Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 700343 ori)

0 Membri şi 18 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Vecchio

Aseară la ROMANIA TV în emisiunea lui Lili Ruse, a fost invitat deputatul Cristian Seidler care a fost întrebat despre fraudarea alegerilor locale. :-?
Șocant răspuns : fraudarea alegerilor a fost INVENTATĂ...  :happy: :-))  =))
.. după ce o țară întreagă a văzut (cine a vrut să vadă)imaginile...a auzit înregistrarea verbală a doamnei judecător Olimpia Crețeanu, locțiitoarea în BES1 cu presedintele secției ...saci rupți, lipsă liste suplimentare și permanente...și tot ce s-a auzit... :-?
Ce părere aveți stimați domni?  :dknw:
Chiar în halul ăsta am ajuns...să fim prostiți pe față????????????...asta înseamnă că și la alegerile parlamentare o să procedeze la fel...
Și atunci pentru ce sa mai votez ?...la ce kkt să mă mai duc la vot?... ca votul meu să fie aruncat la coș...dacă  votez altceva decât USR...PNL...PMP..  :-O
  • Vitara 1.4 Passion Allgrip AT/Jymni LJ80
Nu mă cert niciodată cu un prost, că mă aduce la nivelul lui și mă bate cu experiența. Bașca, are și mintea odihnită!
Am o mare calitate - iert foarte repede! Dar am și un mare defect - nu uit nicidată!

Offline toma

Romania TV, da, acolo numai adevaruri grele se rostesc.

Esti amabil sa le spui ca domnu' Soros a incurcat listele, ca eu nici acum n-am primit cei 30 lei pentru caine.

Mai oameni buni, va uitati la cele mai toxice posturi de "stiri"  :notlst:

Domnu' Sebi Ghita ce mai face? E bine?
  • Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

Offline Vecchio

Face omul ce i se spune (și nu e singurul om al serviciilor) ;)
Da rog-u-te, spune-mi matale un post de știri care este imparțial și nu mănâncă kkt!  :fluier:
De regulă mă uit la filme și emisiuni de divertisment sau științe, că-n rest ... se servește cu polonicul!
« Ultima Modificare: 27.Oct.2020, 09:17:32 a.m. de Vecchio »
Nu mă cert niciodată cu un prost, că mă aduce la nivelul lui și mă bate cu experiența. Bașca, are și mintea odihnită!
Am o mare calitate - iert foarte repede! Dar am și un mare defect - nu uit nicidată!

Christian 1

• Vizitator
Mi-ai luat vorba din gura. :)
Exista vreun post de stiri netoxic?
"Spectacolul stirilor bine facute" va spune ceva?

Offline toma

Da rog-u-te, spune-mi matale un post de știri care este imparțial și nu mănâncă kkt!  :fluier:

N-am o astfel de recomandare. Eu am renuntat sa ma uit la stiri la TV de cativa ani buni. La momentul respectiv consider ca stirile ProTV de seara erau cele mai ok. Nu stiu cum mai este acum.

Toate posturile de "stiri" din Romania urmaresc agendele celor care le detin, unele mint prin omisiune, altele pur si simplu dau stiri complet false. Si daca buletinele informative poate ca isi pastreaza o doza de "normalitate", mizeria iese la iveala in emisiunile "talk-show". Acolo nu ti se mai prezinta fapte, acolo esti spalat pe creier si ti se interpreteaza faptele - nu-ti mai folosesti mintea proprie ci iei pe nemestecate mizeria regurgitata de "moderatori" si invitati.

Recunosc totusi ca gasesc o placere vinovata in a ma uita cateva minute la Aneta3 in serile in care PSD-ul pierde diverse alegeri  >:)
« Ultima Modificare: 27.Oct.2020, 09:30:49 a.m. de toma »
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

Offline Vecchio

"De gustibus non disputandum est"  ;)

Offline toma

@Vecchio,  "gusturile" se refera la ceva subiectiv: arta, frumusete... lucruri din astea.

Posturile de stiri la care te uiti nu intra la categoria "gusturi". Chiar deloc.

Offline Vecchio

Plăcerea de a savura înfrângerea cuiva e chestie de gust (părerea mea) și mie cel puțin, ca fost sportiv, îmi spune multe!

Offline toma

Da, recunosc ca nu sunt deloc fair-play cand vine vorba despre partidul care a adus cele mai mari deservicii acestei tari in ultimii 30 de ani - asta daca vorbim despre infrangeri la alegeri.

Insa moacele de  inmormantare ale acelora care, dupa ani de zile de mancat rahat seara de seara, sunt pusi in fata esecului si isi dau seama ca trebuie sa o ia de la capat cu "meniul" inca un ciclu electoral si ca nu au reusit sa prosteasca suficient de multi oameni: asta, dragule, e divertisment in forma pura.

Altfel, aparent majoritatea suntem tentati sa tragem concluzii pripite despre caracterul oamenilor  :dknw:

Sa fim sanatosi si inainte si dupa vot!

The following users thanked this post: costin_bad

Offline Vecchio

Să ne dea Domnul sănătate la toată lumea, da la vot nu mă duc! Nu m-am deranjat nici la locale că știam cine va ieși, iar acum nu mai am ură ca să votez! :happy:

The following users thanked this post: vali22