Mulțumesc de sait, chiar nu știam unde aplecat IED. Si, da! Dl. Peiu are dreptate, dar ce sa-i faci, toți uita după ce ajung la butoane. Sau nu uita dar calculele electorale...chiar nu ați observat ca CC a interzis tăierile de lefuri si pensii? Adică CC impune inflație. Pe care toți economiștii o numesc "mama rezolvărilor tuturor problemelor economice". Doar că, perversa, distruge tot căci sărăcește pe absolut toată lumea, dar mai ales pe săraci...
Din criza postcomunista s-a ieșit in aproape 20 de ani in care am avut o inflație de peste 3000:1. Mie, in acest timp, mi-a crescut salariul numai de vreo 800 de ori, așa că am ajuns la 25% din salariul real din primăvara lui '90...Unchiul meu (comunist devotat cumva) avea 50.000 lei in '89 la CEC, după o viata de munca. Avea peste 50 de ani atunci. După 4 ani abia si-a luat un TV color la mana a doua cu ei si asta pentru că a insistat vară-mea, ca altfel ii ajungeau doar de batiste, la înmormântare...In primăvara lui '90 un apartament cu 2 camere se vindea cu 70.000 lei...De aia Băsescu si Boc au făcut ceea ce n-a făcut nimeni, plătind cum au plătit si făcând Antenele mari. Nimeni n-a avut curaj să taie si dl. Peiu nu prea ar trebui sa vorbească, căci el nu a susținut atunci necesitatea tăierilor in locul inflației...