Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 700349 ori)

0 Membri şi 16 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Vecchio

Am urmărit aseară la B1 Tv și Digi 24 declarațiile și hotărârile șefului și mi-am amintit de declarații dânsului din 11 iunie 2020. Conform declarațiilor lui Iohannis de atunci, unii fug după voturi, nu după sănătatea românilor, citez:
". ..... 237 de noi infectați de ieri până astăzi, avem noi și noi decese. Epidemia este între noi, virusul este în comunitate. Orice rațiune normală ne spune să fim precauți. Ori ești precaut, ori ești prost”, a afirmat Klaus Iohannis.
Prefer să fiu precaut, pentru binele meu, al familiei mele, al prietenilor și al dușmanilor!  :-?
  • Vitara 1.4 Passion Allgrip AT/Jymni LJ80
Nu mă cert niciodată cu un prost, că mă aduce la nivelul lui și mă bate cu experiența. Bașca, are și mintea odihnită!
Am o mare calitate - iert foarte repede! Dar am și un mare defect - nu uit nicidată!

Offline ntire2000

In cazul lui este tot mai clar ca este prost.
Altfel, tara noastra ramâne în continuare minunata.
Legea domneste peste tot....
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline vali22

• Hero Member
  • Mesaje postate: 781
  • "Dă mai departe!" (" Pay It Forward!")
Nu este prost..este ticălos...
  • Ex-Suzuki SX4 2011 SuperiorWhite 111500 km/Korando nou-nouț

Offline toma

Am urmărit aseară la B1 Tv și Digi 24 declarațiile și hotărârile șefului și mi-am amintit de declarații dânsului din 11 iunie 2020. Conform declarațiilor lui Iohannis de atunci, unii fug după voturi, nu după sănătatea românilor, citez:
". ..... 237 de noi infectați de ieri până astăzi, avem noi și noi decese. Epidemia este între noi, virusul este în comunitate. Orice rațiune normală ne spune să fim precauți. Ori ești precaut, ori ești prost”, a afirmat Klaus Iohannis.
Prefer să fiu precaut, pentru binele meu, al familiei mele, al prietenilor și al dușmanilor!  :-?

Ajuta-ma sa inteleg ce-i reprosezi lui Iohannis legat de cum a tratat din postura de presedinte pandemia...

• Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

Offline ntire2000

Uite cam ce ar fi de reprosat.
Unui presedinte nu-i sta bine ca agent electoral.
Cred ca fisa postului e cu totul alta.
Dar foarte posibil ca la noi sa nu o aiba, face fiecare ce-l taie capul.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline BrSx4

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1596
  • Gen: Bărbat
  • Munca nu a omorat niciodata pe nimeni
    • Braila
  • SX4 1.5 glx, New Vitara 1.6 AllGripp Turqouaz
SX4 1.5 glx gri metal
New Vitara 1.6 AllGripp Turqouaz
Diferența dintre inteligență și prostie este că inteligența are limite

Offline toma

@ntire2000, in primul rand nu tie iti era adresata intrebarea.

In al doilea rand nu merge cu manipulari din astea ieftine:

Citat
Curtea Constituțională a României a respins contestația președintelui Klaus Iohannis pe tema organizării alegerilor parlamentare, spunând că Parlamentul are competența de a decide când vor avea acestea loc, nu Executivul.
[...]
„Având în vedere cele expuse, rezultă că Parlamentul are deplina competenţă de a stabili data alegerilor printr-o lege ordinară sau organică, după caz, în funcţie de decizia politică de a organiza alegeri în interiorul mandatului Camerelor sau în termenul de 3 luni consecutiv expirării acestuia. În lipsa unei legi de stabilire a datei alegerilor parlamentare, acestea pot avea loc doar în interiorul duratei mandatului de 4 ani al Camerelor, alegerile organizându-se la termen, pe când, în condiţiile unei asemenea legi, se pot organiza alegeri parlamentare atât la termen, cât şi peste termen, decizia politică în acest sens aparţinând în exclusivitate Parlamentului”, se arată în motivarea CCR.

Prin urmare chiar daca Iohannis si-ar dori alegeri la termen indiferent de situatie nu el este cel care decide asta. Si nici Orban.

@BrSx4

Citat
„Voi cere o informare la Minsiterul Sănătății și apoi vedem de ce s-a raportat zero. Mi se pare cel puțin ciudat, în condițiile în care s-au luat măsuri de îmbunătățire a situației. Voi cere o explicație pentru asta”

Deci tu consideri acest raspuns neadecvat? Si care era raspunsul pe care il asteptai?

Domnilor, consider ca presedintele putea aborda mai bine situatia la nivel de comunicare, in general. Si nu doar el, toti au comunicat dezastruos! Absolut toti!
Insa la nivel de atributii (ce-i permite legea sa faca) sincer nu stiu ce i se poate reprosa presedintelui ca ar fi putut sa faca dar n-a facut.

Acuzatiile le puteti indrepta catre Guvern care intr-adevar ar fi putut face mult mai multe. Insa nu doar Guvernul a jucat prost, la fel au facut-o si alte institutii, de partide nu mai vorbesc.

Consider deasemeni ca in momentul de fata responsabilitatea principala o poarta fiecare dintre noi. Ce facem si cum facem (indiferent care sunt recomandarile sau restrictiile impuse) este singurul lucru care poate face diferenta. Alegi sa te protejezi si sa-i protejezi pe cei din jur sau esti indiferent? Alegerea asta nu ti-o poate impune nici o institutie a statului, orice ar face.
« Ultima Modificare: 06.Nov.2020, 11:55:27 a.m. de toma »
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

The following users thanked this post: hugbear

Offline vali22

• Hero Member
Toma cred că tu ești "wernerist"... Păi la școală nu o mai pot duce pe fii-mea că se inchid școlile dar alegerile nu se amână? Dl.Werner umblă cu dubla măsură...Nu este ok..

Offline toma

@vali22, citeste te rog putin mai sus: NU presedintele stabileste cand se tin alegerile. Nici guvernul nu stabileste asta. Parlamentul e singurul care o poate face.

Iesiti putin din paradigma "tatucului".

Offline vali22

• Hero Member
Parlamentul o să stabilească data alegerilor după promulgarea de către președinte. Care o tot o plimbă și o tergiversează până trece termenul. Și astfel rămâne în vigoare hotărârea de guvern prin care data alegerilor este deja stabilită pe 6 decembrie 2020...S-a schimbat ceva în sensul ăsta?