Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 708648 ori)

0 Membri şi 5 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Laurentiu

-Nu stiu care este treaba cu simirad, ca noi in bucale....suntem cam departe de Iasi...
In viata, sint oameni care se bat pt a obtine puterea si oameni carora li se ofera puterea. Simirad face parte din prima categorie.
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline rexkrokiDAU

Asta e de bine sau de rau?

Offline Laurentiu

Eu zic ca e de rau.
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).

Offline body

1. Ar fi trebuit sa am dar, varul meu a murit inaite de termen acum 4 ani. A fost maistru militar in aviatie.
2. Inseamna ca amindoi in '77 eram in cimpul muncii. Eu aveam insa carte de munca intocmita la ora aceea. ;)
Ete vezi , io lucram la negru , adica era unul negru la care lucram ! :-))
In alte tari normale huiduirea la imnul national era caz penal , dar si unora dintre voi li se pare normala chestia asta si va mai dati patrioti , interesant mod de a gandi!
Seic de ploiesti cu Mitsu Outlander si nevasta cu Vitara

Offline Laurentiu

In alte tari normale huiduirea la imnul national era caz penal ...
Ai gasit un motiv de care sa te iei. Dupa tine ar fi trebuit sa fie bagat in caz penal tot orasul sau doar un singur om din pricina caruia s-a huiduit ? :)
Hai sa-ti explic ca doar n-ai fost acolo sa stii: din cauza huiduielilor, nu s-a auzit imnul. Daca omul cu pricina ar fi plecat din piata, festivitatea s-ar fi desfasurat normal ca si celelalte de pina acum. ;)
  • Suzuki SX4

Offline rexkrokiDAU

Parca vazusem niste poze mai vechi, din 2009 parca, in care era si omul ala acolo si o tanti blonda si totusi lucrul asta nu i-a impiedicat pe cei de acolo sa se stranga in hora.  :)

Offline Laurentiu

Parca vazusem niste poze mai vechi, din 2009 ...
Timpul de multe ori isi spune cuvintul iar omul, in tot acest rastimp poate evolua sau involua.
  • Suzuki SX4

Offline body

Omul ala vrei tu sau nu vrei e presedintele tarii ALES . S-a mai incercat sa-l suspende si .... a iesit ce a iesit .
Reet , pt huiduirea imnului tarii in multe tari se raspunde penal ( bulau pe intelesul tau). Numai la noi militienii isi arunca caschetele , se huiduie imnul si multe alte de-astea . Si tocmai de cei ce se presupune ca au depus un juramant catre tara. Tara ce e aia , un moft , burdihanele lor sa traiasca.
Seic de ploiesti cu Mitsu Outlander si nevasta cu Vitara

Offline adrian_r5

Link-urile mergeau puse si pe un alt topic dedicat aducerilor aminte insa cred ca e mai util aici:

... in filmarile respective se vad multe bonete ... caschete nu prea - doar citeva pe linga ceausescu  >:)
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

Better Motörhead than Dead :yeah:

Offline Laurentiu

penal ( bulau pe intelesul tau).
Chiar nu gasisem in dex cuvintul PENAL si tocmai ma intrebam ce inseamna.
Multam fain pt explicatia academica.  :)
  • Suzuki SX4