0 Membri şi 16 Vizitatori vizualizează acest subiect.
Măcar de-ar face ceva și ăștia....Că altceva cât de cât plauzibil nu văd acum...Deși....nu mai vreau să votez așa " în contra","negativ".. Am mai făcut asta si n-a ieșit nimic
Citat din: Vecchio din 06.Nov.2020, 09:06:35 a.m.Am urmărit aseară la B1 Tv și Digi 24 declarațiile și hotărârile șefului și mi-am amintit de declarații dânsului din 11 iunie 2020. Conform declarațiilor lui Iohannis de atunci, unii fug după voturi, nu după sănătatea românilor, citez:". ..... 237 de noi infectați de ieri până astăzi, avem noi și noi decese. Epidemia este între noi, virusul este în comunitate. Orice rațiune normală ne spune să fim precauți. Ori ești precaut, ori ești prost”, a afirmat Klaus Iohannis.Prefer să fiu precaut, pentru binele meu, al familiei mele, al prietenilor și al dușmanilor! Ajuta-ma sa inteleg ce-i reprosezi lui Iohannis legat de cum a tratat din postura de presedinte pandemia...
Am urmărit aseară la B1 Tv și Digi 24 declarațiile și hotărârile șefului și mi-am amintit de declarații dânsului din 11 iunie 2020. Conform declarațiilor lui Iohannis de atunci, unii fug după voturi, nu după sănătatea românilor, citez:". ..... 237 de noi infectați de ieri până astăzi, avem noi și noi decese. Epidemia este între noi, virusul este în comunitate. Orice rațiune normală ne spune să fim precauți. Ori ești precaut, ori ești prost”, a afirmat Klaus Iohannis.Prefer să fiu precaut, pentru binele meu, al familiei mele, al prietenilor și al dușmanilor!
@Vecchio Vad ca esti din oradeaDin ce am vazut si auzit cu Primar pnl ati iesit din evul mediu, iar acum e presedinte al cjSa inteleg ca esti mai fan viorica sau fira care nu au facut nici 10% ?