Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 700316 ori)

0 Membri şi 16 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline vali22

• Hero Member
  • Mesaje postate: 781
  • "Dă mai departe!" (" Pay It Forward!")
Măcar de-ar face ceva și ăștia....Că altceva cât de cât plauzibil nu văd acum...Deși....nu mai vreau să votez așa " în contra","negativ".. Am mai făcut asta si n-a ieșit nimic
  • Ex-Suzuki SX4 2011 SuperiorWhite 111500 km/Korando nou-nouț

Online FritzVonSpritz

Măcar de-ar face ceva și ăștia....Că altceva cât de cât plauzibil nu văd acum...Deși....nu mai vreau să votez așa " în contra","negativ".. Am mai făcut asta si n-a ieșit nimic

Eu ti-am scris cum sa faci, dar probabil nu ai citit un mesaj anterior
Iar daca nu ai cu cine vota, fa ca mine, fii mai "altfel"......odata tot asa nu am stiut ce sa votez si am pus stampila pe Asociatia rutenilor si lipovenilor , sau Partidul, nu mai stiu cum ii spunea si daca mai exista
Oricum, ceva necunoscut tot gasesti acolo, macar se bucura si aia ca iau un vot aiurea, din tara   ;)
  • Suzuki Ignis GL 2018, Ex-Nissan Micra Hatchback 2005
Daca ai o masina, te bucuri de 2 ori: cand o cumperi si cand o vinzi....

Offline ntire2000

Daca tot vrei sa schimbi ceva atunci macar anulezi votul decât sa votezi aiurea în tramvai.
Sau cauti o alternativa viabila la astia de care te-ai saturat 30 de ani.
In fond .... ce mai conteaza înca un experiment de 4 ani dupa ce ai pierdut decenii din viata?
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline Vecchio

Am urmărit aseară la B1 Tv și Digi 24 declarațiile și hotărârile șefului și mi-am amintit de declarații dânsului din 11 iunie 2020. Conform declarațiilor lui Iohannis de atunci, unii fug după voturi, nu după sănătatea românilor, citez:
". ..... 237 de noi infectați de ieri până astăzi, avem noi și noi decese. Epidemia este între noi, virusul este în comunitate. Orice rațiune normală ne spune să fim precauți. Ori ești precaut, ori ești prost”, a afirmat Klaus Iohannis.
Prefer să fiu precaut, pentru binele meu, al familiei mele, al prietenilor și al dușmanilor!  :-?

Ajuta-ma sa inteleg ce-i reprosezi lui Iohannis legat de cum a tratat din postura de presedinte pandemia...
Din postura de președinte de partid, nu-i reproșez nimic (că-s curve) și totul din postura de președinte al României (nu mă pune să le înșir că-s prea multe, mă enervez și-mi crește tensiunea iar chakrele o iau razna).    :-O X-(
Un lucru comun tuturor celor care au condus și conduc România pentru care îi detest, e că mă cred prost! :-?
Iar ca să fiu explicit, PROMPTERISTUL m-a convins la momentul actual să fiu precaut și să nu mergem la vot (are cine)! :good:
  • Vitara 1.4 Passion Allgrip AT/Jymni LJ80
Nu mă cert niciodată cu un prost, că mă aduce la nivelul lui și mă bate cu experiența. Bașca, are și mintea odihnită!
Am o mare calitate - iert foarte repede! Dar am și un mare defect - nu uit nicidată!

The following users thanked this post: vali22, Catalln

Offline Vecchio

Scrisoarea unui amărăștean!
*Dragă PNL...și dragă dle Johannis,
...Se apropie alegerile!  :ceas:
Vă aduceți aminte ce promiteați? :w
Acestea sunt promisiunile deșarte! AM NOTAT CU ATENȚIE!
1. ...mai întâi: JOS CU IMUNITATEA!...N-AI FĂCUT-O! 
2. Tăierea pensiilor speciale: REPEDE! N-AI FĂCUT-O!
3. Stoparea defrișărilor: URGENT! N-AI FĂCUT-O!
4. O restructurare a aparatului guvernamental, cu și mai puține ministere. N-AI FĂCUT-O!
5. Recuperarea prejudiciilor în cazul persoanelor condamnate definitiv; mai ales în marile dosare (chiar prin confiscarea întregii averi care a fost ,,donată" rapid rudelor) - urgent! N-AI FĂCUT-O!
6. Confiscarea averii celor ce nu pot să își justifice bogățiile...urgent și DE LA TOȚI! N-AI FĂCUT-O!
7. O reorganizare a aparatului bugetar, dar...atenție, nu de la sănătate, poliție și educație, ci din ministere și administrația locală; N-AI FĂCUT-O!
8. Să aveți în vedere și să țineți cont de bunăstarea românilor, pentru că nu aș vrea să ne întoarcem în epoca băsistă, ok? N-AI FĂCUT-O!
9. Vrem sub 300 de parlamentari; N-AI FĂCUT-O!
10. O justiție dreaptă și independentă; DEZASTRU CU EA! N-AI FĂCUT-O!
11. Fără penali în funcțiile publice; să înceapă curățenia! N-AI FĂCUT-O!
12. Autostrăzi; N-AI FĂCUT-O!
13. Menținerea și chiar mărirea salariilor...
...AICI E PRĂPĂD: ÎN CIUDA LEGILOR EXISTENTE, NU AI DUBLAT ALOCAȚIILE COPIILOR, NU AI MĂRIT PENSIILE CONFORM LEGII ȘI NU AI DAT MAJORAREA SALARIALĂ LEGALĂ A CADRELOR DIDACTICE AȘA CUM PREVEDE LEGEA!
BA CHIAR TE OPUI! 
Se pare că numărul 13 al doleanțelor a purtat ghinion poporului român.
Mai menționez că 10 din cele 13 doleanțe nu necesitau bani: doar voință și pix !
DE-ABIA AȘTEPT ALEGERILE! E CLAR CĂ NU VĂ VOI VOTA DIN CAUZA CELOR ENUNȚATE MAI SUS.
Apropo...o lege pentru cei care schimbă partidele ca pe șosete , apoi spun că " doar cu ei e schimbarea"...poți da?
Ați racolat "Ciumă roșie" - aii? :w
Nu sunteți mai breji ca ăilanți!   :-q

