Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 700315 ori)

0 Membri şi 15 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline remarque

Păi la școală nu o mai pot duce pe fii-mea că se inchid școlile dar alegerile nu se amână?
Knock! knock! knock! Cine bate? Rod knock!
La Suzuki RO un defect major în garanție ți-l rezolvi pe banii tăi! Până îi acționezi în instanță pentru recuperarea prejudiciilor...
New Vitara 1.6 VVT MT Passion Allgrip

The following users thanked this post: ntire2000, vali22, Catalln

Offline vali22

• Hero Member
  • Mesaje postate: 781
  • "Dă mai departe!" (" Pay It Forward!")
Și eu l-am votat pe primarul de aici ( stau pe lângă Ploiești) care deși a schimbat mai multe partide a făcut treabă . Am votat omul nu partidul. A schimbat partidele nu pentru a fi reales, pentru că oricum a fost votat de marea majoritate, ci pentru a nu pierde finanțările proiectelor începute. Că așa e la noi: nu ești din partidul la putere, pa proiecte pe termen lung...
Dar la parlamentare, deocamdată, nu sunt convins să mă duc...
  • Ex-Suzuki SX4 2011 SuperiorWhite 111500 km/Korando nou-nouț

The following users thanked this post: ntire2000, Catalln

Offline ntire2000

Si la parlamentare ai ocazia sa votezi omul si nu partidul.
Chiar daca omul ala de multe ori e cam stingher, pierdut într-o gasca care fara el valoreaza 2 lei.
De multe ori si cu o floare se face primavara....decât deloc.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline Vecchio

Asta nu cred. Votezi partidul, nu lista de candidați - din câte știu.  :-?
  • Vitara 1.4 Passion Allgrip AT/Jymni LJ80
Nu mă cert niciodată cu un prost, că mă aduce la nivelul lui și mă bate cu experiența. Bașca, are și mintea odihnită!
Am o mare calitate - iert foarte repede! Dar am și un mare defect - nu uit nicidată!

Offline ntire2000

Da, dar poti sa alegi partidul cu cei mai putini ticalosi.  ;)
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline Catalln

Și care e acel partid cu număr mic de ticăloși / oportunisti / hoți / trădători de țară?
  • Suzuki Vitara Passion 2015 1.6 VVT 4WD MT
Consum declarat: urban 6,5 L/100 Km; mixt 5,6 L/100 Km; extra urban 5,1 L/100 Km
Consum mixt realizat la

Offline toma

Depinde pe cine intrebi. Insa daca astepti sa-ti spuna altii in loc sa-ti faci singur aceasta parere...
  • Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

Offline Vecchio

Ai pierdut partida :D și poți s-o uiți! ;)
  • Vitara 1.4 Passion Allgrip AT/Jymni LJ80
Nu mă cert niciodată cu un prost, că mă aduce la nivelul lui și mă bate cu experiența. Bașca, are și mintea odihnită!
Am o mare calitate - iert foarte repede! Dar am și un mare defect - nu uit nicidată!

Offline vali22

• Hero Member
  • Mesaje postate: 781
  • "Dă mai departe!" (" Pay It Forward!")
As fi votat cu ecologistii dar acolo s-au "pitit" Vanghelie, Mitraliera, Oprea, Codrin s.a... Nici verzii nu mai sunt ce au fost...
  • Ex-Suzuki SX4 2011 SuperiorWhite 111500 km/Korando nou-nouț

Offline ntire2000

• スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού