Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 700321 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Catalln

Hmm... strict părerea mea... menținerea zâzaniei între vecini/colocatari este menținută și face parte din zâzania întreținută la nivel de tara.
De exemplu, deși sunt foarte multe situații unde sunt montate apometre de apa rece și calda în/la fiecare locuință facturarea se face tot pe apometru din scara/bloc/colțul blocului/străzii... fiecare trage propriile concluzii.

Cat timp exista soluții tehnice recunoscute/certificate/legale sa se măsoare o utilitate dar autoritățile o... lălăie... și pe reglementare, și pe implementare... acest lucru spune multe.
  • Suzuki Vitara Passion 2015 1.6 VVT 4WD MT
Consum declarat: urban 6,5 L/100 Km; mixt 5,6 L/100 Km; extra urban 5,1 L/100 Km
Consum mixt realizat la

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14538
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
Hmm... strict părerea mea... menținerea zâzaniei între vecini/colocatari este menținută și face parte din zâzania întreținută la nivel de tara.

Asta o avem în ADN-ul natiei. :pardon:
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline hugbear

O întrebare: câți dintre bucureșteni știu că „satul cu miniștri” șade cu poponeața sa sexy și roz pe o pernă moale și pufoasă de energie geotermală și că de-a lungul timpului edilii s-au făcut că plouă pe tema asta?

http://www.b365.ro/nordul-bucurestiului-sta-pe-o-comoara-energetica-neexploatata_50260.html
https://www.libertatea.ro/stiri/cat-ne-costa-incalzirea-cu-apa-geotermala-2028781

În altă ordine de idei:

https://www.impact.ro/explicatia-geniala-data-de-primarul-din-arges-prins-la-volanul-unui-camion-cu-lemne-furate-102426.html
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

The following users thanked this post: NicNic

Offline enicky

Un lucru nu-mi iese din minte:
- Cine și unde am fost!
- Unde am fi putut ajunge!
- Unde am ajuns!  :-?
Adica trei lucruri .
   Am ajuns acolo unde trebuia sa ajungem!
   Cand bogatii te accepta intre ei, e clar ca au un interes, e clar ca le placi dintr-un punct de vedere(cel putin, altfel n-ai fi acolo !
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
Am trecut de pagina buclucasa.  Pana o repara @Mustang, cred ca putem posta in continuare.

Toma: SOLVED
« Ultima Modificare: 06.Nov.2020, 12:50:18 p.m. de toma »
  • SX4 by Giugiaro

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
  • SX4 by Giugiaro

The following users thanked this post: hugbear, toma, ariciul

Offline toma

Interesant punct de vedere.
  • Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

Offline enicky

Da, Romania se vede intr-un fel de la Bucuresti si in alt fel de marginea cea mai bogata a Europei !
Mai interesante mi se par comentariile, nu le ratati.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline toma

E frustrant [...] ca nu sancționează administratorii de drum care [insert frustration here].
300% de acord cu tine. Cu o mențiune: administratorii drumurilor publice sunt de obicei persoane juridice administrate de stat, deci orice penalizare se plătește de la bugetul de stat (adică în final tot de mine și de tine). Cât timp din regulamentele de organizare și funcționare ale instituțiilor publice lipsește (cu obstinație, aș zice) obligația recuperării la buget de la angajații în culpă a sumelor cheltuite ca sancțiuni și cât timp Curtea de Conturi se va face că uită că aceste prevederi există acolo unde există, NU va exista niciodată nicio responsabilizare în acest domeniu (și nici în altele aflate în aceeași situație).

Adica angajatul sa plateasca pentru greselile facute la serviciu din buzunarul propriu? Ce concept bizar...
Lasand ironia deoparte, cred ca @hugbear a pus degetul pe rana. Cat timp nu il ustura la buzunar ce interes are sa-si faca datoria cat mai bine? Etica? Alt concept bizar... cum naiba ajungem mereu la filozofie?

In alta ordine de idei: Legea privind confiscarea extinsă a averilor dobândite ilicit a fost promulgată de Iohannis
Desi perfectibila, este totusi un pas inainte. Acu' mai ramane detaliul ala care mereu ne da de furca: sa se si aplice!
  • Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain