Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 700514 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline ntire2000

Mai gasesti si cate o poveste frumoasa in marea astea de uratenie care ne inconjoara din ce in ce mai strans.

Sa stii ca si în RO încep sa apara oameni din astia mai deosebiti.
Momentan sunt medici rezidenti, sa speram ca nu-si iau lumea în cap si vor ramâne aici ca sa schimbe obiceiurile si mentalitatile învechite din tara.

Mai jos este raspunsul unui medic rezident (din dialogul purtat EXCLUSIV pe whatsapp) în urma internarii mamei mele la Spitalul Clinic din Cluj-Napoca.
Nici macar nu am vazut-o în persoana ca sa-i multumesc, am avut doar o conversatie telefonica, iar apoi online.

• スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline Vecchio

În țara asta legea e făcută pentru a fi încălcată, de la "Vlădică până la opincă" :notlst:
De-asta n-are ursul coadă la noi :-?
  • Vitara 1.4 Passion Allgrip AT/Jymni LJ80
Nu mă cert niciodată cu un prost, că mă aduce la nivelul lui și mă bate cu experiența. Bașca, are și mintea odihnită!
Am o mare calitate - iert foarte repede! Dar am și un mare defect - nu uit nicidată!

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14538
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
O "teava" de gaz, gata de exploatare si totusi goală pe dinauntru. :-S
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline ntire2000

Ho, ho ho.... vine toamna, poate baga moldovenii niste must de Cricova pe ea....  :D
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline ntire2000

Experiment live la TV: angajații DSP București, instituție esențială în gestionarea crizei de COVID, au răspuns la telefon abia după 30 de minute! Raed Arafat: “Nu-mi explic așa ceva”

Nici sa vrei nu mai poti spune nimic.
Or fi de vina pésédé, udéméré, oricare altii decât toti oamenii presedintelui, care cica gestioneaza tara de aproape an.
Presedinte pe care sincer m-am cam saturat sa-l aud urlându-si ura nejustificata pentru toti ceilalti decât liberalii lui incompetenti.

La toamna o sa caut sa votez niste noname-uri, poate o fi mai cu noroc.
Macar o sa aiba o justificare ca sunt mai prosti sau mai incompetenti.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline rexkrokiDAU

Dacă o să existe alegeri la toamnă, indiferent că vorbim de locale sau parlamentare.

Offline ntire2000

Vor fi.
Pentru ca la noi si mortii voteaza.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline rexkrokiDAU

Ăsta nu e un motiv, până la anul se mai adună.

Offline ntire2000

Pâna la anul se duce naibii procentul.
De ce crezi ca ficusul (pe care l-am votat din toata inima) a devenit atât de vocal?

PS: PSD+ Pro România = PNL.
"Guvernul meu" o sa fie greu de realizat, multi îsi vor vinde scump "sprijinul".

Ca sa fim oarecum ontopic, uite o veste super buna.
Din ciclul "Europa în care sunt nevoit sa traiesc"

https://www.libertatea.ro/stiri/uniunea-europeana-rezerva-300-de-milioane-de-doze-din-viitorul-vaccin-impotriva-covid-19-care-ar-putea-fi-produs-de-sanofi-3082096

Ar fi doar o mica problema, UE numara 500 de milioane de locuitori.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline rexkrokiDAU

Mai e mult până departe. Fără niște măsuri dure eu nu întrevăd o inversare a curbei epidemiei. Dacă cumva trece și trâmbițata moțiune de cenzură se complică lucrurile pentru că ficusul nu cred să mai revină la vremurile de anul trecut când mai dădea o șansă unora. Iar tot acest potențial vid de guvernare nu are cum să ducă la o situație mai bună.

PS. Știrile despre rezervarea unui potențial vaccin sunt doar clickbait in momentul acesta.