Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 700389 ori)

0 Membri şi 15 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline sfichiu

Pe bani publici se face treaba dar și se distruge in același timp!                                    https://romani-buni.info/2020/09/video-un-primar-le-a-scos-bancile-si-stalpii/?fbclid=IwAR24TyDVL4gwX3UIFIw6Zgpf6dbzFrqxp5i0tt4faYJl_1rOCSNZoL_PiBc
  • VITARA S ,Matiz

Online ntire2000

• スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline ...

Sa inteleg ca de-aia voteaza pensionarii cu PSD, sunt incapatanati ca magarii?
Sau, de fapt, fiecare trage ponoasele, in functie de caruta la care se inhama (credit imobiliar pe 30 de ani, masini, dispozitive, haine, restaurante si concedii scumpe)?
Vorba aia: nu-ti convine? Nu mai munci! Nu ai paine? Mananca cozonac!

Nu doar platim pensii celor care ies la 40, dar si contributii la sanatate: https://www.rfi.ro/social-125627-curtea-de-conturi-12-milioane-de-romani-asigurati-la-sanatate-dar-scutiti-de-la-plata

Bineinteles ca o parte din cei asigurati fara plata sunt copii, pensionari cu pensii mici, studenti, dar restul de circa 6 milioane de persoane?

Offline shpeedy

Dar oare cati pensionari de azi s-au gandit la ce vor face (cum se vor intretine) cand vor ajunge la pensie? Au investit in ei sa castige mai bine pentru a pune ceva si deoparte pentru cand nu vor mai munci? Au luat calea antreprenoriatului pentru a munci cat mai mult pentru ei si nu pentru altii? Alegerile facute pana sa ajunga la pensie au construit o societate care sa le protejeze cat de cat agoniseala din timpul vietii (nu mai vorbesc de construit ceva pentru sustenabilitatea generatiilor urmatoare)?

Prin prisma acestor intrebari, dati-mi voie sa am niste mixed feelings cu privire la soarta pensionarilor, soarta pe care si-au cam construit-o singuri. Sunt 'pentru' solidaritate sociala, dar daca - in mod repetat - prin alegerile facute imi f...ti atat mie (si copilului meu) sansa unei vieti cat de cat echilibrate intr-o societate cat de cat normala, cat si tie sansa unei pensii cat de cat linistite, nu stiu cat suport/credit iti mai pot acorda...

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

The following users thanked this post: saureign

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14538
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
Statistici de la alegerile locale din București din 27 septembrie 2020.
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Online ntire2000

• スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
"Polițiști din cadrul Secției 2 au legitimat un grup de 8 tineri, cu vârste cuprinse între 14 și 16 ani, care se aflau în curtea instituției de învățământ, încălcând normele legale de acces".

Contesti declaratia poliției? Ce daca erau olimpici? Puteau sa fie si academicieni. Nu respecti legile si regilile, atunci platesti.
  • SX4 by Giugiaro

Online ntire2000

Da, spatiile scolii sunt interzise tinerilor.
E mai bine ca acestia sa mearga la baruri sau cluburi, acolo se desavârseste o educatie completa.
Iar politia trebuie sa negocieze si sa dea avertismente doar interlopilor, e si normal pe undeva - aceia sunt viitorul acestei tari ca restul oamenilor normali pleaca de pe aici.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
Interlopii au fost tineri lăsați să facă ce vor de catre politie.

In orasele de provincie tinerii nu au alternative de petrecere a timpului liber si se aduna pe băncile plasate de primărie in parcuri si in fata scărilor de bloc. Sparg seminte pana la 2 noaptea si scuipa cojile pe jos si arunca ambalaje de sucuri si bere pe jos. Vinovati sunt sutoritatile locale si parintii. Primii pentru ca nu le ofera spatii dedicate de petrecere a timpului liber, iar ultimii ca nu-i supraveghează si nu-i intereseaza ce fac.

• SX4 by Giugiaro