Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 708687 ori)

0 Membri şi 7 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline adrian_r5

Citi lideri politici din lagarul comunist au condamnat invadarea Cehoslovaciei ?
Despre ceausescu ... cu alta ocazie ... da' daca vrei ... poti incepe un topic nou  >:)
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

Better Motörhead than Dead :yeah:

Offline Laurentiu

Un documentar cutremurator: A fost odata (in) Transilvania – de Manuela Morar. Marturii si filmari despre atrocitatile maghiare la ocuparea Ardealului. VIDEO.

http://roncea.ro/2010/10/28/un-documentar-cutremurator-a-fost-odata-in-transilvania-marturii-si-filmari-despre-atrocitatile-maghiare-la-ocuparea-ardealului-video/
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline adrian_r5

Mercedes nu a venit în România din cauza rechinilor imobiliari

"Lucrurile, din păcate, au mers prost, nu pentru că a fost infrastructura neadaptată, pentru că acolo distanțele de transport până la graniță sunt extrem de scurte, ci pentru că autoritățile locale din Timiș, Arad și Bihor nu au fost în stare să le pună la dispoziție un teren în condiții avantajoase (circa 300 de hectare) și au intervenit diverși speculanți imobiliari, care au vrut să facă o afacere profitabilă, personală din această proiect, cu implicarea "discretă" a autorităților locale", spune fostul premier.
De menționat că ungurii le-au oferit nemților de la Mercedes terenul gratis, pentru a construi o fabrică de mașini

Online sfichiu

...s-a tot pomenit de armata,cred ca masini de tipu lasta tre sa aiba armata romana!                                               embed width="450" height="366" src="http://video.e-transport.ro/embedded/hCz9vtyhkL1" allowfullscreen="true" allowscriptaccess="always" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" type="application/x-shockwave-flash"></embed>
  • VITARA S ,Matiz

Offline body

Corect ca sa-si duca tov gradu nevasta , sau dupa caz amanta acasa. Avem spitalele dotate beton , scolile si gradinitele sunt super , bagam bani in armata ca suntem o super putere militara.
Seic de ploiesti cu Mitsu Outlander si nevasta cu Vitara

Online sfichiu

body,nici chiar asa,ca sa duci o doamna undeva iei Loganul,nu ocupa atata loc in parcare :D
  • VITARA S ,Matiz

Offline body

Cine zica ca-ti mai trebuie loc in parcare? Parchezi pe ce se afla in parcare. :-))
Seic de ploiesti cu Mitsu Outlander si nevasta cu Vitara

Offline Leutz

Domnilor forumisti  :( ma intristeaza la maxim ce vad ... va certati ca *******, iar cei care ofera painea (mai putin) si circul (mai mult) prospera si ingroapa in continuare ultimele ramasite din tara si poporul asta. Mult succes va doresc ... daca atata puteti. E mesajul pe care vi-l transmit din toata inima; si subliniez: in calitatea de user, nu de moderator.

In alta ordine de idei, inca n-am citit pe acest topic (si nici pe restul forumului) nimic despre ce ati facut efectiv pentru a stopa aceasta stare de fapt. Si nu ma refer la explozia mamaligii, cum se vehiculeaza de ceva vreme prin toate mediile mai mult sau mai putin virtuale.

Mi-ar place sa vad mii de postari despre cum v-ati convins parintii, copiii, prietenii, rudele, ca daca nu produci nu existi. Mi-ar place sa vad oamenii laudandu-se despre cum au cumparat produse fabricate in Romania, de la companii romanesti, sprijinind astfel economia locala/nationala si locurile de munca (legale sau nu) ale fratilor de suferinta. Sau despre cum au dus este granita produse autohtone si au convins strainii sa le cumpere acasa la ei … sau sa vina si sa le vada la mama lor in Ro, chiar si-asa in conditiile nasoale pe care le avem de oferit.
Mi-ar place sa citesc cum unul dintre postacii care se cearta de cateva (multe) pagini incoace a convins pe rudele de la tara sa lase carciuma si sa nu mai dea merele din livada la porci, sa se asocieze cu vecinii si sa produca ceva, in orice forma ... si sa vanda ca atare, sa transforme ... in materie prima pentru diverse produse procesate, sa proceseze ei, sa vandal local, national, la export, sa produca bio, sa-si umple din nou curtea de vite, de capre, de oi, sa acceseze fonduri europene, sa faca business ... SA FACA CEVA (indiferent de cat de mic e rezultatul comparat cu eforturile) in loc sa-si dea cu parerea la carciuma si in fata TeVe-ului. E greu? Bineinteles ca e greu. Toate astea reprezinta o viata de munca … la care lumea nu se baga asa usor. Ati facut vre-unul din voi asa ceva ?? Aveti o lista de oameni care s-au desteptat in urma contactului cu intelepciunea si experienta voastra? Daca nu, atunci cu ce drept si cu ce tupeu postati pe topical asta ??

Stiu eu unul sunt la zeci de mii de km distanta si-mi dau la randul meu cu parerea. Am petrecut juma’ de viata in tarile calde si nu stiu ce-I suferinta. Mi-am pus palma-n c...r si-am plecat, nu? Cum zice o vorba romaneasca. Asa-i? Nu-i asa. Si o sa incep eu cu cateva exemple despre ce am facut sau incercat sa fac pentru noi toti, dupa care o sa-mi spun sincer parerea despre oligofrenul Basescu si handicapatii care il inconjoara si-i sulfa-n dramba pe banii si suferinta contribuabilului roman.

