Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 708686 ori)

0 Membri şi 6 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline body

Esti expert in a divaga . Uite un comentariu la care subscriu in totalitate.
"Cei n-au vrut in Divizia Tudor Vladimirescu, cei impuscati de sovietici, cei morti in SIberia dupa 1945, cei de la Canal, cei din lagarele romanesti, cei lasati fara NICIO pensie, cei ce au luptat in munti, Maresalul ANtonescu, aceia au avut onoare militara! nu politrucii lui Ilie Ceuasescu (Dogaru si Pricina), nu Militaru, Kostyal, Chitac, Nicolschi, Mitica Iliescu, Costica Voicu, Plesita si cei ca ei! Ce reparatii -macar MORALE- au avut ofiterii regali dupa 1990??? nimic, erau criptocomunistii la putere, aceeasi care cu Ponta in cap plang pe umerii politrucilor din armata.! "
Seic de ploiesti cu Mitsu Outlander si nevasta cu Vitara

Offline Laurentiu

http://www.antena3.ro/politica/udrea-i-am-recomandat-presedintelui-sa-nu-vina-la-manifestarile-din-iasi-ne-a-spus-sa-nu-venim-noi-117435.html
Citat
"De 1 Decembrie, îi uram României să fie iubită de cetăţenii săi. Astăzi (n.r. 24 ianuarie), la Iaşi, de Ziua Unirii Principatelor, o parte dintre cetăţenii României au ales să strige împotriva Preşedintelui legitim ales şi să acopere astfel Imnul Naţional. [...] susţine Elena Udrea, într-o postare pe blogul personal"
1. Orice cetatean isi iubeste tara muma insa este o deosebire in a-ti iubi tara si a-ti iubi conducatorul "legitim ales" care loveste fara mila in oricine si iti vorbeste de la cel putin al 10-lea nivel in sus ( "cinta TU si eu dansez Hora Unirii" ). La manifestatie nu erau numai pensionari militari; erau si profesori si medici si bugetari si pensionari civili. Toti cei care au huiduit au fost atinsi de "bisturiul" lui Basescu.

2. Huiduielile au inceput inaintea imnului asa ca acesta, NU s-a auzit. Fanfara trebuia sa astepte sa inceteze huiduielile si apoi sa inceapa imnul. ;)

Deh, blonda tot blonda ramine.  :D
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline Silfax

[quote ]
@adrian_r5
Buna gluma asta cu '68 ... banuiesc ca si tie iti place  >:) >:) >:)
[/quote]

... aici ai dreptate, exista mai multi care vad in acele evenimente o gluma; tot in gluma se conduce si tara asta doar , nu? Si ca sa dau un raspuns direct la intrebarea ta: acesta este nu. Personal nu gust acest tip de "umor"!
  • S-Cross Elegance benzina 4x2

Offline adrian_r5

@Silfax ... nu stiu ce ai vrut sa spui aici ... personal am inteles ca rusii s-au speriat de armata romana si n-au mai venit peste noi in ' 68 ... Treaba cu speriatu' de armata romana mi s-a parut a fi o gluma  >:D<
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

Better Motörhead than Dead :yeah:

Offline Laurentiu

... personal am inteles ca rusii s-au speriat de armata romana si n-au mai venit peste noi in ' 68 ...
Citat
In 1968 se pregatea invazia URSS asupra Romaniei.
..........................
Potrivit acestui plan, trupele sovietice, ungare şi poloneze urmau să invadeze România pe 22 noiembrie, ora 4.00 dimineaţa.

http://satirikon.ro/2010/10/21/in-1968-se-pregatea-invazia-urss-asupra-romaniei/
« Ultima Modificare: 25.Ian.2011, 12:26:24 p.m. de Laurentiu »
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).

Offline adrian_r5

Da ... deci din articol m-am lamurit de ce nu ne-au invadat rusii in '68:

Unul din putinele lucruri pe care le-a putut face Ceausescu la vremea respectiva, ca sa contracareze invazia, a fost sa infiinteze Garzile Patriotice – cu bastile alea urate. Rusii nu ne-au mai atacat, drept care garzile au plecat la strans cartofi.

PS - lamurit bustean  >:) >:) >:)

Offline Silfax

Ceea ce am vrut sa subliniez este faptul ca asa cum este ea cu bune si cu rele in '68 ar fi fost linia 1. Ca a fost politizata dupa '44 si ca a tras la revolutie sub comanda unor infami, este si asta o realitate. Poate ca daca acestia din urma, ar fi avut o bruma de constiinta cat a avut-o gen. Milea, lucrurile nu ajungeau atat de departe...
Totusi sa nu uitam este o structura a societatii fara de care Romania ca stat ca  nu ar exista.
  • S-Cross Elegance benzina 4x2

Offline body

Pentru cei ce sustin pensiile nesimtitilor astia de ce nu faceti voi o cheta si adunati bani , de ce trebuie sa ne obligati si pe noi ceilalti sa cotizam la burdihanele astora? Nu au cotizat o zi si vor pensii cat 2-3 muritori.
Seic de ploiesti cu Mitsu Outlander si nevasta cu Vitara

Offline adrian_r5

Ceea ce am vrut sa subliniez este faptul ca asa cum este ea cu bune si cu rele in '68 ar fi fost linia 1.
APV-isti  sau recrutii   :-/ :-/ :-/    Tu chiar crezi ca APV-istii ar fi fost carnea de tun  >:) >:) >:)

Totusi sa nu uitam este o structura a societatii fara de care Romania ca stat ca  nu ar exista.
Cam parazita structura asta  >:) >:) >:)

Pentru cei ce sustin pensiile nesimtitilor astia de ce nu faceti voi o cheta si adunati bani
:clap: :clap: :clap:    :clap: :clap: :clap:

Offline Laurentiu

PS - lamurit bustean  >:) >:) >:)
Mai poti citi: http://istoriacomunismului.blogspot.com/2008/08/cehoslovacia-1968-40-de-ani.html

Sint multe documente si comentarii pe net cu privire la acest eveniment.

Citi lideri politici din lagarul comunist au condamnat invadarea Cehoslovaciei ?
http://mariusmioc.wordpress.com/2009/08/22/21-august-1968-ceausescu-condamna-invazia-sovietica-in-cehoslovacia/
« Ultima Modificare: 25.Ian.2011, 01:06:04 p.m. de Laurentiu »
  • Suzuki SX4