Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 700370 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Vecchio

Dificil din cale afară de schimbat mentalitatea. Am fost și suntem BALCANICI!
  • Vitara 1.4 Passion Allgrip AT/Jymni LJ80
Nu mă cert niciodată cu un prost, că mă aduce la nivelul lui și mă bate cu experiența. Bașca, are și mintea odihnită!
Am o mare calitate - iert foarte repede! Dar am și un mare defect - nu uit nicidată!

Offline ntire2000

Daca ti-a placut aia atunci citeste si asta:  https://www.contributors.ro/cu-tancul-in-lanul-imposturii-educationale/

Dupa asta am facut pauza.
Restul citesc mâine ca nu mai am nervii ca la 20 de ani când nu dormeam nopti în sesiune la UBB.

S-apoi ne miram ca fug toti din tara asta, ca de ciuma.
Apropo, din 170 câti erau în promotia mea, am mai ramas vreo 60 pe meleagurile patriei.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline ntire2000

• スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline enicky

Spitalul Colentina este o uzina !!
  Are mai multe pavilioane/cladiri amplasate intr-o curte imensa, numeroase specializari, 900+ paturi, iar pacientii tratati erau in medie intre 10 si 20000 pe luna!
   E greu cand ai lucrat intr-o clinica de provincie(Pitesti), sa te trimita partidul direct in buricul targului si tu sa ai doar vreo 35 de ani si sa dirijezi cateva sute de cadre medicale rutinate la greu ! Pe dermato si chirurgie am fost eu si au medici super !!!
   Si ca sa fie tacamul complet, omul a mai furat si putin covid, pe care nu si l-a tratat la el in spital(oare de ce ???!!!), a preferat la Victor Babes !!! :dknw:
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline ntire2000

Tren la aeroport în 2020, tehnologie din 1930

Cam asta e handicapul nostru tehnologic fara de alte tari dezvoltate, între 50-100 si de ani.
Ca mentalitate cred ca stam mai rau, unii se regasesc în evul mediu.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline ntire2000

• スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Christian 1

• Vizitator
No comment....

Gafa momentului de la Monica Anisie: Pentru scoala online, in casele fara curent electric, elevii pot urmari lectiile la televizor.....

Ma duc sa bag somn, când citesc astfel de stiri simt nevoia de restart.
Parerea mea e ca-ti pierzi timpul cu asa ceva.Timpul e cea mai pretioasa "valuta" ce o avem fiecare dintre noi.
Repet,parerea mea!

The following users thanked this post: ntire2000

Offline shpeedy

Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline ...

O poza preluata de pe hotnews care reflecta tara.

Offline ntire2000

Mergeti la mare cu masina, e mai rapid....
UN MILIARD DE EURO ARUNCAT PE APA SÂMBETEI
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού