Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 700506 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline NicNic

[...]
https://www.libertatea.ro/stiri/uniunea-europeana-rezerva-300-de-milioane-de-doze-din-viitorul-vaccin-impotriva-covid-19-care-ar-putea-fi-produs-de-sanofi-3082096
[...]
Ar fi doar o mica problema, UE numara 500 de milioane de locuitori.

Sunt destui "naturisti" prin Europa, care nu accepta vaccinarea.
Chiar trebuie sa ne facem probleme pentru ei?
Sau se va merge cu arcanu' dupa "naturisti", sa fie vaccinati anti-Covid?
  • ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!

Offline remarque

O chestie măruntă dar relevantă ce mi s-a întâmplat azi. Cumpăr o canapea de la Dedeman, circa 100 kg, transport gratuit inclus în oraș, stau în oraș. Ii întreb dacă nu mi-o pot urca în locuință la etajul 1, contra cost desigur. Îmi zic că se rezolvă, intră în ceva soft complicat ce îmi calculează costul funcție de greutate, etaj, etc. Butonează vreo 10 minute, dau câteva telefoane și obțin rezultatul: 149 lei zic ei. OK zic eu. Semnăm un contract de custodie și transport gratuit care nu include clauza cu urcarea la etaj, întreb de ce, mi se spune: lasă domne că te rezolvăm noi la prețul de 149 lei. Zic OK. Azi vine canapeaua, șoferul mi-o lasă în drum și atât. Păi bine mi s-a promis contra cost și transportul la etaj, m-aș încumeta eu cu vreun vecin, dar am o hernie de disc spre operabil, nu  se poate rezolva contra cost, etc. Răspuns: NU. Ce naiba îl costa pe cel ce mi-a promis că rezolvă cu urcatul la etaj (același care a semnat contractul de custodie) să dea un telefon cu ceva  timp înainte să mă anunțe că nu-și poate ține promisiunea să am timp să-mi găsesc o alternativă. Afară cald de mori, soare și parcă se pune de o ploaie torențială. Eu stau pe canapea la soare. Dacă aveam o bere aș fi băut una pe canapea. Îmi place canapeaua asta.

P.S. Între timp am urcat-o împreună cu doi vecini inimoși, să le dea Dumnezeu sănătate, mă duc să caut prin casă ceva Ketonal sau Diclofenac.
« Ultima Modificare: 04.Aug.2020, 03:52:06 p.m. de remarque »
Knock! knock! knock! Cine bate? Rod knock!
La Suzuki RO un defect major în garanție ți-l rezolvi pe banii tăi! Până îi acționezi în instanță pentru recuperarea prejudiciilor...
New Vitara 1.6 VVT MT Passion Allgrip

Offline perfidus

:facepalm:

Moderator: "Articolul 4.4 Sunt interzise postarile off-topic si incitarea la postari off-topic. Postarile off-topic sunt acele postari care nu sunt legate de subiectul discutat, fie ca incalca sau nu alte articole ale regulamentului. In aceasta categorie se incadreaza si postarile inutile care contin doar unul-doua cuvinte (ex.: “bravo”, “super”, “ :D” etc.)."
Iti atrag atentia asupra regulamentului.
« Ultima Modificare: 04.Aug.2020, 11:56:55 p.m. de toma »

Suzuki Vitara 1.4T Spirit 4WD M/T 2019 ("Snow White")

Offline shpeedy

Nu stiu daca va dati seama cat de defecti suntem ca natie, in ansamblul ei - https://www.libertatea.ro/stiri/initiatoarea-legii-contra-pedofililor-ministerul-justitiei-cea-mai-mare-piedica-3085204?utm_source=facebook

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

The following users thanked this post: gabineg, toma, remarque

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14538
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
Schimbare de paradigma in Educatie si Administratie locala.
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline remarque

Nu stiu daca va dati seama cat de defecti suntem ca natie, in ansamblul ei - https://www.libertatea.ro/stiri/initiatoarea-legii-contra-pedofililor-ministerul-justitiei-cea-mai-mare-piedica-3085204?utm_source=facebook

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

De ce vii cu chestii din astea ? NU, nu le ignorăm, dar din păcate nu cunosc nici un mecanism, pentru că dacă l-aș afla l-aș folosi din plin, prin care să le ofer celor care-și bat joc de copiii noștri exact ce merită: bulău pe viață
Knock! knock! knock! Cine bate? Rod knock!
La Suzuki RO un defect major în garanție ți-l rezolvi pe banii tăi! Până îi acționezi în instanță pentru recuperarea prejudiciilor...
New Vitara 1.6 VVT MT Passion Allgrip

Offline Leutz

@shpeedy, consultarea curtii constitutionale pare sa fie corecta in cazul asta. Am vazut o delcaratie a primului ministru si mi s-a parut ca avea logica la el.

Guvernul nu se impotriveste legii respective (si in speta parlamentului, romanilor, copiilor abuzati, etc.) asa cum se trambiteaza, ci incearca sa faca legea neatacabila, date fiind posibilele discordante cu alte legi. In virtutea acestor discordante, daca legea in cauza ar fi promulgata in forma actuala, ar exista portite de scapare pentru infractorii vizati, prin invocarea acestor discordante, exceptii, discriminari in raport cu fapte similar sau chiar mai grave… etc.
Ar fi deci un efort facut degeaba, fara urmari reale in practica. Probabil parlamentarii care au initiat proiectul si apoi comisiile juridice care l-au rostogolit mai departe nu au sesizat aspectele astea. E bnie ca le-au sesizat cei de la ministerul de resport si e foarte bine ca au actionat.
Prin ducerea la curtea constitutionala se pot obtine doua efecte, ambele positive.
- Primul, e direct si imediat. Daca curtea accepta legea, atunci se inchid portitele de scapare pentru infractorii vizati, intrucat niciun avocat, oricat de tare, nu va mai putea invoca acele discriminari, discordante, exceptii de constitutionalitate, etc.
- Al doilea, e indirect, dar mai profund si mai benefic daca lucrurile vor fi bine facute. Daca curtea respinge legea, atunci ea va trebui modificata sau (variant cea mai fericita) … celelalte legi vor fi aduse la nivelul ei. Se pare ca exista dorinta, asumata/declarata de primul ministru, de a presa factorul legislativ catre armonizarea restului legislatiei inspre "bine"; si anume sa intre in aceeasi categorie si proxenetii, traficantii de persoane si alte cateva categorii. Astfel se elimina discriminarile si se poate obtine un cadru leghislativ mai solid si mai bine gandit.

Cam asta am priceput eu. Gresesc cu ceva?
  • SX4 AWD MT 2.0 - 2007 / Outlander AWD CVT 2.4 - 2019

The following users thanked this post: edy70, Costique

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14538
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
Si se migreaza in stoluri... :inteligent:
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline vali22

• Hero Member
  • Mesaje postate: 781
  • "Dă mai departe!" (" Pay It Forward!")
Toți sunt o apă și un pământ. Niște râme. Și de o parte și de cealaltă.
  • Ex-Suzuki SX4 2011 SuperiorWhite 111500 km/Korando nou-nouț