Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 700287 ori)

0 Membri şi 9 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline ...

Partidele politice sunt cea mai nociva inventie pentru cetateni, dupa religie. Noi suntem napastuiti de ambele.

Masurile care intra in vigoare de luni vor dura cel putin pana pe 8 decembrie, dar asa cum la alegerile locale s-a votat cu masca, cred ca se va putea si acum, fara sa afecteze sanatatea celor implicati. Aerisire permanenta, ceva consum mai mare de gaz pentru compensarea racirii in sali si fluxuri de intrare si iesire din sectiile de votare/numarare. In plus, ar trebui sa se vada efectele masurilor pana atunci. Dar cum romanii sunt certati cu igiena de secole, e mai greu sa se obisnuiasca cu spalatul in cateva luni de pandemie.

Offline vali22

• Hero Member
  • Mesaje postate: 781
  • "Dă mai departe!" (" Pay It Forward!")
Nu sunt de acord. Existența partidelor politice este apanajul democrației. Vrei iar partid unic? Sau poate monarhie? Despotism iluminat?
Și cred că confunzi religia cu bigotismul și cu fanatismul. Compari religia de pe muntele Athos, de exemplu, cu terorismul în numele unui profet sau vreunui fanatic? Sau cu cruciadele care tot o formă de bigotism sau fanatism au fost. Mergi în Moldova la o mănăstire sau o sihăstrie și vei vedea credință adevărată.
  • Ex-Suzuki SX4 2011 SuperiorWhite 111500 km/Korando nou-nouț

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
Păi la școală nu o mai pot duce pe fii-mea că se inchid școlile dar alegerile nu se amână? Dl.Werner umblă cu dubla măsură...Nu este ok..

Diferenta intre cele doua situatii din punct de vedere epidemiologic este urmatoarea:
- la scoala copiii stau impreuna (cu profesorii) sase ore pe zi, douăzeci și doua zile pe luna, in conditii discutabile de distantare socială. Majoritatea elevilor si prifesorilor utilizează transportul in comun.
- la alegeri mergi intr-o singura zi si te poti blinda cu masca, mănuși, dezinfectant sau alte mijloace de protectie. Daca ai noroc sau fler, poti gasi secția de votare destul de libera (asa am votat in ultimii 20 ani), astfel incat staționarea în interior sa nu depășească 10 minute.
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline ...

@vali22 Incep cu ultima. N-am nimic cu credinta, e altceva fata de religie. Bine, ca si credinta orbeasca in ceva e tot o forma de bigotism.
Nu vreau partid unic, nici monarhie, ci senatori/deputati, ministri, consilieri, directori de institutii, scoli etc independenti, "apartizi" :) care sa lucreze in interesul tuturo cetatenilor/reprezentatilor, nu pe interese, manareli, intelegeri si alte sfori trase la nivel de partid.

Offline vali22

• Hero Member
@vali22 Incep cu ultima. N-am nimic cu credinta, e altceva fata de religie. Bine, ca si credinta orbeasca in ceva e tot o forma de bigotism.
Nu vreau partid unic, nici monarhie, ci senatori/deputati, ministri, consilieri, directori de institutii, scoli etc independenti, "apartizi" :) care sa lucreze in interesul tuturo cetatenilor/reprezentatilor, nu pe interese, manareli, intelegeri si alte sfori trase la nivel de partid.
@cad : Pai eu vreau asta de 30 de ani. Ai dreptate. Eu sunt credincios dar nu bigot, nici macar bisericos. Poate mai la batranete... (ca asta e..nimeni nu recunoaste dar frica te apropie de biserica..)
Acum pentru @gabineg : Anul asta va fi prima data cand nu voi vota la parlamentare in ultimii 30 de ani. Sunt foarte dezamagit. Cu PSD- NU. Cu PNL-NU (cati sunt de la PSD, acum in PNL) cu"ecologistii" (Vanghelie, Mitraliera si alti.. G.Oprea...)-NU. Cu Barna-NU. Poate cu Ciolos...dar nu sunt hotarat ca e mai"mic" decat Barna...
Apropo de scoala: Cate focare au fost in scoli pana acum? Chiar OMS (nu am link-ul la indemana acum) recomanda sa nu se opreasca scolile...