In primul rand, de spus ca am perecut o luna acasa de sarbatori si am incercat, cum spuneam mai sus sa ‘cumpar romaneste. E greu, foarte greu. Mi-am prioritizat cumparatorile astfel:
-   pe primul plan: fabricat in Romnia de companii romanesti. Foarte, foarte greu, dar am gasit totusi destule produse care mi-au satisfacut prin calitate si pret pretentiile
-   in al doilea rand: fabricat in Romania de companii straine/mixte. Intr-adevar profitul se duce peste granite la firmele mama, dar macar ceva se face in Romania si am sprijinit niste locuri de munca si painea unor frati
-   trei: fabricat in strainatate de firme romanesti si importate. Nu ajuta foarte mult pe muncitorul din Romania, dar macar stiu ca niste bani vin acasa
-   patru: produse importate. Asta e … exista si lucruri care efectiv sunt indispensabile si pentru care din pacate nu (mai) exista interes sa se fabrice acasa.
Mi-a fost destul de greu … si asta arata cat de rau sta economia romaneasca, dar am reusit totusi sa am de toate cumparand NUMAI din primele 3 categorii. Am petrecut sarbatorile cu produse totusi de calitate buna. Au fost si lucruri pe care mi le-am dorit, dar am refuzat sa le cumpar pentru ca nu erau romanesti. Si n-am murit.
Sunt multumit de mine dupa vacanta asta, pentru ca am ajutat in felul asta economia locala mai mult decat prin declaratii sforaitoare pe forumuri. Si mai sunt multumit de mine pentru ca am convins cativa cunoscuti sa faca la fel. Si sunt si mai multumit ca (,) cunoscutii in final au fost si ei multumiti de ei insisi pentru ce au facut … si sper sa continue cu acelasi stil de viata in continuare. Asta m-ar face cel mai multumit om de pe pamant.

Si pentru ca vorbeam mai sus despre o juma de viata petrecuta in puf si perne in tarile calde in timp ce altii asudau pe mosia romaneasca, mentionez ca in anii astia am reusit sa fac cunoscute pe unde am fost cateva produse romanesti, pe care le-am carat cu carca … prin valise, prin avioane, cu negocieri si emotii pe la “customs office”, am reusit sa aduc in Romania cativa straini (din Jp, Cn si US) care au lasat bani la noi acasa si care vor sa revina cu proxima ocazie.
In continuare imi mentin proastele obiceiuri; continui sa car cu carca diverse produse de-ale noastre … incerc sa fac cunoscut pe unde merg spiritual romanesc … produsele noastre, traditiile. Si reusesc, atat cat poate un tip anonim, fara vre-o datorie/obligatie contractuala fata de tara natala. De mentionat ca in anul care a trecut am gasit aici europeni (printre care italieni –  mare rusine pentru ei, si ma voi referi la ei in cele ce urmeaza) care nu stiau unde e Romania pe harta, nu cunosteau nici un produs romanesc, nici un nume, nici faptul ca limba noastra e latina si stiau despre romani numai de la TV din scandalurile de toate felurile. Acum ei stiu ca exista si romani de treaba, cunosc ceva din traditiile noastre, ceva despre limba … si incredibil … iau in calcul serios sa viziteze Romania. Sunt foarte multumit de mine ca am reusit sa fac asta. FOARTE multumit.

Mai sunt multumit de faptul ca niste cunoscuti romani au deschis un magazinas cu produse romanesti in Italia care merge binisor … si sunt foarte fericit pentru ca au reusit sa scoata Bergenbier-ul peste granita si se vinde binisor. Si sunt si mai fericit ca pot sa-i ajut in privinta asta … astfel incat, cu putin noroc vom mai avea o marca oreacum cunoscuta in afara granitelor. Nu va vinde nimeni milioane de hectolitri de bere romaneasca in Italia, dar e un pas mic inainte. Doamne ajuta !!!

Prin urmare deci … va rog domnilor. POSTATI !!! Topicul va asteapta cu povestiri … adevarate !!! Mult succes !!!
« Ultima Modificare: 25.Ian.2011, 03:43:19 p.m. de Leutz »
  • SX4 AWD MT 2.0 - 2007 / Outlander AWD CVT 2.4 - 2019

Offline adrian_r5

cu ce drept si cu ce tupeu postati pe topical asta ??
Cu dreptul si tupeul prostului care isi plateste impozitele, contributiile (sanatate, pensie, somaj ...), taxa de drum (in pretul benzinei, rovinieta) ... TVA-ul marit la 24 %   >:D<
« Ultima Modificare: 25.Ian.2011, 03:48:47 p.m. de adrian_r5 »

Offline Leutz

Multumesc @adrian_r5 !!

Erau intr-adevar niste intrebari fara araspuns pentru mine. Acum ca am raspunsul, pot sa merg linistit la culcare. Intreaga existenta mi s-a luminat brusc. Aferim !!

Toate cele bune !!
  • SX4 AWD MT 2.0 - 2007 / Outlander AWD CVT 2.4 - 2019