Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 700493 ori)

0 Membri şi 10 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline ntire2000

Ni se servesc în continuare minciuni si iar minciuni.
Nu ar fi mai simplu sa ni se spuna totusi adevarul?
Pe bune, dupa 30 de ani de minciuna pe cine cred ei ca mai prostesc?

https://www.libertatea.ro/stiri/ludovic-orban-nu-vom-putea-achizitiona-toate-cele-250-000-de-tablete-pentru-elevi-vom-schimba-conducerea-onac-3108412
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline rexkrokiDAU

Ministrul Transporturilor... no comment  :-t

Offline ntire2000

Ce-mi place ipocrizia unora însetati de "dreptate".
Motociclistul face exact aceleasi manevre (a depasit 8 masini pe linia continua) ca si masina oficiala a ministrului, dar nimeni n-a avut nici o problema cu asta.
Se aude foarte clar o sirena (de la 0:03 si pâna la 0:07) în momentul în care motociclistul este depasit, deci puteam presupune ca se facea uz de caracterul oficial al deplasarii.

In codul rutier se specifica clar ca

Restul e can-can sau tara în care traim.
Plina de bagatori de seama.

PS: a se observa dotarile de top ale motociclistului, atât pe ghidon cât si camera GoPro de pe casca.
Ai zice ca se plimba doar pentru a face documentare sau reportaje.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

The following users thanked this post: Costique

Offline rexkrokiDAU

Până să ajungem la motociclist, caută și pune aici cine are voie să folosească semnale acustice și luminoase și în ce condiții.

PS. observă și conștientizează te rog că nu am făcut referire la ipocrizia băgătorilor de seamă, asta apropo de regulamentul forumului.

Offline ntire2000

Citat
Art. 223 din Regulamentul de aplicare a OUG nr. 195/2006

Art. 223. - (1) Poliţia rutieră asigură însoţirea coloanelor oficiale cu echipaje specializate potrivit competenţei.

(2) Se însoţesc cu echipaje ale poliţiei rutiere demnitari români sau oficialităţi străine cu funcţii similare acestora, după cum urmează:
a) Preşedintele României;
b) preşedintele Senatului;
c) preşedintele Camerei Deputaţilor;
d) primul-ministru al Guvernului.

(3) În situaţii deosebite, care impun deplasarea în regim de urgenţă, pot beneficia de însoţirea cu echipaje ale poliţiei rutiere şi miniştrii din Guvernul României sau omologi din străinătate aflaţi în vizită oficială în România, precum şi şefii misiunilor diplomatice acreditaţi în România, cu ocazia depunerii scrisorilor de acreditare.

(4) Beneficiază de însoţire şi candidaţii la funcţia de Preşedinte al României, pe timpul campaniei electorale, după validarea candidaturii, numai pe raza localităţilor unde au loc activităţile electorale.

Multumit?
Inteleg ca dobitocul de Oprea a creat un curent negativ fata de coloanele oficiale.
Dar trebuie sa întelegem ca nu toti merg la restaurant sau la femei, unii mai merg si cu treaba.

PS: Nu ca i-as iubi excesiv pe astia de la putere, dar un pic de obiectivitate nu strica.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

The following users thanked this post: Costique

Offline rexkrokiDAU

Ai văzut în filmuleț o mașină de poliție?

Offline ntire2000

Foarte bine ca n-a avut, a facut economie.
Avea în schimb o masina oficiala dotata cu sirena si semnale luminoase.
Nu cred ca are probleme cu ea daca merge la RAR, cred totusi ca era echipata legal.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline ntire2000

PS. observă și conștientizează te rog că nu am făcut referire la ipocrizia băgătorilor de seamă, asta apropo de regulamentul forumului.

Chill man, ma refeream la comentariile clipului de pe youtube, nu trebuie sa te simti vizat.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline rexkrokiDAU

Eu am pus filmulețul pe forum, nu comentariile.
Iar referitor la faptul că ministrul a făcut economie... dă-mi voie să zâmbesc amar.

Offline ntire2000

Citat
A încălcat linia continuă

Din verificări a rezultat că ministrul Bode se afla într-un Volkswagen Touareg condus de un angajat al SPP în vârstă de 33 de ani. La un moment dat, acesta s-a angajat într-o depăşire nepermosă trecând peste marcajul linie continuă, a pătruns pe contrasens şi s-a tamponat cu un Ford condus regulamentar din sens opus de un bărbat de 41 de ani, cetăţean polonez. În urma accidentului, atât şoferul lui Bode, cât şi o femeie de 36 de ani, soţia bărbatului polonez, pasageră pe scaunul din dreapta faţă al Fordului, au fost răniţi uşor. Ei au primit îngrijiri de la echipa medicală sosită la faţa locului, dar au refuzat transportul la spital. Verificaţi cu etilotestul de poliţiştii rutieri, s-a constatat că niciunul dintre conducătorii auto nu consumase alcool, iar în cauză s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi cercetările vor fi efectuate Parchetul Militar deoarece şoferul lui Lucian Bode este cadru militar.

End of story, era masina SPP dotata legal cu girofar, stroboscop si instalatie de avertizare sonora; restul e cancan si presa tabloida dupa care sunt ahtiati majoritatea comunistilor care filmeaza pe linie continua dar sunt deosebit de indignati când legea e încalcata.
Soferul a gresit flagrant deoarece trebuia sa astepte replierea celorlalti participanti la trafic ca sa-i faca loc sa treaca în siguranta.

https://ziarulargesul.ro/ministrul-transporturilor-implicat-in-accident-la-draganu/

« Ultima Modificare: 02.Sep.2020, 01:33:38 a.m. de ntire2000 »
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού