

Online ntire2000

• スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline saureign

De vreo zece ani încearcă securiștii-comuniști și urmașii lor să pună mâna cu totul pe țară, încă de pe vremea cînd se cocea USL în laboratoarele lui dom profesor. De vreo zece ani asistăm la decăderea totală, pe multiple planuri a României, ajutată de mass-media aservită USL. Câtă vreme cancerul României - tot ce-a ieșit din FSN: psd, udmer, proromania, unpr, alde s.a. - nu este extirpat, țara se va zbate în mizerie. De vreo zece ani (de fapt, cam din 1989) instituțiile fundamentale ale statului au fost parazitate de fesenei, care țin țara în mizerie. De vreo zece ani doar președintele mai face opoziție la mașinăria fesenistă, un președinte ale cărui acțiuni și puteri sunt sistematic sabotate de instituțiile parazitate de fesenei - parlamentul și a 4-a putere în stat: CCR. Feseneii stau cu democrația în gură, dar au făcut tot ce-au putut s-o calce în picioare. Feseneii urlă că e conspirație, că justiția aservită, că progresiștii, că neomarxiștii, orice - doar să prospere dumnealor, ciocoii, la umbra perdelelor de fum lansate prin canalele mizerabile media. Feseneii au golit de conținut orice instituție democratică a statului, în schimb au avut grijă să pună pe picioare o structură paralelă de putere, cu vârf de lance CCR, ajutată de parlamentul dominat de ei - ăsta e statul paralel, cu care umblă dumnealor în gură, când nu le convine că se mai găsesc opozanți, oameni cu bun simț. Feseneii au parazitat spațiul public, împănați cu diplome și titluri false, și au nesimțirea să se creadă apți de a face morală. Impostori, până la ultimul dintre ei, feseneii au impus modelele de succes: cocalarul, curva, țoapele, șmecherii, toți aplaudați de oameni din ce în ce mai needucați și neinstruți, dar din ce în ce mai tupeiști și fuduli. Nu educația, cultura și bunul simț sunt măsura omului normal, ci tupeul, neobrăzarea, neștiința de carte și impostura - astea sunt calitățile omului de succes: fesenistul.
Soluția: reformă generală, de la Constituție, partide, cod penal, servicii, poliție, armată, până la educație, sănătate și infrastructură. Fără reformă, România va dispărea în viitorul apropriat.
  • S-cross 1.4 allgrip 2024 / ex-Swift 2019 allgrip / ex-Vitara Cool allgrip 2015

The following users thanked this post: sfichiu, shpeedy, toma, FritzVonSpritz

Offline Vecchio

Din câte știu, ăștia conduc efectiv din '90 (că doar ei au dat lovitura). Singurul președinte nepus de ei a fost Profesorul Constantinescu, dar și pe el l-au bătut la final!
  • Vitara 1.4 Passion Allgrip AT/Jymni LJ80
Nu mă cert niciodată cu un prost, că mă aduce la nivelul lui și mă bate cu experiența. Bașca, are și mintea odihnită!
Am o mare calitate - iert foarte repede! Dar am și un mare defect - nu uit nicidată!

Offline enicky

Dupa vreo 10 ani de progres, motto-ul ar fi "sa muriti bine!"
  ”Se pare că ar fi fost locuri chiar în Timișoara, doar că unii cu alții nu s-au întâlnit și comunicarea a fost suboptimală. Sper să nu se repete aceste lucruri”, a afirmat șeful statului.
    Asta a declarat presedintele tuturor romanilor,(deci nu oricine!!!!) personaj in care am avut incredere, intelectual, ex-primar, asa intelege el sa aiba grija de concetatenii lui.... Cu acest personaj vrem sa facem reforma ?!!!
   Eu credeam ca afirmatia asta ..................(va las pe voi sa completati cum este !) va starni cel putin indignare, dar se pare ca nu, a trecut neobservata ! Ei, au mai murit 6(sase), sa nu se mai repete :baston:
 :clap:

• Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

The following users thanked this post: Catalln

Offline shpeedy

https://epochtimes-romania.com/news/ce-spune-presedintele-despre-cazul-fostului-colonel-de-securitate-inmormantat-cu-onoruri-militare-si-salve-de-pusca---307685

Pentru mine este un mister cum la toate cacaturile de genul asta intrebarile se pun REactiv (dupa ce actiunea se petrece/faptul e consumat), nu PROactiv ("bai, oare e bine sa facem asa?", "oare nu avem o problema/nu sunt niste implicatii daca facem asa?"), asa cum ar fi logic...

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Online ntire2000

• スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline enicky

Astia sunt cei care urlau ca ailalti ne amaneteaza viitorul copiilor.
     Ei na, toata lumea e cu capu'n nisip !

Si daca n-a fost suficient discursul suboptimal de zilele trecute, legat de cei 6(sase) decedati care n-au mai avut loc la ATI, stimatul nostru presedinte  ne mai ofera o noutate, in caz ca nu stiam ce bine e singur cu masca pe strada, care in curand va face si ceva promoroaca(cine are barba/mustata stie ce se intampla iarna pe ger cu aerul expirat), daa,  deja se vad rezultatele actiunilor intreprinse de guvern :
  Klaus Iohannis: Măsurile luate de Guvern dau rezultate. Numărul maxim de cazuri se situează în zona 10.000

adica din discurs acestea ar fi :  este vorba de portul măștii, distanțare, igienă.
   Bre, in 3-4 saptamani numarul de cazuri a crescut la 10mii, matale vezi ca a scazut??!! :-O :-O
Adica, ce vedem noi(stirile) NU este adevarat ??
   Aloooo, eu si altii ca mine am cumparat masti cu 4 si 5 lei in Februarie-Martie 2020 cand matale ne spuneai ca "este o simpla raceala acest covid", in concediu in August curgea apa de pe mine purtand masca, la birou la fel si matale zici ca guvernul Orban ne-a invatat sa ne spalam??!!!
   Dl. Orban e in campanie, a inaugurat sediul de campanie, a renuntat dimineata la cei treijde politisti din intersectii ca sa nu-l mai injure poporul, (coloana merge linistita, azi-dimineata i-am depasit fara probleme), are treaba cu pietarii, probleme d-astea grele....
   Nu stiu de ce, dar parca ne place, asa se vede, chiar ne place sa fim mintiti asa in fata, cred ca nu ne simtim bine daca nu mancam ceva gogosi, zau !

• Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Online ntire2000

Din pacate analfabetismul functional perpetuat si cultivat de-a lungul a 30 de ani de "democratie" ne manânca zilele care ne-au mai ramas de trait.
Daca n-am plecat din tara asta la momentul potrivit, cum au facut altii mai pragmatici (si mai prosti) decât noi, ne meritam soarta de a trai condusi permanent de niste incompetenti.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

The following users thanked this post: enicky