Online ntire2000

@ntire2000, in primul rand nu tie iti era adresata intrebarea.
In al doilea rand nu merge cu manipulari din astea ieftine.

Dragul meu, nu stiu ce vârsta ai tu, dar ai reactionat exact ca mama (care e trecuta de 70 +)
Ea saraca s-a bucurat prima data când l-a vazut pe Iliescu presedinte - manipularea pe atunci era greu de depistat ca nu erau "n" televiziuni de stiri sau radiouri si ce ti se servea pe tvr aia înghiteai.
Dupa aia s-a bucurat când l-a vazut pe Basescu - dar asta cu atât mai mult datorita faptului ca i-a tras-o lui Nastase.
Când a iesit mutalaul în locul lui Ponta iar s-a bucurat....
Acuma, s-a cam saturat de atâta bucurie - probabil e întelepciunea aia dobândita intensiv dupa ce te-au pacalit si mintit absolut toti de-a lungul unei vieti de om.

Iti doresc sa ajungi la întelepciunea asta cât mai tânar posibil ca sa nu fie nevoie sa traiesti resemnarea trista pe care o are mama la batrânete.
Nu deveni partizanul sau fanaticul unui om care prin natura functiei si pozitiei sociale e inevitabil teleghidat de altii.
O sa ai doar dezamagiri.

Spune-mi doar un singur lucru: tu esti de acord cu închiderea pietelor de unde îsi pot vinde/cumpara toti napastuitii marfa ieftina, în timp ce mall-urile vor ramâne deschise?

PS: pâna în 6 decembrie veti asista la cea mai dramatica cadere în procente a unui partid postdecembrist, pun pariu pe asta.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

The following users thanked this post: vali22

Offline FritzVonSpritz

Nu este prost..este ticălos...

Tu esi prea brutal, prea dai cu ciomagul.....
Uite la @ntire2000  ce elegant da la ficat  >:)
  • Suzuki Ignis GL 2018, Ex-Nissan Micra Hatchback 2005
Daca ai o masina, te bucuri de 2 ori: cand o cumperi si cand o vinzi....

The following users thanked this post: ntire2000, vali22

Online ntire2000

Legal, domnule, legal - ca ala din Lugoj  :baston:....care nu stia ca e filmat cu camera ascunsa.  >:)

Nu a trecut nici o luna de când tovarasul presedinte declara ca elevii sunt în siguranta în scoli (minutul 10:00) :-))

www.facebook.com/watch/?v=2646645132257160
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline vali22

• Hero Member
@FritzVonSpritz tocmai...ca NU. De regula sunt (sau cel putin incerc sa fiu..) cat mai echilibrat. Acum "am scapat-o". Ca m-au adus in stare "werneristii" de pe aici...
Eu vorbesc din prisma omului speriat de acest nenorocit de virus ( recent a murit din aceasta cauza un OM  pe care-l cunosteam de cand eram copil) dar care incearca totusi sa ramana lucid. Adica fiica-mea "invata" on-line dar domn'presedinte imi spune ca alegerile s-au facut in America si in vreme de razboi. Sa vedeti ce o iau astia in pleazna dupa 6 decembrie..
PS: Nu sunt PSD-ist, basist, PNL-ist, sau altfel de ...ist. Sunt un roman satul de minciuna. Dezamagit si poate...deznadajduit pentru ca chiar nu stiu CU CINE sa mai votez...

Offline FritzVonSpritz

Sa vedeti ce o iau astia in pleazna dupa 6 decembrie..

Cine-s "astia" ?  Ca  nu imi e clar  :notlst:
Iar daca nu ai cu cine vota, fa ca mine, fii mai "altfel"......odata tot asa nu am stiut ce sa votez si am pus stampila pe Asociatia rutenilor si lipovenilor , sau Partidul, nu mai stiu cum ii spunea si daca mai exista
Oricum, ceva necunoscut tot gasesti acolo, macar se bucura si aia ca iau un vot aiurea, din tara  ;)
  • Suzuki Ignis GL 2018, Ex-Nissan Micra Hatchback 2005
Daca ai o masina, te bucuri de 2 ori: cand o cumperi si cand o vinzi....