Cu stimă,...un votant român mințit.*
Nu mă cert niciodată cu un prost, că mă aduce la nivelul lui și mă bate cu experiența. Bașca, are și mintea odihnită!
Am o mare calitate - iert foarte repede! Dar am și un mare defect - nu uit nicidată!

The following users thanked this post: vali22, Catalln

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
Cam populistă abordarea, @Vecchio. Ia lista punct cu punct si vezi la care dintre puncte are atributii Presedintele, la care Guvernul.
Apoi mai citeste inca o data si vezi la cate puncte s-au opus Parlamentul si CCR, unde nici Presedintele nici Guvernul nu au majoritate.
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline Vecchio

Nu trebuiau să promită - PUNCT cu PUNCT!
Poate sunt chior că nu văd unde este populismul în abordare  :pardon:
« Ultima Modificare: 07.Nov.2020, 07:23:07 p.m. de Vecchio »

Offline Utilizator_Anonim

@Vecchio  Vad ca esti din  oradea
Din ce am vazut si auzit cu Primar pnl ati iesit din evul mediu, iar acum e presedinte al cj
Sa inteleg ca esti mai  fan viorica sau fira care nu au facut nici 10% ?
  • Scross 1.4 allgrip pasion, skoda yeti 2.0 tdi 4x4, saab 900 coupe 230 cp

Offline ntire2000

Ieri seara, satul de stirile liberale pe care ni le baga pe urechi anumite posturi de stiri si dornic de oarecare amuzament am mutat pe Antena3.
Chiar la fix, deoarece ne explica Arafat cum e cu închisul pietelor si umblatul cu hârtia în gura dupa ora 23.

Ca unul care dupa 30 de ani de pacaleli nu mai sunt asa de usor de dus de nas - ca le-am experimentat pe toate, ma distram la motivatia lui ca de aia nu mai avem voie noaptea pentru ca unii fac petreceri si distractii (aia 0.0000x la suta din populatia satula de saracie si coruptie care a mai ramas sa se distreze în RO)
Partial corect, doar ca acuma se face noapte pe la ora 17,30 daca e un pic înnorat , asa ca petrecerile pot începe si pe la ora 18 si termina la 22,30 - ora la care se duc sa bage toti somn, ca-s obositi.
Deci explicatia nu prea tine....dar ma rog....
Ceea ce mi-a placut la Arafat e faptul ca tipul a specificat clar - cu oarecare tristete, ca în casele oamenilor nu pot intra chiar daca se tin acolo chefurile/petreceri/destrabalari - bingo! mi-am zis, uite ce baieti misto sunt astia ca ne dau si rezolvarea la problema.  :good:

Dupa Arafat a intrat în direct ceva sefulet de la sindicatul Europol, militian în toata regula, care efectiv m-a dat pe spate si m-a trimis înapoi în timp cu mai mult de 30 de ani.
Ala era suparat/indignat de-a dreptul ca legal nu pot intra în casele celor care tin chefuri si petreceri, ca legea e proasta si nu le da dreptul.
Deci, ba baieti! comunismul a murit acum treij' de ani, numai atunci dadea militia buzna prin usile oamenilor fara mandate si motive.

Asa ca, în loc sa am parte de amuzament m-am evervat de mi s-a umflat o vena la tâmpla.
Noroc ca pe Pro X e a n-sprezecea reluare a Familiei Bundy si am nimerit acolo tocmai când Al îsi facea masajul la tâmpla - era si ala nervos pe dobitocii din jurul lui, asa ca am preluat metoda si-am scapat de nervi.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

The following users thanked this post: Catalln

Offline Vecchio

@Vecchio  Vad ca esti din  oradea
Din ce am vazut si auzit cu Primar pnl ati iesit din evul mediu, iar acum e presedinte al cj
Sa inteleg ca esti mai  fan viorica sau fira care nu au facut nici 10% ?
Nu sunt fanul niciunuia, aproape toți sunt o apă și un pământ, iar de partide, ce să mai zic  :-?
Oradea nu a avut niciodată un primar social democrat și toți ceilalți au făcut un kkt pentru urbe.
Ilie (îl cunosc personal, fără a fi fan PNL) are o viziune clară, își respectă statutul de OM, vrea să facă ceva pentru comunitate, îi place să muncească și a format o echipă faină și bună, nu colecție de neamuri. :good:
A! și fără furăciuni - știe rolul degetului mare și NU te ia de prost. Ce promite, aia face, că știe ce zice! :happy:
Din păcate sunt foarte, foarte puțini ca el :fluier:

The following users thanked this post: Catalln