Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 700516 ori)

0 Membri şi 6 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline ntire2000

Daca zicea la început "economiile Europei duduie" n-aveam rabdare pâna la final si eram mai câstigat.
Asa, pot sa spun ca mi-am pierdut 2 minute din viata ascultând un inteligent asimptomatic cu nume rusesc care e probabil platit cu norma, la nr. de vizualizari.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline toma

România erorii umane

Fara prea multe comentarii
  • Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

Offline ntire2000

Acuma si tu, doar n-ai vrea sa puna caserola cu mâncare si cana cu cafea în poala. :-))
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline ntire2000

"Nu e treaba mea"

gata, mi-am stricat iar ziua....
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline ntire2000

si ziua înca nu s-a terminat....

“Coronavirusul nu există" - „Oricum, sunteţi toţi nişte proşti!”
Printre cei care au votat în şedinţa PSD, pentru ca PSD să respingă legea carantinei, s-au aflat, potrivit surselor citate, Dumitru Buzatu, Ionel Arsene, Viorica Dăncilă, Mihai Fifor, Eugen Teodorovici.

Numai unul si unul....toti asimptomatici.

• スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline Vecchio

si ziua înca nu s-a terminat....

“Coronavirusul nu există" - „Oricum, sunteţi toţi nişte proşti!”
Printre cei care au votat în şedinţa PSD, pentru ca PSD să respingă legea carantinei, s-au aflat, potrivit surselor citate, Dumitru Buzatu, Ionel Arsene, Viorica Dăncilă, Mihai Fifor, Eugen Teodorovici.

Numai unul si unul....toti asimptomatici.
Și încă un GHERȚOI cu ștaif! :-?
  • Vitara 1.4 Passion Allgrip AT/Jymni LJ80
Nu mă cert niciodată cu un prost, că mă aduce la nivelul lui și mă bate cu experiența. Bașca, are și mintea odihnită!
Am o mare calitate - iert foarte repede! Dar am și un mare defect - nu uit nicidată!

Offline ntire2000

• スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline ntire2000

Din ciclul "acesti imbecili care ne conduc"

Copilul trebuie să învețe în orice situație fie în spațiul școlii, fie de acasă

Eu zic sa-i antrenam pe astia mici, o sa urmeze o lume crunta, scapa care poate.
Atârnati în cuier, eventual si cu capul în jos.
Sunt curios cum vor face cursuri online copiii de 6-7 ani, aia care încurca papucul stâng cu cel drept sau nu stiu sa-si lege sireturile.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline toma

Citat
O bunică din Oltenița a găsit, contracronometru, o soluție ca nepoțica ei de doi ani să ajungă la o clinică din străinătate pentru a avea o șansă la viață. Când medicii din România au declarat-o „inoperabilă”, a intrat pe internet și a căutat contacte de la spitalele din Italia, țara în care muncise în ultimii ani.

A mers din aproape în aproape, din telefon în telefon, din call center în call center. Se prezenta scurt, mereu cu formula: „Sunt o bunică disperată din România. Ajutați-mă, vă rog!”. „Sono una nonna disperata dalla Romania. Aiutami per favore!”

Mai gasesti si cate o poveste frumoasa in marea astea de uratenie care ne inconjoara din ce in ce mai strans.
  • Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

Offline Vecchio

Și când te gândești că, noi ne-o facem :-?
  • Vitara 1.4 Passion Allgrip AT/Jymni LJ80
Nu mă cert niciodată cu un prost, că mă aduce la nivelul lui și mă bate cu experiența. Bașca, are și mintea odihnită!
Am o mare calitate - iert foarte repede! Dar am și un mare defect - nu uit nicidată!